Remedii eficiente pentru stres si fertilitate

Advertorial
Miercuri, 24 Martie 2021, ora 18:07
5280 citiri
Remedii eficiente pentru stres si fertilitate
remedii stres si fertilitate FOTO: natural-fertility-info.com

Suplimentele din plante destinate reducerii stresului, au mai multe beneficii, faciliteaza cresterea libidoului si imbunatatirea fertilitatii. Aceste produse stimuleaza nivelului de testosteron sau de oxid nitric, deci au un efect similar medicamentelor. Dar sunt la fel de eficiente?

Suplimentele alimentare care combat stresul, contin in majoritatea cazurilor substante de origine naturala, mai mult sau mai putin eficiente pentru potenta. Compozitia diferitelor tipuri de preparate include ingrediente precum extracte din plante: tribulus terrestris, ginseng, Maca peruviana, guarana, sofran, aminoacizi (L-arginina), microelemente (zinc, seleniu), sau vitamine (piridoxina vitamina B6 si Vitamina E).

Este cazul si produsului Toot Up https://sam-distribution.ro/tianli-ultra-power-8-tablete-toot-up/ care contin extract de tribulus terrestris, considerat unul dintre cele mai eficiente remedii fara prescriptie medicala. Aceasta planta, cunoscuta si sub numele de planta diavolului, a fost folosita de secole ca afrodiziac.

Producatorii de suplimente sustin ca Tribulus terestris:

1. stimuleaza spermatogeneza la barbati,

2. creste capacitatea de stocare a azotului in organism si sinteza oxidului de azot, ceea ce duce la cresterea circulatie sanguine.

3. creste concentratia de testosteron liber, adica hormonul sexual masculin, influentand pozitiv libidoul.

Al doilea ingredient care se gaseste in mod obisnuit in suplimentele alimentare este extractul de radacina de ginseng. Ginsengul a fost utilizat in medicina din Orientul Indepartat, in urma cu 4.000 de ani, ca un mijloc de a creste dorinta sexuala, de a da vitalitate si a reduce stresul. Aceste proprietati au fost confirmate de cercetarile realizate recent. Radacina de ginseng are urmatoarele beneficii:

1. creste sinteza oxidului de azot, care are ca rezultat o relaxare a muschilor netezi ai vaselor de sange, cresterea fluxului sanguin si a dorintei sexuale.

2. are un efect tonifiant asupra sistemului nervos, reducand nivelul de tensiune responsabil pentru baza psihologica a disfunctiei erectile;

3. scade nivelul stresului, creste concentratia de estrogeni si nivelul excitarii sexuale atat la barbati, cat si la femei.

Pacientii care se confrunta cu stresul cronic si probleme in sfera sexuale cauta adesea informatii pe internet. In acest fel, isi gasesc drumul catre diferite clasamente de suplimente, asa cum este si aceasta https://sam-distribution.ro/pastile-potenta/.

Cum se aleg suplimentele si care este compozitia optima?

Dintre suplimentele alimentare, merita mentionate si cele care contin micronutrienti si vitamine:

Vitamina B6 are un efect antioxidant ce reduce activitatea radicalilor liberi. De asemenea, creste concentratia de hormoni sexuali.

Vitamina E este, de asemenea, un antioxidant si sustine functionarea sistemului circulator, imbunatatind astfel fluxul de sange.

Zincul este un element necesar pentru sinteza testosteronului, creste nivelul libidoului. In plus, regleaza activitatea inimii, si sustine sanatatea prostatei.

Seleniul imbunatateste metabolismul testosteronului si creste fertilitatea, are si un efect antioxidant. Deficitul de seleniu are efect daunator asupra sistemului nervos, deoarece creste sensibilitatea la factorii de stres si provoaca semne de oboseala.

Trebuie amintit faptul ca suplimentele alimentare, nu sunt medicamente, iar eficacitatea lor in comparatie cu agentii farmacologici este limitata. Prin urmare, mai ales in cazul unei disfunctii cronice mai grave, va recomandam sa consultati un medic inainte de a incepe sa utilizati un astfel de produs.

Marcel Ciolacu, după ce a scos Buzăul din Moldova: ”Sunt român, mama era din Tecuci...”
Marcel Ciolacu, după ce a scos Buzăul din Moldova: ”Sunt român, mama era din Tecuci...”
Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a revenit cu precizări după ce a declarat că ”Buzăul nu e în Moldova”. Afirmația a fost făcută în legătură cu autostrada care va lega Moldova de...
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
#remedii stres, #stres, #fertilitate , #stiri sanatate