Culisele venirii lui Piturca la Steaua

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Vineri, 18 Iunie 2010, ora 07:37
3722 citiri
Culisele venirii lui Piturca la Steaua

Victor Piturca a venit in sfarsit la Steaua, fostul selectioner prezentandu-se joi seara la arena din bulevardul Ghencea.

Inainte de a merge la stadion, Piturca a purtat o discutie hotaratoare cu Gigi Becali, la palatul latifundiarului din Aleea Alexandru. La sedinta ad-hoc au mai participat Virgil Becali, Teia Sponte si Viorel Hrebenciuc, toti asigurandu-l pe fostul selectioner ca va avea parte de sprijin in tentativa de a aduce titlul in Ghencea.

Daca Gigi si Sponte i-au prezentat garantiile financiare solicitate si au vorbit despre banii necesari pentru viitoarele transferuri, Viorel Hrebenciuc si-a luat angajamentul rezolvarii situatiei stadionului, el urmand a incerca sa medieze o pace intre patronul "ros-albastrilor" si Ministerul Apararii.

Dupa ce a terminat sedinta de la palat, Piturca a luat drumul stadionului Stelei. Tehnicianul nu a mers insa in Ghencea pentru a conduce antrenamentul echipei, de acest lucru ocupandu-se noii sai colaboratori, numiti joi, Gabi Boldici si Eugen Neagoe. Mai intai, cel poreclit "Satana" a perfectat transferurile tinerilor Radut si Gardos iar dupa aceea a purtat o noua discutie cu reprezentantii suporterilor.

Se pare ca fostul selectioner al Romaniei a fost cat se poate de convingator, el atragandu-i pe fanii din ambele peluze de partea sa. Piturca a promis ca Gigi Becali nu va mai critica in public jucatorii sau fostele glorii, spunand ca va demisiona daca latifundiarul isi va incalca aceasta promisiune.

Revine Paunescu la Steaua?

Chiar Gigi Becali a facut un prim mare pas inapoi in relatia cu fanii, recunoscand joi ca acestia aveau dreptate cand il contestau.

"Acum imi dau seama ca suporterii aveau dreptate sa fie nemultumiti si sa conteste pentru ca Steaua era in criza, iar eu bateam campii si ziceam ca ei erau platiti sa strige impotriva mea", a spus Becali joi.

Becali: Daca fanii nu ma injurau, nu ma desteptam

Victor Piturca nu a fost inca prezentat oficial la Steaua, insa faptul ca acesta s-a implicat direct in transferurile unor fotbalisti de mare perpectiva si a reusit sa ii atraga pe fani de partea sa confirma venirea iminenta a tehnicianului in Ghencea.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Piturca antrenor Steaua, #culise numire Piturca Piturca numire Steaua, #transferuri Steaua , #Steaua