Patuturi pentru copii si accesorii, necesare din prima zi

Advertorial
Marti, 14 Noiembrie 2017, ora 12:30
20459 citiri
Patuturi pentru copii si accesorii, necesare din prima zi

Unul dintre singurele momente in care va veti lasa bebelusul nesupravegheat este in timp ce el doarme. Din acest motiv, este absolut necesar sa alegeti un patut sigur pentru copii.

Exista atat de multe tipuri diferite de patuturi pentru bebelusi disponibile, incat uneori ne este greu sa luam cea mai buna decizie, in privinta achizitionarii unuia.

Cum alegeti patul potrivit pentru copilul dvs.?

Am creat un mic ghid pentru alegerea celui mai bun patut pentru bebelus care sa-i asigure acestuia un somn odihnitor si o pozitie sanatoasa.

Ce este un patut pentru bebe?

Este un spatiu de odihna si joaca, proiectat dupa norme de siguranta si confort, special concepute de catre specialisti pentru dezvoltarea armonioasa a bebelusului.

Cat timp va fi folosit folosit de catre bebe?

Patuturile sunt folosite de bebelusi in general de la nastere pana la vasta de aprox. 24 luni. Dupa aceasta varsta se face trecerea la paturile junior, fara bare de protectie.

Cand trebuie sa fie cumparat un patut pentru copii?

Majoritatea mamelor cauta sa cumpere patuturi in perioada in care sunt inca insarcinate, chiar inainte de inceperea celui de-al treilea trimestru.

In cele ce urmeaza va vom prezenta trei modele de patuturi sigure si confortabile pentru copilul dvs.:

Patut din lemn cu sertar 138X64 cm

Acest patut este foarte practic, cu design simplu si modern, confectionat din lemn masiv de calitate superioara. Suportul saltelei este reglabil pe trei niveluri, adaptabil varstei copilului. Este confectionat din materiale non-toxice de foarte buna calitate. Patutul este foarte stabil, gratie designului conceput pentru a asigura siguranta maxima si in aceasta etapa de utilizare.

Patut din lemn - Mira 120X60 cm

Patutul pentru copii Mira are un design atractiv, modern isi va indeplini perfect rolul de patut spatios, sigur, confortabil si protector.

Este alegerea ideala pentru orice incapere si poate fi utilizabil de la 0 luni la 3-4 ani. Detine certificare de siguranta si calitate Europeana.

Pentru ca nevoile celui mic se schimba in decursul celor 3-4 ani in care il va folosi, patutul se adapteaza cu usurinta fiecarei etape astfel, doua bare sunt demontabile din gratiile laterale pentru a facilita accesul copilasului mai marisor.

Patut din lemn Radek - 120X60 cm

Radek Venghe este usor de montat si asortat. Este confectionat din lemn de calitate foarte buna, lacurile utilizate fiind non-toxice. Pentru incantarea copiilor, o parte laterala a acestui patut este prevazuta cu un ornament decorativ cu trenulet.

Suportul saltelei este reglabil pe 3 niveluri de inaltime, in functie de varsta copilului, iar 2 bare sunt demontabile pentru ca micutul sa nu escaladeze grilajul inalt.

Sertarul acestui patut este foarte incapator, confenctionat din pal de foarte buna calitate, iar la baza au fost montate patru roti pentru a fi mai facila manipularea lui.

Dupa ce am ales patutul este important sa ne indreptam atentia catre accesoriile necesare acestuia, pentru a crea confortul copilului:

Saltelele pentru patuturi

Acestea pot fi confectionate din mai multe tipuri de materiale si pot avea unul sau mai multe straturi in compozitie, de la straturi de fibra de cocos pana la spuma poliuretanica sau latex.

Va prezentam pe scurt un model de saltea din fibra de cocos:

Salteaua din fibra de cocos il va ajuta pe cel mic sa se poata relaxa sau odihni in orice pozitie, protejandu-l de umiditate, mirosuri neplacute si transpiratie. Aceasta are un rol extrem de important deoarece il ajuta in mentinerea pozitiei corecte in timpul somnului si a pozitiei verticale cand bebelusul se va ridica in patut.

Husa antialergica are un rol foarte important de a proteja salteaua de umezeala, pete si mirosuri neplacute, fiind realizata la exterior din bumbac 100%, care va ajuta copilul sa nu transpire si sa se simta relaxat.

Toate materialele textile sunt atestate cu certificat Oeko TEX Standard 100 (fara substante nocive). Prezenta certificatului OekoTex este reconfirmarea faptului ca toate materialele textile folosite in constructia saltelei sunt conforme si supuse unor riguroase teste de rezistenta si calitate.

Salteaua este imbracata intr-o husa confectionata 100% din bumbac.

Dupa alegerea patutului si a saltelei potrivite, e randul lenjeriei pentru patut, o piesa la fel de importanta pentru confortul si siguranta celor mici.

Lenjeria pentru patut trebuie sa fie confectionata in primul rand din bumbac de foarte buna calitate, pentru a evita ca cei mici sa transpire. Culorile frumoase, desenele imprimate sau brodate foarte atractive vor da o nota aparte camerei copilului. Cearsaful este prevazut cu elastic pentru a ramane fixat pe saltea, fapt extrem de important pentru perioada cand cei mici incep sa se miste de pe o parte pe alta.

Magazinul online Dango.ro s-a gandit sa vina in ajutorul dvs., oferindu-va produse utile, la preturi attractive, care sunt menite sa aduca zambete pe chipul celor mici si sa va usureze viata astfel incat sa va puteti concentra pe ceea ce conteaza: timp liber alaturi de micut.

Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat joi, 28 martie, că sunt implementate - proiectare şi execuţie contracte pentru construirea a încă 729 km de drum de mare viteză....
#patur copil, #saltea patut copil, #lenjerie patur copil , #bebelusi