Scapa de gastrita cronica cu ajutorul medicinei integrate Sciencemed

Advertorial
Duminica, 20 Mai 2018, ora 14:54
38439 citiri
Scapa de gastrita cronica cu ajutorul medicinei integrate Sciencemed
Foto: CC0 Creative Commons

Toata lumea a auzit de gastrita. Aproape ca nu o mai percepem ca pe o boala, ci ca pe o stare. Nu exista o definitie unitara a gastritei, iar cand s-a incercat elaborarea unei asemenea definitii, a fost atat de vasta, incat este aproape imposibil de utilizat in practica.

Gastrita se refera la o suferinta a stomacului, banuita prin semne si simptome clinice, prezenta unor factori de mediu, ereditari, obiectivata "vizual" prin investigatii de tipul endoscopiei digestive superioare, prin videoendoscopie (prin sistemul cu videocapsula sau metode imagistice radiologice: tranzitul baritat, tomografia sau rezonanta magnetica si nucleara, fara ca cea din urma sa fie o rutina), si transata de examenul anatomopatologic al prelevatului bioptic supus examinarii la microscop.

Aparent, insiruirea este logica si matematica, dar in practica lucrurile sunt departe de a sta asa.

Din punctul de vedere al evolutiei bolii, gastrita poate fi acuta sau cronica. Gastrita acuta apare ca efect imediat al unor factori interni, precum refluxul bilei din duoden in stomac, mai ales in urma unor interventii chirurgicale, sau al unor factori externi, cum ar fi abuzul de bauturi alcoolice, de alimente condimentate si greu digerabile.

Gastrita este una dintre cele mai frecvente afectiuni cu care ne intalnim in practica de zi cu zi. Este legata poate si de stilul actual de viata, poate si de stresul din ziua de astazi, de alimentatia nesanatoasa, de lipsa de miscare, de consumul de alcool, de fumat.

Va prezentam cazul unui pacient care este tratat in clinica noastra:

Pacientul in varsta de 34 ani, se prezinta in clinica Sciencemed Bucuresti avand urmatoarele manifestari:

  • Dureri de cap ce il trezesc din somn, uneori durerile sunt insotite de ameteala
  • Stare de anxietate
  • Gastrita cronica
  • Acnee faciala
  • Nu se mai poate concentra
  • Senzatie de oboseala si sfarseala
  • Simte nevoia sa consume cantitati mari de dulciuri, in special ciocolata
  • Transpiratii nocturne

Starea pacientului a inceput sa se degradeze in urma cu 2 ani, aceasta degradare a aparut ca urmare a unei perioade foarte stresante la locul de munca.

Gastrita a depistat-o in urma cu 3 ani in urma unei endoscopii digestive, in acel moment acuza dureri foarte mari dupa orice manca, durerea devenea de nesuportat uneori.

Pacientul prezinta o acnee in zona fetei pronuntata, fapt ce ii creaza disconfort si complexe.

Durerile de cap se intensifica in momentul in care se pune in pat. Pe timpul noptii transpira foarte mult si uneori se schimba chiar si de 2-3 ori pe noapte, transpiratie mai abundenta in zona cefei, piept si spate.

De cateva luni simte ca nu mai se poate concentra la locul de munca, apare brusc senzatia de sfarseala si oboseala fapt ce il impiedica sa duca la bun sfarsit tot ce are. Anxietatea a debutat ca urmare a neimplinirii pe plan profesional si datorita problemelor de sanatate.

Pacientul este o persoana comunicativa, perspicace, rapid in tot ce facea pana sa se instaleze senzatia de sfarseala. Ii place sa se perdectioneze in tot ceea ce face.

In clinica noastra pacientul a efectuat o consultatie de medicina integrata ce s-a adresat intregului organism si care a avut ca scop depistarea dezechilibrelor energetice si celulare ce au condus la aparitia problemelor in plan fizic.

Aparatul de biorezonanta a indicat dezechilibre maxime si semnificative pe sistemul nervos,amigdalele cerebrale, forta vitala, chakre, meridiane de acupunctura, aparatul digestiv si creier si dezechilibre usoare pe sistemul osos, glanda tiroida si piele.

Aparatul de electrosomatografie interstitiala a depistat dezechilibre de functie celulara maxime pe creier, amigdalele cerebrale, hipotalamus, sistemul digestiv si pe glandele suprarenale.

In cadrul consultatiei pacientului i se testeaza un remediu homeopat care este adaptat personalitatii si nevoilor sale (calcarea carbonica) . Pacientul a simtit o stare de liniste interioara la 10 minute dupa testarea remediului homeopat iar dezechilibrele de functie celulara s-au redus in proportie de 50%.

Pacientul primeste pentru acasa si tablete impregnate informational si remediu floral bach si i se recomanda sa efectueze un numar minim de 12 sedinte de echilibrare energetica si consultatia de reevaluare la 3 luni.

Dupa 3 luni de tratament si 15 sedinte de echilibrare energetica, starea pacientului s-a imbunatatit considerabil, nivelul de concentrare a crescut in procent de 70%, somnul este mai odihnitor.

Durerile de cap s-au redus in procent de 80%, a mai avut 3 episoade in acest interval dar de intensitate scazuta.

Anxietatea s-a remis iar gastrita nu i-a mai cauzat probleme poate manca orice si a renuntat la medicatia pentru aceasta afectiune. Transpiratiile nocturne s-au remis iar pacientul este fericit ca a reusit sa scape de inca un factor ce ii perturba somnul.

Acneea faciala s-a redus semnificativ, nu mai este asa pronuntata iar pacientul se simte mai increzator. Nivelul de energie a crescut cu 80%.

Medicina integrata Sciencemed trateaza toate aceste dezechilibre care constituie cauza principala a afectiunilor pacientului si reprezinta o abordare completa a fiintei umane pe cele trei niveluri de manifestare ale sale, fizic, psiho-emotional si mental, mai pe scurt o abordare holistica.

Totul in univers se bazeaza pe energie si informatie, iar daca vrem ca celulele din corpul nostru sa functioneze corect si sa avem un organism sanatos, trebuie sa avem, in primul rand, echilibru energetic, astfel incat celulele noastre sa primeasca informatia corecta.

www.sciencemed.ro

Clinici Sciencemed in Romania:

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#tratament gastrita, #dureri gastrita, #Clinica Sciencemed medicina integrata , #tratament
Comentarii
S
Stan
rank 1
Oare articolul asta trebuie luat in serios?