Sanatatea este in noi!

Advertorial
Luni, 18 Iulie 2016, ora 09:00
11231 citiri
Sanatatea este in noi!

(P) 500.000 este numarul estimativ al profesionistilor din domeniul sanatatii care prescriu medicamente homeopatice la nivel mondial.

Medicul homeopat este medicul care, suplimentar studiilor sale de medicina, a decis sa-si completeze formatia studiind si terapia homeopata (alaturi de multe alte metode terapeutice autorizate). El stie si prescrie la fel de bine si medicamente alopate in combinatie cu cele homeopatice si o face cu discernamant ori de cate ori necesitatile clinice o impun.

Mai mult, abordarea homeopatica, departe de a ignora sau contrazice, o integreaza si completeaza pe cea clasica. Astfel, homeopatia a intrat cu drepturi depline in arsenalul terapeutic al medicului si al farmacistului.

Misiunea de a dezvolta la nivel mondial un proiect de sanatate bazat pe o abordare medicala si stiintifica a homeopatiei si de a pune la dispozitie, pentru fiecare pacient si fiecare profesionist din domeniul sanatatii, medicamente homeopate de inalta calitate, fiabile si reproductibile si mai ales, de a duce mai departe beneficiile tratamentului homeopatic, continua si vara aceasta prin prezenta Dlui. Dr. Sorin Cadar la Social Media for Parents, editia 2016.

Evenimentul, dupa cum spun organizatorii, aduna in acelasi loc parinti activi in mediul online si dezbate tendintele in parenting, idei de promovare si noutati din social media. Accentul este pus pe networking, inspiratie si tendinte.

Dr. Sorin Cadar este medic primar ORL, specialist Homeopatie, Instructor CEDH (Centre D'Enseignement et Developement d'Homeopathie) si Presedinte al Asociatiei Romane de Homeopatie Clinica.

Sonia Argint Ionescu, prezentator TVR, blogger si mamica fericita este cea care ii va adresa Dlui.Dr. Cadar cateva intrebari.

In prezent, homeopatia are o larga raspandire pe plan mondial si este practicata in cadru legal, organizat in mod oficial, de catre medici cu drept de practica in peste 100 de tari.

In Romania, ea este recunoscuta de Ministerul Sanatatii si practicata oficial de medici cu pregatire postuniversitara de specialitate.

"Homeopatia starneste inca intrebari stiintifice, dar ea aduce adevarate raspunsuri la nivel medical. Ea este una din caile de expresie ale medicinei, pur si simplu", Christian Boiron.

Despre homeopatie si despre ce inseamna aceasta se va discuta din nou pe data de 20 iulie la Social Media for Parents impreuna cu Dl. Dr. Sorin Cadar.

Frustrarea românilor, cu privire la admiterea cu granițele terestre în Schengen. Rațiunile care ar fi fost la baza blocajului
Frustrarea românilor, cu privire la admiterea cu granițele terestre în Schengen. Rațiunile care ar fi fost la baza blocajului
Aproape două treimi dintre români cred că țara noastră a îndeplinit toate criteriile pentru admiterea cu granițele terestre în Schengen. Ei sunt de părere că unele state europene...
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
#Social Media for Parents, #dr Sorin Cadar homeopat, #Boiron homeopatie , #remedii naturale