Relaxeaza-te: Bea ceaiul preferat, intr-un ambalaj de primavara

Marti, 03 August 2021, ora 10:151441 citiri
Relaxeaza-te: Bea ceaiul preferat, intr-un ambalaj de primavara

Ceaiul ramane inca una dintre cele mai eficiente metode de relaxare si rasfat, iar primavara i-a inspirat pe creatorii de accesorii sa realizeze seturi originale, speciale pentru timpul tau de respiro sau socializare din lunile de primavara.

Colectia Butterfly Bloom, de la Azay, este un astfel de "experiment" reusit, care imbina armonios culorile de primavara cu alura vintage si iti asigura o oaza perfecta in programul tau incarcat: si cei dragi, dar si prietenii vor aprecia unicitatea cescutelor din care serviti ceaiul preferat.

Desigur, vorbim de un set fragil si pretios, pe care creatorii iti recomanda sa il speli doar manual, daca vrei sa te bucuri de el cat mai mult timp.

"Butterfly Bloom este un amestec de modele impletite din Muzeul Arhivei Wedgwood, iar ambalajul deosebit face din acestea cadoul perfect pentru toate ocaziile. Fiecare piesa este o revolta de culori si modele care reflecta gusturile secolului al 18 - lea", a declarat Adriana Motadel, reprezentant Azay pentru Business24.

Citeste mai multe despre Relaxeaza-te: Bea ceaiul preferat, intr-un ambalaj de primavara pe Business24.ro