Tu stii care sunt cele mai bune alimente care te pot ajuta in timpul procesului de slabire?

Joi, 04 August 2016, ora 11:39
2076 citiri
Tu stii care sunt cele mai bune alimente care te pot ajuta in timpul procesului de slabire?

Atunci cand ne dorim sa slabim este bine sa stim cat mai multe "secrete" pentru a duce la capat cu succes procesul de slabire, fara a avea mai tarziu surprize de genul efectului de yo-yo.

Prin aceste "secrete" facem referire in special la partea de alimentatie, zona in care cei mai multi dintre noi trebuie sa aducem modificari semnificative pentru a favoriza pierderea in greutate, excercitiile fizice nefiind de fiecare data foarte eficiente.

Vestea buna este ca avem la indemana mai multe alimente pe care le putem include in timpul meselor de peste zi, iar ele nu ne vor goli foarte mult buzunarele (pentru multe persoane acest lucru reprezinta un mare plus). Printre aceste alimente se numara si ciocolata, chiar daca pare putin greu de crezut acest lucru.

Ei bine, da. Afla ca trebuie sa lasi la o parte vechile conceptii potrivit carora pentru a slabi trebuie sa renunti complet la dulce si sa mananci doar verdeturi. De fapt, aceasta abordare este una complet gresita, deoarece din punct de vedere psihic o sa cedezi la un moment dat si tot o sa ajungi in situatia in care vei goli frigiderul. Poti chiar apela la diferite bauturi care sa favorizeze arderea grasimilor (ca de exemplu produsul Chocolate Slim), acestea avand la baza lor tot ciocolata si un gust delicios.

Asadar, nu lasa la o parte acest aliment, deoarece te poate ajuta foarte mult, si nu doar atunci cand vine vorba de pierderea in greutate. Afla ca daca o sa consumi ciocolata in mod regulat (retine ca este vorba de cea neagra, care contine 70% cacao) o sa scada riscul de aparitie a infarctului, iar creierul tau va deveni mai alert datorita imbunatatirii circulatiei sanguine la nivelul acestuia, marind in acest fel capacitatile cognitive. In plus, o sa fii o persoana mult mai vesela, deoarece ea iti va imbunatati starea de spirit.

Urmatorul aliment pe lista noastra este pepenele verde (suntem in plin sezon, deci se gaseste din abundenta), care are marele avantaj de a contine intr-o cantitate ridicata apa, ajutand in acest fel pe partea de hidratare. Avand un gust dulce va mai domoli din pofta de dulce, iar in acest fel o sa treci cu bine peste mici ispite care iti pot aparea in cale.

De asemenea, avand un continut ridicat de antioxidanti, ne va ajuta in lupta cu radicalii liberi, dar si in prevenirea unor tipuri de cancer.

Ananasul este un alt fruct care poate face minuni atunci cand vrem sa slabim (nu degeaba se gaseste in compozitia multor produse destinate celor care isi doresc sa dea jos din kilogramele acumulate de-a lungul timpului intr-un ritm mai alert), fiind bogat in vitamine, dar si delicios. Acesta mai are un efect antiinflamator, ajuta la calmarea durerilor articulare si favorizeaza recuperarea, ajutand la cicatrizarea ranilor mult mai repede. In plus, tine sub control tensiunea arteriala si scade nivelul de colesterol din sange.

Merele. Desi se afla mai spre finalul recomandarilor, importanta lor este una foarte mare (pana la urma nu degeaba se spune ca "un mar pe zi tine medicul la distanta"). Ele sunt bogate in vitamine si minerale, iar nivelul de antioxidanti este unul ridicat, lucru care ajuta la eliminarea radicalilor liberi si nu numai.

In ceea ce priveste slabirea, afla ca o cura de 5 zile cu mere (poti afla mai multe informatii despre aceasta pe internet) iti poate ajuta organismul foarte mult, avand loc un fel de "resetare" a acestuia prin eliminarea toxinelor.

Cam aceasta este lista pe care o propunem persoanelor dornice sa slabeasca intr-un mod cat mai natural cu putina, cu precizarea ca nu este nici pe departe una completa (pana la urma orice fruct isi poate aduce aportul, mai mult sau mai putin, in arderea grasimilor si in mentinerea sanatatii organismului nostru).

Pe final mai merita spus ca o viata activa trebuie sa fie cuvantul de ordine pentru o sanatate de fier si o silueta de invidiat.

Continut sponsorizat

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#cura slabit ciocolata, #alimente slabit, #ciocolata dieta , #metode slabire