Un body bebe din bumbac 100% nu te va dezamagi niciodata! Afla ce avantaje ofera

Advertorial
Joi, 13 August 2020, ora 11:26
8459 citiri
Un body bebe din bumbac 100% nu te va dezamagi niciodata! Afla ce avantaje ofera
Body bebe liloo.ro

Zilele de vara pot reprezenta un adevarat chin pentru bebelusii care nu sunt imbracati in hainele potrivite.

Caldura excesiva le poate provoca o stare de disconfort si agitatie, iar textilele sintetice pot contribui la aparitia iritatiilor sau a eczemelor.

Pentru ca puiul tau sa se simta excelent, chiar si pe timp de canicula, trebuie sa-i alegi cu grija hainele.

Cel mai potrivit articol atat pentru tinutele de interior, cat si pentru cele de exterior este body-ul din bumbac, iar in randurile urmatoare vei afla de ce:

1. Ii protejeaza pielea

In primii ani de viata, copiii au pielea foarte subtire, sensibila si predispusa la alergii si iritatii. Un body bebe din bumbac este placut la atingere si il va proteja pe micutul tau de aceste neplaceri.

In procesul de obtinere a unui bumbac de calitate superioara, se folosesc doar ingrasaminte naturale, motiv pentru care acest material este ideal pentru bebelusi.

Bumbacul ofera confort sporit si protejeaza pielea bebelusilor de factorii externi.

2. Mentine temperatura optima a corpului

Un body bebe din bumbac ofera confort termic si absoarbe umezeala, fiind ideal pentru zilele toride de vara. Prichindelul tau nu va fi agitat din cauza temperaturilor mari, deoarece bumbacul previne transpiratia excesiva si mentine cea mai buna temperatura a corpului.

In plus, body-ul ii ofera libertate de miscare si poate fi purtat simplu, fara nimic pe deasupra, sau in combinatie cu alte articole vestimentare, in cazul in care vremea este racoroasa.

3. Poate fi schimbat rapid

Un body bebe din bumbac achizitionat de la un magazin online prestigios, precum liloo.ro, va fi prevazut cu capse plastifiate care se inchid si se deschid usor. Astfel, nu-ti va fi greu sa-ti schimbi bebelusul de haine si nici el nu va fi incomodat de aceasta "operatiune".

De cate tipuri pot fi body-urile pentru bebelusi?

Avand in vedere avantajele pe care le-am enumerat mai sus, garderoba micutului tau ar trebui sa cuprinda cat mai multe body-uri din bumbac. Il vei putea imbraca cu ele atat la plimbari, in excursii, cat si in timpul somnului, iar el se va simti minunat de fiecare data.

Iata de cate tipuri poate fi un body bebe:

1. Body-ul cu maneca lunga. Acesta este potrivit pentru zilele ploioase de vara sau pentru anotimpul rece. Micutul tau il poate purta alaturi de pieptarase si pantalonasi cu botosei.

2. Body-ul cu maneca scurta. Acest articol vestimentar este ideal pentru zilele calduroase de primavara-vara si poate fi purtat atat pe timp de zi, cat si pe timp de noapte.

3. Body-ul tip maiou. Body-ul cu bretele este perfect pentru zilele de canicula. Atunci cand termometrele sunt date peste cap, singurul articol vestimentar de care va avea nevoie puiul tau este un body bebe tip maiou.

Acceseaza site-ul www.liloo.ro si descopera o gama intreaga de body-uri pentru bebelusi. Toate aceste articole vestimentare sunt realizate din bumbac natural, moale si pufos, multe dintre modele avand imprimeuri haioase care ii fac pe cei mici sa zambeasca.

Body-urile au capse plastifiate si ofera un bun suport pentru scutec. In plus, preturile pe care le ofera acest magazin online sunt excelente, iar livrarea comenzilor este rapida.

Alege liloo.ro si nu vei fi dezamagita!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#articole de bumbac, #body bebe , #bebelusi