Soft Laser Therapy – Centrul Vital Bucuresti

Advertorial
Marti, 27 Iulie 2021, ora 18:41
8820 citiri
Soft Laser Therapy – Centrul Vital Bucuresti
Soft Laser Therapy – Centrul Vital Bucuresti FOTO: vitalbucuresti.ro

Terapia cu laser soft este una dintre cele mai avansate și eficiente proceduri noninvazive (puncție cu ac, non-chirurgicale) de astăzi.

Terapia cu laser poate fi bine combinată cu medicamente și fizioterapie. Ca urmare, cantitatea de medicamente administrate cronic poate fi redusă.

Terapia cu laser poate este nedureroasă și fără contact, deci nu poate provoca leziuni si bolile infecțioase nu pot fi transferate unui alt pacient. Nu provoacă alergii, nu provoacă radiații sau expunere electrică, nu are efecte secundare. Este periculos doar pentru retina ochilor noștri, de aceea este recomandat să purtați ochelari de protecție sau să nu priviți în lumină. Deoarece terapia cu laser nu provoacă nicio durere, este bine tolerată și de copii. Când este utilizat la copii, efectul psihologic este că dispozitivul și tratamentul în sine sunt rapide și prietenoase.

Tratamentul cu laser nu poate avea doar un efect antiinflamator și analgezic, dar este complet nedureros și poate contribui chiar la o vindecare permanentă. Tratamentul cu laser este fără contact, deci nu există riscul de infecție, deci poate fi utilizat în siguranță acasă. Este simplu de utilizat și în combinație cu fizioterapia, poate spori efectele sale benefice.

Recent a existat o creștere notabilă a interesului pentru tratamentele cu laser soft la domiciliu. Permite pacientului să se trateze regulat la domiciliu. Este complet inofensiv și maxim sigur și poate fi utilizat de întreaga familie.

Terapia cu laser soft este utilizată în următoarele boli:

  • tulburări musculo-scheletice (sport și alte leziuni, articulații, coloanei vertebrale etc.);
  • analgezic;
  • alergii respiratorii;
  • terapie adjuvantă pentru inflamația acută și cronică, de exemplu sinuzită, otită medie;
  • picioare diabetice;
  • Boli cardiovasculare
  • vasoconstricție;
  • varice;
  • probleme reumatice
  • Diabet, ulcer la picior
  • sistem imunitar
  • cefalee, migrenă.

Puteți obține mai multe informații despre terapiile cu lasersoft la Centrul Vital (https://www.vitalbucuresti.ro/ ) sau chiar le puteți încerca gratuit.

Adresa Centrului Vital: Bcuresti, sector 3, Str. Baba Novac, nr. 20 A. Companie care operează centrul Vital: Alternative Shop Europe SRL

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Lovitură puternică pentru Piedone. Cât de multe voturi poate pierde după ce PSD a aruncat-o în cursa pentru Primăria Capitalei pe Firea
Lovitură puternică pentru Piedone. Cât de multe voturi poate pierde după ce PSD a aruncat-o în cursa pentru Primăria Capitalei pe Firea
PSD și PNL au renunțat să-l mai susțină pe medicul Cătălin Cîrstoiu la alegerile pentru Primăria Capitalei. Cele două mari partide i-au aruncat în luptă Gabriela Firea (PSD) și pe...
Satisfacția candidatului AUR la Primăria Capitalei: "PSD și PNL au ajuns la soluțiile pe care le-au aruncat la gunoi inițial"
Satisfacția candidatului AUR la Primăria Capitalei: "PSD și PNL au ajuns la soluțiile pe care le-au aruncat la gunoi inițial"
Decizia PSD și PNL de a renunța la candidatul comun Cătălin Cîrstoiu pentru primăria Bucureștiului a fost ironizată de toate partidele de opoziție. Mihai Enache, candidatul AUR la...
#soft laser therapy, #terapie, #terapie laser , #sanatate