Steroizii din alimentatie

Vineri, 12 Martie 2010, ora 08:47 7621 citiri
Foto: steadyhealth.com

Steroizii sunt substante organice naturale prezente in multi hormoni si acizi biliari, care au rolul de a favoriza sintetizarea proteinelor, iar in acest fel organismul isi va intari masa musculara si forta. O metoda sigura de a-i prelua este alimentatia corespunzatoare si nu suplimentele cu un continut chimic ridicat si chiar periculoase pentru sanatate.

Au fost adesea asociati cu substantele interzise, dar in realitate energia si forta organismului nu pot fi dezvoltate fara aceste substante preluate din alimentatie, informeaza Steady Health.

Sunt prezente in hormonii de stres, cei care asigura imunitatea organismului, reproducatori si de crestere, tocmai de aceea au un rol vital in dezvoltarea si intarirea masei musculare.

Laptele contine hormonul esential pentru dezvoltarea normala a organismului, cu importante beneficii pentru musculatura, sistemul circulator, imunitar si este esential pentru alimentatia femeii, in special a tinerelor mame.

La fel ouale, carnea si pestele, vitale pentru alimentatie si dezvoltarea armonioasa atat a femeii cat si a barbatului. Nu evita sa consumi produse de origine animala, a caror compozitie impiedica formarea de substante care inhiba dezvoltarea glandelor.

Soia are numeroase beneficii asupra intregului sistem hormonal. Influenteaza producerea colesterolului bun, ajuta la cresterea densitatii osoase, in special la femeile trecute de prima tinerete si este un important tonic cerebral.

Mancarea pe care o consumam in fiecare zi este o importanta sursa de steroizi naturali, esentiali pentru structura hormonala a organismului. Nu uita ca felul in care organismul ii sintetizeaza depinde de stilul de viata al fiecarei persoane. Odihna este esentiala pentru a avea un metabolism normal, iar fiecare substanta din organism sa se sintetizeze corespunzator.

Nu opta pentru steroizii artificiali inainte sa incerci o dieta bazata in special pe alimentele de origine animala si un regim de miscare corespunzator. Organismul are posibilitatea sa isi intareasca musculatura daca este hranit corespunzator, iar rezultatele pe termen lung sunt sanatatea si vitalitatea corporala.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News