Sa-i poftim la masa pe copii!

Advertorial
Joi, 08 Iunie 2017, ora 13:00
7720 citiri
Sa-i poftim la masa pe copii!

Meniul variat si bogat in nutrienti al bebelusilor poate fi de multe ori o provocare continua pentru tinerii parinti, care sunt nevoiti sa aleaga cele mai bune alimente pe care sa le introduca in dieta celui mic.

La toate acestea se adauga nevoia de pregatire a hranei intr-un timp cat mai scurt si obtinerea unui gust pe placul mofturosilor, care se stabileste in functie de tipul de aparate de gatit pe care le gasim in magazinele specializate sau pe site-urile dedicate bebelusilor si copiilor, cum ar fi Bebecarucior.ro.

Alimentele pe care le oferim bebelusilor sunt intodeauna atent verificate si cantarite pentru a nu distruge flora intestinala destul de sensibila a acestora. Piureurile, supele crema, fructele pasate sunt doar cateva dintre felurile de baza ce pot fi preparate usor cu tipul de aparat de gatit cu aburi si blender SCF 870/22 Philips Avent disponibil la rubrica Alimentatia bebelusului/prepararea hranei de pe site-ul nostru.

Dispozitivul este foarte usor de folosit, indeplineste mai multe functii putand sa fiarba si sa paseze pana la 4 portii in doar cateva minute. Puteti regla consistenta pasarii in functie de preferinte iar la finalul ciclului se emite un sunet clar care va anunta in legatura cu terminarea procesului.

Iar pentru a fi siguri ca ceea ce serveste micutul este intodeauna ferit de bacterii si igienizat, va puteti indrepta atentia catre un sterizator electric cu aburi 3 in 1 Philips Avent SCF 284/03, util la sterilizarea biberoanelor, tetinelor, diverselor componente ale pompei de san precum si linguritelor castroanelor sau suzetelor cu care cel mic intra in contact.

Modelele sunt concepute special cu ultima tehnologie care pastreaza produsele sterile in interior si care au o viteza foarte mare de lucru reusind ca in aproximativ 5 minute sa incheie un ciclu de sterilizare.

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#sterilizator bebelusi, #aparat gatit aburi , #bebelusi