Arabii dau cartile pe fata: Iata de ce l-am adus inapoi pe Piturca

Sambata, 12 Decembrie 2015, ora 17:27 5802 citiri
Foto: Al Ittihad

Conducerea clubului Al-Ittihad a negat vehement ipoteza aparuta imediat dupa ce Victor Piturca a semnat un nou contract cu formatia saudita.

Secretarul general al clubului Al-Ittihad, Hatem al-Ghamdi, sustine ca nu este adevarat ca Piturca a fost readus la echipa pentru ca ar avea de primit o suma de bani din precedentul mandat.

Potrivit spuselor lui al-Ghamdi, revenirea lui Piturca este datorata aptitudinilor acestuia de a face o pregatire fizica exemplara.

"Am spus de mai mult timp ca trebuie acordata o atentie mai mare pregatirii fizice, dar nu am fost ascultat. M-am opus inca de la inceput plecarii lui Piturca intrucat el are capacitatea tehnica si fizica de a pregati echipa. El este singurul lucru care ne lipsea pentru a face performanta", a spus Al-Ghamdi, conform Arar News.

Victor Piturca a semnat in aceasta saptamana un contract pe un an si jumatate, cu posibilitate de prelungire pe inca unu.

Piturca va avea un salariu de 2.1 milioane de dolari pe sezon la Al-Ittihad.

Este al doilea mandat pe care Piturca il are la Ittihad, dupa cel din perioada octombrie 2014 - iunie 2015.

Piturca a lasat echipa intr-o situatie dificila, dar le-a spus apropiatilor ca esecul este cauzat de neintelegerile cu fostul presedinte Hamed Al Balawi, care ar fi incercat sa se bage peste el.

Al Ittihad ocupa locul 3 in Arabia Saudita, cu 17 puncte, sapte mai putin decat liderul Al-Hilal

C.S.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News