Topul vitaminelor si mineralelor cu rol in intarirea imunitatii

Advertorial
Miercuri, 09 Decembrie 2020, ora 12:21
11790 citiri
Topul vitaminelor si mineralelor cu rol in intarirea imunitatii

Acum, in aceasta perioada problematica, imunitatea are nevoie de o atentie mai mare ca oricand. Corpul se poate apara, intr-o oarecare masura, singur impotriva microbilor, virusurilor si a alor agenti patogeni. Totusi, din cand in cand mai are nevoie si de aliati externi pentru a fi imbatabil. Pe langa grija purtata pentru propria persoana, consumul regulat de vitamine si minerale vine la pachet cu o multime de beneficii insemnate.

Exista un top al vitaminelor si mineralelor benefice spre a fi consumate in aceasta perioada problematica. Publicul interesat, pentru a evita orice risc de infectare, poate achizitiona produse si suplimente alimentare bogate in vitamine si minerale din mediul online. Un magazin recomandat in acest sens este Vitamix. Iata deci topul vitaminelor si mineralelor, in ordine aleatorie:

1. Vitamina C

Vitamina C este unul dintre cei mai mari stimulenti ai sistemului imunitar. Ajunsa in corp, vitamina C poate incetini toate procesele de imbatranire, dar si pe cele de deteriorare celulara. Ea anihilieaza agentii patogeni, iar in acelasi timp stimuleaza si productia de limfocite.

Vorbim de vitamina C ca de un puternic antioxidant, un protector impotriva riscului de a dezvolta cancer, accident vascular celebral, insuficienta cardiaca si nu doar atat.

2. Vitamina D

Vitamina D este aliata noastra pe toata perioada sezoanelor problematice. Gratie compozitiei sale, reduce riscul de aparitie a bolilor sezoniere: raceala, gripa sau infectii ale gatului. Cu toate ca cel mai bine este sintetizata prin expunere la soare, pe timpul sezonului rece poate fi la fel de bine obtinuta prin consumul de suplimente alimentare.

Exista si o serie de alimente bogate in vitamina D despre care amintim de hering, ton, sardine, ciuperci, oua, cerealele si anumite tipuri de lapte. Produse bogate in vitamina D regasesc toti cei interesati si in stocul de la Vitamix - vitamix.ro.

3. Zinc

Zincul face parte din categoria microelementelor ce contribuie la intarirea sistemului imunitar. El protejeaza celulele impotriva stresului oxidativ. In cazul in care in organismul prezinta carente de zinc, functiile celulelor imunitare vor scadea. De asemenea, va fi semnalata si o reducere a fagocitozei neutrofilelor, dar si o alterare a activitatii monocitelor.

Consumul de zinc si vitamina D devine astfel un cufar cu beneficii pentru organimsul uman. Inumitatea acestuia va atinge parametri optimi, iar beneficiile primite vor fi pastrate pe termen lung. Curele cu zinc si vitamina D sunt mai mult decat necesare in aceasta perioada problematica. Atentie insa! Consumul trebuie sa fie responsabil! Fiecare produs bogat in zinc si vitamina D achizitionat de pe vitamix.ro vine cu informatii exacte cu privire la consum.

Lista vitaminelor si mineralelor recomandate spre a fi consumate in aceasta perioada este lunga. Mai amintim aici de vitamina E, complexul de vitamine B, vitamina A, propolis, echinaceea, fier, calciu, dar si acizi grasi Omega 3.

Rolul lor este unul clar, cel de a contribui la crearea unei bariere indestructibile in jurul organismului. Actioneaza activ in accelerarea sistemului imunitar si nu sunt greu de asimilat de catre organism.

Stocul de vitamine si minerale de pe Vitamix este unul vast. Comenzile pot fi plasate si prin apel telefonic la unul dintre numerele: 0365 430 166 / 0757 095 090.

Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Războiul hibrid dus de Rusia afectează și politicienii români. Mai multe grupuri de hackeri sprijiniți de Rusia, China și Iran au avut ca țintă în ultimii ani politicieni și oficiali...
Horia Constantinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, renunță la funcție
Horia Constantinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, renunță la funcție
Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, Horia Constantinescu, renunţă la funcţie după ce a devenit candidatul PSD la Primăria Constanţa. El precizează că...
#sistem imunitar, #intarire sistem imunitar, #imunitate, #vitamine , #imunitate