S-a ales cu gatul rupt si arsuri de gradul unu dupa ce i-a explodat in fata tigara electronica

Miercuri, 16 Septembrie 2015, ora 17:083840 citiri
S-a ales cu gatul rupt si arsuri de gradul unu dupa ce i-a explodat in fata tigara electronica

Un barbat in varsta de 23 de ani din Georgia a suferit arsuri de gradul unu, fractura la gat si la un deget si o gaura cat o moneda in cerul gurii, dupa ce o tigareta electronica pe care o fuma i-a explodat in fata.

James Lauria facea o pauza scurta de fumat la slujba, cand a avut loc incidentul in urma caruia a ramas internat o saptamana la terapie intensiva, scrie The Daily Mail.

Lauria, care a fost conectat la un aparat de respirat, a suferit si arsuri la mana si cornee si un dinte din fata i-a intrat in gingie.

"Eram la munca si lucrurile se linisteau si am iesit pentru o secunda, asa cum fac mereu. Pe negandite, a explodat si ma aflam in drum spre spital intr-o ambulanta, asta e ultimul lucru pe care mi-l amintesc", a povestit Lauria.

La sase saptamani dupa accident, Lauria tot nu poate sa inghita mancare solida si urmeaza o dieta lichida cat se recupereaza la locuinta parintilor sai.

Tigareta electronica ce a provocat ranile barbatului este in custodia autoritatilor, care efectueaza o ancheta cu privire la incident.

A.I.