Salvestrol si Zeolit Silicic, doua suplimente forte pentru intarirea si detoxifierea organismului

Advertorial
Vineri, 07 Iulie 2017, ora 10:27
23672 citiri
Salvestrol si Zeolit Silicic, doua suplimente forte pentru intarirea si detoxifierea organismului

(P) Fructele si legumele consumate in mod zilnic, in doza recomandata de nutritionisti, pot actiona in mod vital asupra organismului. Nu numai ca aceste alimente naturale ajuta la detoxifierea corpului si la energizarea noastra zi de zi, dar intaresc de asemenea sistemul natural de aparare al corpului in lupta sa impotriva celulelor canceroase care ne provoaca atata rau.

Prin urmare, o dieta cu fructe, legume si plante este indicata in toate cazurile si la orice varsta pentru ca face bine.

Suplimentele alimentare naturale cu salvestroli - un plus la dieta cu fructe si legume

Insa, in majoritatea cazurilor, cei mai multi dintre noi sunt destul de ocupati si uita de consumul regulat de alimente proaspete. Asadar, o formula mult mai buna in care sunt prezenti compusii din legume si fructe de care avem nevoie in permanenta se bazeaza pe suplimentele alimentare naturale cu salvestroli.

Salvestrolii reprezinta niste compusi din plante derivate, minerale, grasimi pozitive si vitamine optime pentru sanatatea noastra. Aceste substante mai sunt numite si fitonutrienti si se regasesc la ordinea zilei in mesele zilnice pe care le luam, daca se respecta anumite principii ale unei alimentatii sanatoase. Sunt elemente antioxidante care lupta in permanenta impotriva actiunii negative a radicalilor liberi ce incearca sa ne afecteze buna functionare a organismului.

Fitonutrientii sub forma salvestrolilor pot fi introdusi in corp fie prin consumul frecvent de fructe si legume, fie prin administrarea zilnica de suplimente naturale precum produsele din gama Salvestrol - Salvestrol Shield sau Salvestrol Platinum. Pentru ca acesti compusi benefici nu pot fi produsi de organismul uman, trebuie sa ni-i furnizam zilnic prin una dintre cele doua cai posibile enumerate mai sus.

Compozitia unica a suplimentului cu siliciu si zeolit sustine functionarea optima a sistemului imunitar

O alta actiune a fructelor si legumelor este si de a curata organismul de toxine si de radicalii liberi care incearca sa ne atace sanatatea. Insa, aceste alimente naturale nu sunt singurele care pot detoxifia in mod adecvat corpul, pentru a ne proteja in permanenta. Alte doua substante naturale care au efect de detox fara efecte secundare asupra functiilor interne ale corpului sunt zeolitul si siliciul. Acesti compusi benefici se regasesc sub forma de ingrediente active principale in suplimentul alimentar natural Zeolit Silicic de la Bionatura Plant.

Acest mix de substante benefice din produsul nutritiv 100% natural Zeolit Silicic ajuta la eliminarea toxinelor, a metalelor grele din corp si a materialelor radioactive. Formula pe baza de siliciu si zeolit este un detoxifiant excelent protejand ficatul si fiind, de asemenea, un adjuvant perfect pentru pietre la rinichi, noduli, tumori si chisturi.

Compozitia unica naturala a suplimentului cu siliciu si zeolit sustine functionarea optima a sistemului imunitar, are un efect antioxidant puternic, dar si efecte chemoprotectoare si radioprotectoare. In acest sens, se recomanda administrarea sa in cazul pacientilor cu diferite tipuri de cancer, in paralel cu medicamentatia si tratamentul prescris de medic.

Cele doua substante active pe care se bazeaza produsul in cauza sunt absorbite foarte bine si rapid in organism, asigurand absorbtia calciului si ajutand la formarea oaselor, tesuturilor si colagenului, care trebuie sa fie intr-o forma perfecta de functionare.

Asadar, suplimentele Salvestrol si Zeolit Silicic reprezinta un ajutor forte pentru intarirea organismului in fata bolii si eliminarea substantelor nocive ce pot provoca afectiune si boala cand nici nu te astepti. Ambele produse pot fi regasite pe site-ul bioo.ro, impreuna cu modul de administrare si marturii ale persoanelor ce garanteaza calitatea acestora.

Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat joi, 28 martie, că sunt implementate - proiectare şi execuţie contracte pentru construirea a încă 729 km de drum de mare viteză....
#suplimente alimentare , #alimente