Premergatorul: e periculos pentru bebe sau il fac parintii sa fie asa?

Advertorial
Joi, 12 Mai 2016, ora 14:49
28905 citiri
Premergatorul: e periculos pentru bebe sau il fac parintii sa fie asa?

A cumpara sau nu un premergator? Este intrebarea pe care probabil si-o pun toti parintii atunci cand bebe da primele semne ca ar urma sa paseasca singurel.

Exista tabere pro si contra achizitionarii unui premergator. Sunt avantaje si dezavantaje si tine de fiecare parinte in parte decizia de a cumpara un premergator sau nu.

Specialistii trag un semnal de alarma. Desi studiile au demonstrat faptul ca cele mai multe accidente legate de echipamentele pentru bebelusi au avut loc intr-un premergator, acestia nu arata cu degetul catre producatori sau catre produsul in sine, ci catre neatentia parintilor.

Intr-un premergator, bebe isi ia avant, iar in cazul in care nu este supravegheat cu atentie, atunci se vor petrece accidente.

De cealalta parte, multi parinti sustin faptul ca, intr-un premergator, bebelusul poate explora si isi poate dezvolta functiile motorii, astfel ca aleg sa achizitioneze un premergator pentru ca cel mic sa se distreze si sa se plimbe in voie prin casa.

De mentionat faptul ca bebe poate folosi un premergator abia dupa ce a implinit varsta de 6 luni.

Cea mai mare temere a parintilor care se afla in tabara "contra premergator" este cea referitoare la mersul bebelusului. Ultimele studii au demonstrat faptul ca niciun premergator nu influenteaza mersul bebelusului, astfel ca aceasta temere ar trebui sa dispara:

"Puteti pune copilul intr-un premergator de indata ce poate sta drept in fundulet, fapt care se intampla de obicei in jurul varstei de 6 luni. Un premergator nu este obligatoriu pentru dezvoltarea copilului, e mai mult un fel de jucarie care celor mai multi le place teribil.

Atentie insa daca aveti scari interioare in apartament: s-au inregistrat accidente serioase cu premergatoarele pe scari", a declarat pentru site-ul desprecopii.ro doctorul Mihnea Dragomir, specialist in medicina familiei.

In concluzie, un premergator poate fi periculos pentru cel mic numai daca mamica sau taticul nu il supravegheaza atent pe bebe sau il folosesc inainte ca el sa fie pregatit pentru un premergator.

Este important sa va luati toate masurile de precautie inainte de a cumpara un premergator, sa cititi foarte bine, sa apelati la sfatul medicului pediatru si sa il supravegheati atent pe cel mic atunci cand se afla in premergator.

Iar daca vreti sa achizitionati un premergator bun, care sa ofere siguranta si confort lui bebe, atunci apelati cu incredere la Noriel, acolo unde veti gasi modele interesante, pentru toate buzunarele si pe placul oricarui parinte.

Descoperiti ofertele de neegalat de la Noriel!

Firea la depunerea oficială a candidaturii pentru Primăria București: ”Propunem o colaborare cu toţi colegii de la sectoare, indiferent de culoarea politică” VIDEO
Firea la depunerea oficială a candidaturii pentru Primăria București: ”Propunem o colaborare cu toţi colegii de la sectoare, indiferent de culoarea politică” VIDEO
Gabriela Firea a declarat duminică, 28 aprilie, la depunerea candidaturii pentru un nou mandat de primar general al Capitalei, că ea şi echipa sa propun o administraţie dinamică şi o...
Nicușor Dan tocmai a dat cărțile pe față. De ce și-a dat demisia din USR, partidul pe care l-a creat
Nicușor Dan tocmai a dat cărțile pe față. De ce și-a dat demisia din USR, partidul pe care l-a creat
Nicușor Dan a dat cărțile pe față după ani buni. Primarul Bucureștiului a explicat de ce a ieșit din USR, partidul pe care l-a fondat. Ruptura dintre Nicușor Dan și USR a surprins pe...
#premergator bebelusi, #premergator bebe sfaturi , #bebelusi