Rolul ciupercilor terapeutice in sustinerea imunitatii

Advertorial
Vineri, 17 Iulie 2020, ora 12:38
18942 citiri
Rolul ciupercilor terapeutice in sustinerea imunitatii
Ciupercile au un rol important in dezvoltarea imunitatii fiecaruia

Imunitatea este un subiect foarte important in aceasta perioada. Toata discutia despre Coronavirus si despre alte boli pe care le putem dezvolta in lipsa unui sistem imunitar foarte puternic. Sunt foarte multe bolile care se leaga de sistemul imunitare si pe care le-am putea evita daca am avea o imunitate puternica.

Unii spun chiar ca acest Coronavirus ar putea avea forme mult mai usoare la persoanele cu un sistem imunitar puternic. Pana la urma este o boala asemanatoare cu gripa, doar mult mai severa.

Asadar, ca orice gripa, daca te loveste atunci cand ai un sistem imunitar bine sustinut, se va lovi de el ca de un zid. Pana la urma, formele asimptomatice sunt tinute in frau tocmai de aceasta imunitate.

Pana cand se vor finaliza toate studiile despre Coronavirus nu putem sa spune cu certitudine daca un sistem imunitar puternic are legatura cu formele asimptomatice sau cu formele usoare. Insa putem sa speram ca un sistem imunitar puternic ne va feri de cele mai grave forme de Covid-19.

Ceea ce stim cu siguranta este ca imunitatea ne poate scapa de foarte multe boli la care am fost expusi deja si care pot sa ne puna la pat daca nu suntem pregatiti. Iar pentru asta trebuie sa ne fortifiem organismul prin fel de fel de metode despre care aflam de-a lungul vietii.

Este clar ca orice sistem imunitar are nevoie de vitamine din plin, insa s-au descoperit si multe alte metode prin care se poate intari sistemul imunitar. Si anume extractul din anumite ciuperci: Reishi, Shiitake, Maitake si Chaga. Acest extract se gaseste magazinul online Eherbal, sub forma de supliment natural, in flacon de 50 de pastile.

De ce este acest extract atat de bun pentru sistemul imunitar? Dintre cele patru tipuri de ciuperci, cea mai cautata si cea cu cele mai multe proprietati este ciuperca Reishi, care obisnuia sa fie una destul de rara, dar a fost folosita de peste 2000 de ani. In Asia a fost considerata ciuperca nemuririi, deoarece are atat de multe efecte benefice asupra organismului.

Doar imparatii si familia regala obisnuia sa beneficieze de tratamente cu aceasta ciuperca rara, fiind considerata ca avand puterea de a prelungi viata si de a mentine tineretea. De putin timp, aceasta este cultivata la scara larga, ca mult mai multe persoane sa se poata bucura de beneficiile sale.

Si acestea nu sunt putine. Datorita celor peste 200 de microelemente active pe care le incorporeaza, aceasta ciuperca este clar ca nu poate decat sa aduca beneficii organismului. Cele mai importante microelemente sunt: polizaharidele, acizii ganoderici, germaniul organic, adenozina, aminoacizii si proteinele. Toate acestea aduc un aport imunitar foarte important.

Au un aport antialergic, antiinflamator, antiviral, energizant, antibacterian si antioxidant. Chiar si pentru persoanele care sufera din cauza stresului, aceasta ciuperca este una dintre cele mai bune remedii pe care si le pot dori.

Ciupercile Shiitake sunt mai cunoscute in bucataria asiatica, insa ele sunt, de asemenea, foarte importante pentru sistemul imunitar. Iar impreuna cu ciupercile Maitake si Chaga, fac un cocktail perfect chiar si pentru cel mai slab sistem imunitar.

Trebuie sa le incercati si voi pentru a va intari imunitatea si pentru a va pregati pentru orice ar putea sa va scoata in fata virusii si bacteriile.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ai probleme cu tiroida? Evită aceste legume
Ai probleme cu tiroida? Evită aceste legume
Tiroida este glanda care se află la gât și are rolul de a produse hormonii T3 și T4 care ajută la buna funcționare a organismului. Iodul din alimentație este folosit de tiroidă pentru...
Promisiune în an electoral: Câți kilometri de drum de mare viteză ar urma să fie inaugurați în România, până la final de 2024
Promisiune în an electoral: Câți kilometri de drum de mare viteză ar urma să fie inaugurați în România, până la final de 2024
Până când România va fi „brăzdată” de drumuri pe care se va putea circula cu mare viteză, mai e cale lungă. În prezent, țara noastră e plină de șantiere în lucru. CNAIR a anunțat...
#imunitate, #boli, #ciuperci, #afaceri, #investitii , #imunitate