Rezultate pe care le vezi in cel mai scurt timp: de ce sa cumperi o crema de ochi?

Advertorial
Luni, 12 Aprilie 2021, ora 18:14
5145 citiri
Rezultate pe care le vezi in cel mai scurt timp: de ce sa cumperi o crema de ochi?
crema de ochi FOTO: pixabay.com

Pielea din jurul ochilor este subtire, sensibila si delicata si are nevoie de ingrijire speciala. Prin urmare, daca vrei sa previi aparitia semnelor imbatranirii, nu este suficient sa folosti doar crema de fata! Vei avea nevoie si de o crema de ochi de calitate si, totodata, va trebui sa o utilizezi regulat pentru a vedea rezultatele.

Ai nevoie cu adevarat de acest produs?

Stilul de viata, obiceiurile alimentare si stresul la care suntem expusi zilnic au impact negativ asupra noastra, iar acest lucru este usor vizibil la nivelul pielii si, in special, in zona din jurul ochilor, care este cea mai sensibila. De aceea, pentru a combate semnele imbatranirii, ai nevoie de crema de ochi.

Introducand in rutina zilnica de ingrijire a tenului si acest produs, pielea ta se va pastra tanara si frumoasa pana la o varsta inaintata.

In prezent, produsele de ingrijire a zonei din jurul ochilor sunt foarte populare, beneficiile lor fiind deja extrem de cunoscute. Acestea hidrateaza si hranesc corespunzator pielea sensibila si previn semnele de imbatranire precoce.

Iata cateva dintre rezultatele care apar dupa utilizarea regulata a acestui produs!

Reducerea ridurilor

Stresul, stilul de viata, alimentatia, expunerea indelungata la soare, deshidratarea si frecarea excesiva a zonei din jurul ochilor pot avea efecte negative vizibile asupra pielii, semnele de imbatranire aparand mult mai devreme decat in trecut. De aceea, se recomanda aplicarea masurilor de precautie de la varste fragede si utilizarea produselor adecvate, atent alese in functie de necesitati si de tipul de ten.

Crema de ochi, folosita regulat dinainte de varsta de 30 de ani, va reduce considerabil aparitia ridurilor fine si de expresie. Este un produs extrem de util pentru a intarzia aparitia semnelor de imbatranire pentru o perioada indelungata.

Imbunatatirea texturii pielii

Pielea din jurul ochilor este subtire si foarte sensibila si necesita ingijriri speciale, corelate cu tipul de ten. Produsele pentru zona ochilor sunt si ele de mai multe feluri si contin ingrediente care actioneaza asupra semnelor de imbatranire prematura, a petelor, a deshidratarii si a ridurilor.

Prin urmare, crema de ochi este un produs care, utilizat regulat si ales corespunzator, imbunatateste sesizabil textura pielii din jurul ochilor, zona cea mai sensibila. Daca tenul este uscat, aceasta hidrateaza, reduce aparitia petelor si a exfolierii, iar in cazul tenului gras, controleaza excesul de ulei si mentine aspectul curat.

Hidratarea pielii

Pentru a avea un aspect tanar, odihnit, sanatos si radios, este esential ca zona din jurul ochilor sa fie cat mai bine hidratata. Ingredientele prezente in produsele pentru ingriijirea zonei din jurul ochilor functioneaza perfect asupra pielii, rezultatele fiind intodeauna sesizabile. Secretul consta in alegerea produsului potrivit cu tipul de ten si in utilizarea regulata a acestuia.

Protejarea pielii

Pe langa efectele pe care le are impotriva semnelor de imbatranire, crema de ochi are si rolul de a proteja pielea de radicalii liberi, pete, exfoliere sau ingrosare. Aplicata regulat, aceasta va face ca zona din jurul ochilor sa ramana moale, neteda si stralucitoare si va conferi un aspect sanatos si radios, fiind o binecuvantare pentru persoanele cu ten sensibil.

Alege sa fii tanara si radioasa pana la o varsa inaintata, ai grija asa cum trebuie de tenul tau si investeste in produse de calitate! Introdu in rutina zilnica de ingrijire si crema de ochi disponibila in magazinul online yuga.ro, pentru ca este extrem de benefica si vei putea tine la distanta semnele imbatranirii pentru mai multi ani!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#crema de ochi, #hidratare ochi, #ingrijire piele , #pielea