Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Secrete de slabit ale vedetelor (Galerie foto)

Miercuri, 16 Mai 2012, ora 07:45
4486 citiri
Secrete de slabit ale vedetelor (Galerie foto)

Celebritatile arata de cele mai multe ori perfect, chiar si fara ajutorul retusurilor computerului. Departe de a se fi nascut cu o soarta incredibil de norocoasa, ele mai degraba acorda foarte mare atentie siluetei, investesc timp, bani si efort in felul in care arata.

Iata ce declara cateva dintre ele despre modalitatile de a se intretine in forma maxima, conform Huffington Post:

Molly Sims admite intr-un interviu extrem de sincer ca nu s-a nascut norocoasa de la natura si are foarte mare grija de corpul ei pentru a arata asa cum este acum. Ea trebuie sa faca miscare intre 60 si 90 de minute pe zi, cel putin 5 zile pe saptamana, si sa mentina o dieta bogata in fibre si saraca in calorii.

Modelul de la Victoria's Secret Adriana Lima a socat multa lume atunci cand a povestit despre "antrenamentul" pe care il urmeaza inainte de marea defilare anuala in lenjerie intima. Ea spune ca face sport de doua ori pe zi, iar cu 12 zile inainte de spectacol bea doar lichide.

Mai mult decat atat, inainte cu 12 ore de prezentare, nu mananca nimic. Desi aceasta modalitate de a arata in forma maxima este extrem de dura, este reconfortant pentru multe persoane sa inteleaga ca modelele muncesc pentru a arata bine si nu s-au nascut pur si simplu sub o stea norocoasa.

Julianne Moore spune ca este fidela dietei ei extrem de plictisitoare cu iaurt, cereale integrale si granola. Uraste sa tina diete si simte ca ii este foame tot timpul. "Spun despre mine ca sunt o persoana subtirica, dar se pare ca industria filmului are alta parere. Toate actritele sunt infometate in permanenta, cred eu".

Jessica Simpson, care a nascut intre timp, spune ca in ultima perioada a fost mai mare decat si-ar fi inchipuit vreodata ca ar putea deveni. Totusi, ea recunoaste ca a fost mandra sa isi arate burtica si admite ca a dat frau liber poftelor, alegand sa-si faca griji pentru silueta dupa nastere. Asa ca de acum incep grijile.

Jessica Alba spune ca sarcina a avut un mare impact asupra ei, caci in trecut a avut probleme cu acceptarea felului in care arata. Acum a invatat sa se placa asa cum este si sa se adapteze, dupa cum declara chiar artista.

Emma Stone a declarat ca nu a mai pasit in sala de fitness timp de o luna si este mandra de asta. Prefera sa faca sporturi care chiar ii plac, cum ar fi inotul. Alergatul nu-i este pe plac deloc, pentru ca o dor genunchii. In timp ce a filmat pentru Spider Man a avut un antrenor personal si a lucrat destul de intens, remarcand ca lucrul cu greutatile o face incredibil de nervoasa.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#secrete slabit vedete, #sfaturi slabit vedete, #diete vedete, #antrenament celebritati , #metode slabire