Principalele avantaje ale unui implant dentar

Advertorial
Vineri, 16 Iulie 2021, ora 17:51
5061 citiri
Principalele avantaje ale unui implant dentar
implant dentar FOTO: pexels.com

Atunci când te confrunți cu probleme medicale stomatologice, iar singura soluție este un implant dentar, primele întrebări încolțesc imediat în mintea ta. Principalul subiect care se discută prima dată între medici și pacienți ține de avantajele și dezavantajele implantului dentar.

Astfel, deoarece este unul dintre cele mai solicitate tratamente stomatologice, dar și o intervenție complexă și de durată, astăzi vom vorbi despre principalele avantaje pe care le are implantul dentar.

Implantul dentar ultramodern

Implant dentar ultramodern se realizează cu o tehnologie de ultimă generație, dar și cu experiența, precizia, răbdarea și pasiunea medicilor stomatologi. Astfel, implantul dentar reprezintă rezolvarea pentru o mulțime de probleme, de la pierdea unui dintre și până la căderea cariilor sau a dinților ce nu mai pot fi recuperați.

Încetează dezvoltarea atrofiei osoase

Implanturile dentare limitează pierderea masei osoase. Lipsa unui dinte determină deteriorarea graduală a osului, proces ce începe chiar din primul an în care locul nu este stimulat de un dinte, agravându-se astfel odată cu trecerea timpului. Așadar, implantul dentar menține sănătatea osului și a gingiei, având un rol esențial în combaterea efectului de deformare a gurii și a întregii fețe, precum și îmbătrânirea prematură.

Intervenția este simplă și nu doare

Știm deja că teama de dentist este cauzata de teama durerii. La clinica stomatologica București durerea nu-și găsește locul, nici măcar în cazurile care necesită o intervenție chirurgicală. Astfel, mulțumită anesteziei, întreaga procedură de punere a implantului dentar este nedureroasă. Mai mult decât atât, procesul de vindecare durează maxim 6 luni și asigură o reconstrucție corectă a zonei și a viitoarea coroane dentare. În aceste luni se inserează implantul, ce înlocuiește rădăcina distrusă a dintelui, apoi bontul protetic, pentru ca apoi să fie montată coroana.

Sănătatea prelungită a dinților

Implantul dentar nu este o intervenție care are un rezultat temporar, ci îți oferă siguranța unei danturi rezistente pe termen lung. Îndată ce a fost realizat vei observa o îmbunătățire a masticației și a vorbirii. Structura din titan, bontul protetic și coroana sunt bio-compatibile cu organismul, ceea ce exclude posibilitatea unor reacții adverse din partea organismului sau a respingerii implantului.

Așadar, luând în considerarea toate avantajele acestei proceduri, implantul dentar nu trebuie să-ți producă teamă ci să reprezinte soluția prin care îți poți recăpăta zâmbetul perfect și sănătos.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#implant dentar, #implant dentar Bucuresti, #clinica stomatologica Bucuresti , #sanatate