Trucuri simple pentru a slabi

Joi, 17 Noiembrie 2011, ora 22:04
4010 citiri
Trucuri simple pentru a slabi

Vrei sa scapi de cateva kilograme in plus, dar nu ai timp sa urmezi o dieta si sa mergi la sala de sport in mod regulat? Poti apela la cateva trucuri simple, care vor deveni aliatele tale in lupta spre o silueta perfecta.

Iata ce poti face, potrivit Reader's Digest:

Mesteca guma: voluntarii unui studiu care au mestecat guma pentru 15 minute, intre pranz si o gustare, au consumat cu 60 de calorii mai putine pe parcursul zilei. Acest lucru se datoreaza faptului ca ei nu mai aveau aceeasi pofta pentru dulciuri, in special.

Suc de legume: acesta este un truc extrem de benefic pentru persoanele care vor sa slabeasca. In cadrul unui studiu efectuat pe 81 de persoane bolnave de inima sau diabet, s-a constatat faptul ca cele care au baut in fiecare zi cate un pahar de suc din legume fara sare adaugata au slabit de 4 ori mai mult decat cei care nu aveau acest obicei.

Elimina bauturile dulci: atat caloriile din alimente, cat si cele din lichide ingrasa in aceeasi masura, foarte multa lume consumand sucuri fara sa-si dea seama ca ele nu fac altceva decat sa le anuleze orice dieta pe care o urmeaza. Daca vrei sa slabesti mai usor renunta la aceste bauturi care nu iti fac decat rau.

Bea ceai verde: persoanele care deja fac sport in mod regulat ard de 3 ori mai multe calorii daca beau ceai verde in loc de oricare alt lichid.

Mai mult somn: un studiu facut pe 32 de studenti de la Colegiul Hendrix din Conway arata ca, in decursul a 3 saptamani, cei care dormeau cu 2 ore in plus fata de restul mancau cu 300 de calorii mai putin pe zi.

Ciupercile: daca adaugi acest aliment in dieta, indiferent sub ce forma, vei consuma cu 400 mai putine calorii, potrivit Scolii de Sanatate Publica Johns Hopkins Bloomberg.

Mentine alimentele cat mai simple: este o idee cat se poate de controversata, dar Mark Bittman spune ca este cel mai bine ca, pe durata zilei, pana la ora 6, sa consumi doar fructe si legume in starea lor naturala, fara sa le gatesti in vreun fel, dupa care cina sa fie complexa, putand contine si carne. El spune ca in acest fel este redus numarul caloriilor ingerate pe parcursul zilei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cum s-a „răzbunat” un bărbat părăsit de soție pentru că era prea gras: ”A fost o lovitură devastatoare” FOTO
Cum s-a „răzbunat” un bărbat părăsit de soție pentru că era prea gras: ”A fost o lovitură devastatoare” FOTO
Un bărbat a fost părăsit de soție pentru că era „prea gras”. După această lovitură, el și-a schimbat în totalitate stilul de viață. Stephen Ringo cântărea în momentul...
Justificarea la care nimeni nu se aștepta: ”Desemnarea lui Cîrstoiu, legată de tendința de a visa”
Justificarea la care nimeni nu se aștepta: ”Desemnarea lui Cîrstoiu, legată de tendința de a visa”
Senatorul PSD Vasile Dîncu a declarat că renunţarea la varianta unui candidat comun PSD-PNL la Primăria Capitalei şi susţinerea unui candidat propriu denotă ”mai multă flexibilitate”....
#trucuri slabit, #sfaturi slabit, #slabire obiceiuri sanataose, #slabire sfaturi , #metode slabire