Trucuri inedite pentru un abdomen plat

Luni, 18 Iulie 2011, ora 12:04
16779 citiri
Trucuri inedite pentru un abdomen plat

A venit vara si vrei sa porti pantalonii aceia albi stramti, iar in curand vei pleca in concediu si costumul de baie iti va dezvalui toate formele. Poti incerca sa stai tot timpul incordata, sperand ca vei masca burta, sau sa apelezi la cateva trucuri ce te vor ajuta sa scapi de grasimea in exces din aceasta zona si sa ai un abdomen de invidiat.

Mai mult decat atat, potrivit Health.com, vei scapa si de balonare si vei fi mai sanatoasa, caci, dupa cum probabil stii deja, grasimea de pe burta este foarte nociva pentru organele interne.

Mananca la ora magica

Trebuie neaparat sa mananci o masa sau o gustare care sa contina proteine intre ora 3 si 4 dupa-amiaza. Un baton de branza degresata ori cateva migdale si un mar reprezinta doar cateva dintre solutii. Aceasta masa iti va accelera metabolismul, va echilibra zaharul din organism si nivelul de insulina (responsabila in mare parte de grasimea din jurul burtii).

In plus, mancand o data la fiecare 3 ore vei pastra nivelul zaharului constant, ceea ce conteaza enorm pentru un regim de viata sanatos.

Cumpara o minge de gimnastica

Fa exercitii cu mingea de cel putin 3 ori pe saptamana. Stai cu spatele pe podea, cu mainile deasupra capului, tinand mingea si picioarele intinse. Incearca apoi sa aduci mingea la nivelul pieptului, miscand in acelasi timp si picioarele, pana cand membrele se intalnesc. Revino in cele din urma la pozitia initiala, repetand miscarea de cate ori poti.

Evita zaharul

Daca este posibil sa consumi 0 grame de zahar, atunci fa-o. In acest fel vei scadea insulina si vei creste nivelul glucagonului, un hormon ce arde grasimea abdominala.

Mesteca bine alimentele

Mestecatul este cel mai bun truc pentru a preveni balonarea, ajutand la digestie. Mesteca pana cand mancarea capata o consistenta aproape lichida inainte de a fi inghitita si astfel stomacul tau nu va mai avea atat de munca.

Pune abdomenele la sfarsitul listei cu solutii

Pentru un abdoment plat, dieta este cea mai importanta, urmata de exercitii cardio, exercitii de constructie musculara si, in cele din urma, de abdomene. Facand aceste lucruri vei putea pierde intre 500 de grame - 1 kilogram pe saptamana. Nu uita totusi ca macar de trei ori pe saptamana sa gasesti 5 minute pe zi in care sa lucrezi muschii abdominali.

Ai grija la sare

Sarea este un ingredient care joaca un rol foarte important in procesul de ingrasare. In cazul in care nu poti sa mananci fara sare, opteaza pentru sarea de mare si evit-o pe cea extrem de procesata. Un truc pentru a nu simti lipsa ei este sa adaugi condimente la mancare, astfel incat gustul acestora sa ii mascheze lipsa. Consuma ardei iute, piper sau salsa.

Foloseste-ti pumnii

Adaugand exercitii cu sacul de box vei slabi, fortand inima sa bata mai repede. Vei castiga mai mult daca in acelasi timp faci intoarceri de tors. Adaugand 16 minute de boxat, de trei ori pe saptamana, la rutina ta cardio vei putea slabi si 5 cm din talie in 6 saptamani.

Daca un sac de box ti se pare ceva prea excentric, pur si simplu loveste cu pumnii in aer, tinand greutati de 1 kilogram, 8 minute cu o mana si 8 cu cealalta.

Pune in evidenta ce ai mai bun

Pe langa exercitiile fizice pentru burta, poti apela si la un truc in care sa-ti pui in valoare imaginatia, dar si cea mai frumoasa parte a corpului. Daca ai sanii sau picioarele frumoase, fii sigura ca acestea ies in evidenta daca esti imbracata potrivit. In acest fel vei distrage atentia de la abdomen.

Marimea conteaza

Tinand sub control marimea portiei de mancare si incluzand grasimi mononesaturate si cereale integrale vei avea cu siguranta un corp superb. O sugestie ar fi sa consumi la micul dejun o felie de paine integrala cu unt de arahide si o cana din fructele de padure preferate, la pranz o salata de spanac cu cateva felii de avocado, tofu si rosii cherry, stropite cu putin ulei de masline si zeama de lamaie, iar la cina somon la gratar, un cartof copt si sparanghel cu ulei de masline si usturoi.

Fii fericita

Rasul actioneaza de minune auspra abdomenului, caci ii intareste musculatura. Exista chiar si ore de yoga specializate in exercitii de ras.

Nicușor Dan tocmai a dat cărțile pe față. De ce și-a dat demisia din USR, partidul pe care l-a creat
Nicușor Dan tocmai a dat cărțile pe față. De ce și-a dat demisia din USR, partidul pe care l-a creat
Nicușor Dan a dat cărțile pe față după ani buni. Primarul Bucureștiului a explicat de ce a ieșit din USR, partidul pe care l-a fondat. Ruptura dintre Nicușor Dan și USR a surprins pe...
Candidatura Dianei Şoşoacă la Primăria Capitalei a fost respinsă. „Eu nu am anunţat niciodată public că voi candida. E un ordin de la Marcel Ciolacu”
Candidatura Dianei Şoşoacă la Primăria Capitalei a fost respinsă. „Eu nu am anunţat niciodată public că voi candida. E un ordin de la Marcel Ciolacu”
Biroul Electoral de Circumscripţie nr. 42 Municipiul Bucureşti a respins candidatura Dianei Şoşoacă, preşedintă a partidul S.O.S. România, pentru funcţia de primar general al Capitalei,...
#abdomen plat trucuri, #abdomen plat exercitii, #abdomen plat sfaturi, #abdomen plat dieta, #abdomen plat sport, #abdomen frumos indicatii , #metode slabire