Tratament naturist pentru cuperoza

Duminica, 05 Iulie 2015, ora 07:03
43167 citiri
Tratament naturist pentru cuperoza
Foto: Ziare.com

Chiar daca fata ta se inroseste usor, este suferinda de cuperoza sau culoarea se schimba de la zi la zi, sunt lucruri care te pot aduce la limita rabdarii.

Pe deasupra, mai poti sa suferi si de acnee, ceea ce duce la pete rosii si urate pe fata.

Pielea persoanelor suferinde de cuperoza devine usor rosie cand intra in contact cu soarele sau cand servesc un pahar cu vin. Iata cateva idei de masti naturale care te pot ajuta cu problema ta.

Masca cu castraveti

Chiar daca nu este dovedit stiintific, castravetele are un efect asupra cuperozei, fiind acreditat ca remediu natural de sute de ani. In 1649, s-a sustinut ca unul dintre beneficiile sale este acela de a reduce si a elimina roseata de pe pielea fetei.

Pentru rezultate foarte bune, taiati un castravete in felii si aplicati pe toata zona fetei; un efect racocoritor il veti obtine daca il scoateti direct din frigider si folositi un procesor de alimente.

Dieta anti-cuperoza

Cel mai important aspect al acestei diete este reducerea inflamatiei sistemului. Primul pas consta in urmarirea atenta a ceea ce presupune regimul alimentar. Un exemplu de dieta pentru o zi in acest sens este:

Cand te trezesti - un pahar cu suc verde;

Mic dejun - smoothie cu spanac, cacao raw, visine organice inghetate, seminte de chia si lapte de cocos;

Gustare - ceai din plante;

Pranz - o salata mare cu avocado, ulei de masline, dressing balsamic si supa de rosii;

Cina - 3-4 burgeri din fasole verde, fara paine, cu guacamole si sos;

Desert - un patratel de ciocolata neagra.

De asemenea, lucreaza si pentru a pastra temperatura optima a corpului. Evita alimentele si bauturile care adauga "gaz pe foc", precum alcoolul, mancarurile picante si bauturile fierbinti.

Make-up cu Mirela Vescan: Scapa usor de cuperoza, acneea rozacee si varice

Masca cu fulgi de ovaz

Un tratament popular pentru mancarimi, eczeme, dar si cuperoza este aceasta masca de care se pot bucura toate persoanele, indiferent de tipul de ten. Cateodata cele mai bune remedii sunt cele mai simple! Masca cu fulgi de ovaz nu contine alteva decat ovaz pulverizat sau in granule; are un efect hidratant asupra pielii si absoarbe si uleiul ce poate provoca acnee.

Pentru a o folosi, puneti cateva linguri cu fulgi de ovaz 100% intr-un bol si turnati apa pana obtineti o textura omogena. Aplicati pe fata si gat, lasati zece minute pentru a se usca, iar mai apoi clatiti. Acest tratament poate fi folosit pana la patru ori pe saptamana.

Miere de Manuka

Aceasta miere este, in special, produsa in Noua Zeelanda, de albinele ce se hranesc cu florile copacului de manuka. Este bogata in antioxidanti si devine automat un deosebit de puternic anti-inflamator, ce are efecte impotriva bacteriei ce cauzeaza acneea. Pentru uz obisnuit, se aplica direct pe ten, zilnic, dimineata sau seara.

Cuperoza, roseata continua a fetei - Ce spune medicul

Ceai anti-cuperoza

De multe ori, se recomanda, inainte de toate, ceaiurile naturale. Plantele vindecatoare sunt- menta, musetelul si ceaiul verde.

Toate au beneficii evidente in eliminarea rosetii de pe piele si calmarea acesteia.

Pentru a face o compresa cu ceai, introduceti intr-o cana cu apa fiarta mai multe pliculete, pentru zece minute. Raciti lichidul la frigider, iar apoi aplicati pe fata, pentru aproximativ un minut, o data sau de doua ori pe zi.

www.diete-sanatoase.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
A treia zi de sâmbătă din luna septembrie ar putea deveni „Ziua de Curăţenie Naţională”, potrivit unui proiect de lege al UDMR depus la Parlament, având ca scop principal creşterea...
Gabriela Firea jubilează: Situația lui Cătălin Cîrstoiu va fi discutată în coaliție
Gabriela Firea jubilează: Situația lui Cătălin Cîrstoiu va fi discutată în coaliție
Preşedinta PSD Bucureşti, Gabriela Firea, a declarat joi, 18 aprilie, că situaţia candidatului susţinut de PSD şi PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, ar urma să fie discutată...
#tratament naturist cuperoza, #tratament cuperoza, #remedii naturale cuperoza , #remedii naturale