Tratamente naturiste pentru chisturi ovariene

Duminica, 19 Iulie 2015, ora 13:43
63700 citiri
Tratamente naturiste pentru chisturi ovariene
Foto: Ziare.com

Chisturile ovariene sunt o problema des intalnita, dar nu multe femei stiu despre tratamentele naturiste pentru acestea.

Chisturile ovariene sunt o parte anormala, o crestere a tesutului gazda. Acestea au in componenta substante lichide, semi-lichide sau chiar gazoase.

Aparitia chisturilor ovariene nu tine cont de varsta, deoarece pot aparea si la 20, dar si la 50 ani. Sunt diferite ca forma si dimensiune si pot fi descoperite de medicul specialist cu un aparat special. Odata ce vi s-a pus acest diagnostic se va recomanda operatia ori tratarea acestora pe cale medicamentoasa.

Inainte de ingerarea oricaror medicamente este necesar sa revizuiti informatiile din randurile ce urmeaza, pentru a vedea ca mai exista si alte alternative decat cele ce se gasesc pe rafturile farmaciilor.

Tratamente naturiste

Expertii recomanda numeroase plante si ierburi folosite pentru tratarea acestor chisturi ovariene:

Agnus castus sau vitex - aceasta a fost folosita inca de la inceputurile sale drept un reglator pentru dezechilibrul hormonal. Se utilizeaza pentru tratamente impotriva chisturilor, dar si pentru ameliorarea simptomelor cauzate de aparitia menopauzei. Planta regleaza si nivelul de estrogen din organism si previne, totodata, dezvoltarea posibilelor chisturi.

Armurariu (ciulinul laptelui) este excelent pentru o cura de detoxifiere. Este cea mai buna planta de consum pentru mentinerea sanatatii ficatului, acesta ajutand la randul lui, la filtrarea toxinelor, dar si la eliminarea hormonilor ce se gasesc in exces.

Ceaiul din trifoi rosu. Trifoiul rosu este o planta speciala, care traieste numai pe anumite suprafete; este recunoscut ca si un inlocuitor al estrogenului (in cazul in care acesta nu ar exista in organism). Ceaiul, consumat cu regularitate, asigura echilibrarea starilor hormonale.

Creme si ceaiuri pe baza de papadie. Planta de papadie este un diuretic incredibil, ce duce la curatarea in totalitate a ficatului. Consumul a doua cani pe zi, pe perioada nedeterminata, duce la eliminarea excesului de hormoni din organism, ce poate cauza chisturile ovariene.

O substanta din sticlele din plastic poate duce la formarea de chisturi ovariene

Polenul. Mierea de albine este recunoscuta pentru beneficiile aduse in intarirea imunitatii si vitaminizarea organismului. Polenul de albine a devenit celebru, de secole, drept remediu, tratament de succes, in ceea ce priveste pastrarea sanatatii ovarelor si a tot aparatului reproductiv, cu precadere, castigand lupta cu formarea chisturilor ovariene si dezvoltarea acestora.

Coada soricelului. Consumul zilnic de ceai din coada soricelului (cca. 2-3 cani pe zi), aduce ciclul menstrual la zi, una dintre cauzele aparitiei chisturilor ovariene.

Daca veti merge la un plafar sau la un alt magazin specializat, veti observa gama variata de plante medicinale si de tratamente naturiste pentru vindecarea si stoparea aparitiei chisturilor ovariene si nu numai. Printre acestea se mai numara si: florile de nuc, sporul casei, flori sau frunze de castan, ovaz si caprifoi.

Se gasesc si se consuma sub forma de ceaiuri, tincturi, capsule sau alte preparate dorite. Inainte de administrarea vreunui tratament, cereti parerea si recomandarile producatorului sau medicului specialist, dupa caz.

www.diete-sanatoase.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
#tratament naturist chisturi ovariene, #tratament chisturi ovariene, #remedii naturale chisturi ovariene , #remedii naturale