Testele rapide antigen Flowflex - de ce să le alegi?

Advertorial
Vineri, 01 Octombrie 2021, ora 16:45
2688 citiri
Testele rapide antigen Flowflex - de ce să le alegi?
test rapid antigen FOTO: shutterstock.com

Pandemia COVID-19 ne-a supus unor restricții majore care ne-au schimbat viața socială și perspectivele pe care le aveam față de lume în general. Pentru siguranța noastră s-au dezvoltat diferite tipuri de teste rapide care să detecteze prezența virusului în corp chiar dacă prezentăm simptome sau nu.

Unul dintre cele mai puternice teste de detectare a persoanelor infestate sunt testele rapide 2 în 1 antigen sau anticorpi COVID-19, datorită rezultatului specific pe care îl oferă conform a trei criterii de acuratețe:

  • Sensibilitate relativă: 98,1%
  • Specificitate relativă: 99,4%
  • Acuratețe: 99,1%

Aceste teste antigen, denumite Flowflex, cuprind o gamă largă de avantaje pentru care merită să le utilizați.

Au fost studiate la clinica FIND și la alte clinici din Elveția

Clinica FIND, recunoscută de World Health Organisation (WHO), a realizat un studiu important pe o perioadă de o lună și jumătate (19 aprilie - 1 iunie 2021) care au dovedit acuratețea testelor rapide antigen Flowflex.

Studiul s-a desfășurat în Elveția pe un grup de persoane de peste 16 ani, astfel încât să se poată descoperi acuratețea testelor rapide antigen la un public larg în ceea ce privește vârsta. În acest sens, Flowflex devine un tip de test de încredere care poate fi utilizat în detectarea virusului COVID-19 pentru persoanele de peste 16 ani.

Detectează orice tulpină mutantă a virusului COVID-19

Deoarece virusul COVID-19 a început să ia alte forme și să se răspândească sub diferite simptome, unele foarte grave, altele mai ușoare, s-a simțit nevoia dezvoltării unui test rapid antigen care să detecteze orice tulpină a virusului, cum este Flowflex.

În cazul în care resimțiți anumite simptome asemănătoare unei răceli sau gripe, este necesar să vă faceți un test rapid Flowflex pentru a depista la timp prezența unei tulpini mutante a virusului COVID-19.

Probele pot fi prevalate atât nazal, cât și nasofaringian

Testul rapid antigen Flowflex este un imunotest fluorescent de polarizare realizat pentru detectarea calitativă a antigenului proteic nucleocapsid al virusului COVID-19. De aceea, acesta poate fi folosit pentru ambele modalități de prevalare a problelor în mod rapid: nazal și nasofaringian.

Prevalarea nazală este considerat un proces mult mai delicat și mai ușor decât cel al preluării probelor din salivă deoarece testele nazale au un tampon micuț care se introduce la o adancime de 2.5 cm în fiecare nară.

Au o perioadă de valabilitate mare

Testele Flowflex dezvoltate de ACON BIOTECH au o perioadă de valabilitate de 24 de luni în forma nefolosită, dacă sunt păstrate în cutia originală la temperaturi cuprinse între 2 și 30 de grade Celsius.

În acest fel, dacă achiziționați o cutie de teste rapide antigen, le puteți folosi pe o perioadă mai lungă de timp.

Sunt sub mai multe forme

Testele rapide antigen Flowflex pot fi achiziționate sub mai multe forme, în funcție de buget și de nevoia pentru care trebuie să le folosiți:

  • Test rapid 2 în 1 Salivă/Nazal COVID-19 Antigen;
  • Test rapid Antigen Nazal;
  • Test rapid Antigen Nasofaringian

Testele pot fi achiziționate fie cu un singur flacon în cutie, cu 5 sau 25 de flacoane într-o cutie.

Datorită proprietății de acuratețe foarte mare (99,1%) și a avantajelor pe care le oferă, testele rapide antigen Flowflex îndeplinesc criteriile de depistare calitativă a virusului COVID-19 în organism fără a avea o marjă de eroare ridicată.

În cazul în care vă confruntați cu simptome ale virusului, vă rugăm să vă faceți un test rapid și să consultați un medic specialist.

Sursa foto poate fi descărcată de aici.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#teste rapide, #teste antigen, #teste rapide antigen Flowflex, #teste covid , #stiri sanatate