Povestea uluitoare a femeii care a invins mereu cancerul

Luni, 02 Iunie 2014, ora 22:27
9432 citiri
Povestea uluitoare a femeii care a invins mereu cancerul
Foto: news.com.au

O cercetatoare care a luptat mult timp cu cancerul ce i-a amenintat viata spune ca a gasit cauza izbucnirii acestei maladii in corpul uman. Tumorile maligne ar fi provocate, conform acesteia, de produsele de origine animala.

Jane Plant a fost diagnosticata pentru prima data cu cancer mamar in anul 1987, la varsta de 42 de ani. In anul 1993, maladia o lovea deja pentru a cincea oara, ea fiind aproape de pierderea oricarei sperante, scrie news.com.au.

Marturisirea femeii este cu adevarat cutremuratoare: "Am continuat sa lupt, dar cand m-a lovit pentru a cincea oara i-am cerut doctorului sa imi puna capat vietii pe loc. Totusi, in timp ce plangeam, l-am auzit pe baietelul meu de doar sase ani plangand dupa mine intr-o alta camera. Am stiut atunci ca nu imi pot permite sa simt ca a-l parasi era o optiune", spune aceasta.

Fara produse de origine animala

Jane a mers apoi sa lucreze in China, tara cunoscuta pentru incidenta scazuta a cancerului. Intr-o zi, sotul i-a dat ideea renuntarii la produsele de origine animala, lucru despre care ii vorbisera prietenii lui chinezi. Atunci, femeia a trecut la o alimentatie din care a eliminat si produsele lactate, caci anterior scosese din dieta ei carnea, ouale si pestele.

Incepand cu acel moment, a castigat lupta cu cancerul, fara a mai avea probleme timp de 18 ani. Specialista a publicat si o carte denumita "Your Life in Your Hands", despre care multi pacienti cu cancer au spus ca i-a ajutat sa invinga aceasta boala.

O povara continua

Problemele nu s-au incheiat aici pentru Jane Plant, caci, dominata de stresul scrierii cartii, ea a ignorat alimentatia, iar cancerul a reaparut. Dupa alte cateva luni in care a facut un tratament medicamentos, a practicat sport si a revenit la dieta-minune, cancerul a dat inapoi.

Noua ei carte, "Beat Cancer", trateaza problema alimentatiei, sustinand o dieta bazata pe plante, in care carnea rosie, zaharul, sarea si grasimea sa fie prezente in cantitate cat mai mica. Pe langa aceste lucruri, ea spune ca importante sunt si exercitiile fizice si reducerea stresului, astfel incat celulele canceroase sa nu aiba conditii prielnice de dezvoltare.

Esential este, dupa cum subliniaza autoarea, sa se treaca la eliminarea produselor lactate. Aceasta sutine ca in carte sunt prezente si dovezi stiintifice ale teoriei ei privitoare la cele mai bune metode de a preveni si invinge cancerul.

Presiuni de la șeful PNL Iași către Ciolacu să-l retragă pe Bogdan Cojocaru din funcția de prefect: ”Un scenariu aproape hilar”
Presiuni de la șeful PNL Iași către Ciolacu să-l retragă pe Bogdan Cojocaru din funcția de prefect: ”Un scenariu aproape hilar”
Liderul PNL Iaşi Alexandru Muraru îi cere premierului Marcel Ciolacu să îl retragă pe Bogdan Cojocaru, lider PSD Iaşi, din funcţia de prefect al judeţului Iaşi, motivând că acesta...
Ciucă, la 20 de ani de la intrarea României în NATO: ”Aceste două decenii au fost cea mai bună perioadă din istoria noastră”
Ciucă, la 20 de ani de la intrarea României în NATO: ”Aceste două decenii au fost cea mai bună perioadă din istoria noastră”
Preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, afirmă vineri, la 20 de ani de la admiterea României în NATO, că aceste două decenii au reprezentat cea mai bună perioadă din istoria noastră, pe...
#cancer tratament, #tratament cancer, #medicamente cancer, #alimente mancare, #mancare alimente dieta , #cancer
Comentarii