Produse esentiale pentru curatenie

Advertorial
Miercuri, 06 Mai 2020, ora 15:34
18640 citiri
Produse esentiale pentru curatenie

Pentru mentinerea sanatatii si a starii de bine, curatenia joaca un rol foarte important. De aceea, cu o experienta de peste 15 ani, magazinul Sanito.ro ofera clientilor solutii eficiente pentru curatarea si igienizarea locuintei cu produse 100% profesionale.

Gama Sanito de produse profesionale include detergenti si sapunuri care elimina microbii si bacteriile cu succes. Multe dintre aceste solutii de curatare sunt ideale pentru utilizarea in medii profesionale precum clinici si spitale, centre de infrumusetare, restaurant, centre comerciale, institutii, magazine sau birouri.

In acest sens, gama de dispensere tork este foarte utila pentru a face intregul proces mai igienic si mai usor, deoarece sapunul sau solutiile dezinfectante sau igienizante pot fi tinute intr-un astfel de dispozitiv, dozarea putand fi realizata inclusiv automat, la dispozitivele cu senzor, fara a fi nevoie sa se atinga suprafetele atunci cand mainile sunt spalate.

Spalarea mainilor este astfel, un proces esential pentru mentinerea sanatatii si poate preveni raspandirea infectiilor de la o persoana la alta.

Microbii se pot raspandi de la alte persoane sau de pe suprafete atunci cand:

- Va atingeti ochii, nasul si gura cu mainile nespalate;

- Pregatiti mancare sau mancati cu mainile nespalate;

- Atingeti o suprafata sau obiecte contaminate;

- Cand va suflati nasul, tusiti si apoi atingeti mainile altor persoane sau obiecte comune.

Va puteti ajuta pe voi insiva si pe cei dragi sa ramaneti sanatosi, cand va spalati mai des pe maini, in special in situatii in care este posibil sa intrati in contact cu microbii si sa ii raspanditi.

Spalarea mainilor este usoara si este una dintre cele mai eficiente metode de a preveni raspandirea microbilor. Mainile curate pot impiedica germenii sa se raspandeasca de la o persoana la alta si in intreaga comunitate - de la domiciliu, la locul de munca, la unitatile de ingrijire a copiilor si la spitale.

Pe langa spalarea sau dezinfectarea mainilor, este extrem de important sa igienizam corect si suprafetele cu care interactionam, fie ca este vorba despre birou, cheile de la masina, suprafetele de preparare a mancarii.

In acest sens, dezinfectantii de suprafete joaca un rol important in mentinerea spatiilor igienice.

O alta gama de produse foarte bune pentru igienizarea corecta a suprafetelor este reprezentata de covorasele dezinfectante. Aceste covorase profesionale asigura o igienizare profesionala a spatiilor si o curatare de lunga durata, sunt rezistente si foarte practice.

Covorasul de intrare dezinfectant este tot mai des intalnit in spitale, clinici si saloane de infrumusetare. Acest tip de covor curata si dezinfecteaza cu usurinta pantofii.

Fiind recomandate pentru o multitudine de zone medicale, covorasele profesionale dezinfectante asigura o igienizare profesionala a spatiilor si o curatenie de lunga durata.

Covorasele de tip Sticky Mat au o eficienta de 99,9% atunci cand sunt utilizate si aplicate corect si cand straturile sunt curatate de uzura. Acestea au un sistem de eliminare a prafului si a impuritatilor certificat ISO.

Sanito.ro ofera cea mai buna gama de produse pentru o curatenie profesionala, pe toate suprafetele locuintei. Aici veti gasi produsele ideale pentru igiena si curatare, pentru ca nimic nu este mai important decat sanatatea noastra si a celor din jur.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#curatare dezinfectare sanito, #covorase dezinfectante, #dezinfectanti medicali, #dezinfectanti suprafete, #dezinfectanti maini , #igiena