(P) Farmacia naturista Planteea este alegerea ideala in obtinerea unui stil de viata cat mai sanatos

Joi, 17 Martie 2016, ora 15:12
10024 citiri
(P) Farmacia naturista Planteea este alegerea ideala in obtinerea unui stil de viata cat mai sanatos

Industria produselor farmaceutice pe baza de plante este una infloritoare, substantele derivate din plante fiind descrise de o prelucrare industriala minima, fiind utilizate, cu precadere, in tratarea unor boli sau afectiuni.

Cu toate acestea, medicamentele pe baza de plante traditionale incep sa obtina o atentie din ce in ce mai ridicata in dezbaterile asupra subiectul sanatatii ce au loc la nivel mondial.

Avand o multime de avantaje, produsele naturiste sunt comercializate de o multime de companii din domeniu in Romania, insa un loc special il are magazinul naturist Planteea, care ofera remedii naturale clientilor ce sufera de diferite afectiuni.

Asadar, din dorinta de a sfatui populatia sa urmeze un stil de viata cat mai sanatos si mai corect cu putina, Planteea detine cea mai mare gama diversificata de produse si suplimente naturiste din tara, printre care: ceaiuri, tincturi, siropuri naturale, produse de post, raw-vegane, suplimente nutritive, cereale integrale, fructe uscate, cosmetice naturale, creme, uleiuri esentiale, produse pentru sportivi, pentru slabit, pentru copii, diabetici etc.

Industria farmaciilor naturiste explicata prin statistici

Potrivit unui studiu realizat de Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS), industria produselor naturiste joaca un rol important in strategia de tratare a diverselor boli, destul de grave.

Astfel, OMS anunta ca mai bine de 50% din populatia mondiala foloseste o anumita formula de medicina ce se bazeaza pe plante naturale, acest sector industrial aducand venituri de pana la 60 miliarde de euro anual, la nivel global.

Asadar, oamenii de stiinta din China, India si Statele Unite, alaturi de OMS, au investit o multime de resurse, dar si timp, pentru a descoperi care este importanta acestor medicamente pe baza de plante naturale.

In plus, OMS estimeaza ca mai bine de 80% din populatia lumii se bazeaza pe medicina naturista, cu scopul de a trada, in mod cat mai putin invaziv, o serie de afectiuni si boli.

In prezent, industria farmaceutica este cea care detine monopolul - in acest sector - la nivel global. Insa, atunci cand vine vorba de alegerea celui mai bun medicament de tratare a unei afectiuni, dar si cea mai sigura, suplimentele naturiste sunt cele mai ideale in acest sens, deoarece au un cost mai mic si aduc mai multe beneficii pacientilor.

Asadar, un stil de viata sanatos, alaturi de suplimente alimentare naturiste, reprezinta cheia succesului unei vieti cat mai sanatoase in ziua de astazi.

Produsele farmaciilor naturiste si stiinta

Numeroase studii au demonstrat potentialul de vindecare al diferitelor medicamente naturiste pe baza de plante, fata de o serie de boli.

De exemplu, conform unui studiu realizat recent si publicat in revista Life Sciences, oamenii de stiinta au descoperit ca suplimentele pe baza de pelin - frecvent utilizate in medicina chineza - pot ucide celulele canceroase, cu o rata de reducere de 12.000 celulele canceroase la fiecare celula sanatoasa.

Exista o multime de astfel de studii care au demonstrat rezultate remarcabile in tratarea unor afectiuni grave, folosind medicina naturista.

Cu toate acesetea, nu prea exista studii clinice realizate in acest sens. De ce? Ei bine, realitatea este ca astfel de studii sunt putin cam scumpe, ceea ce face ca lipsa de finantare necorespunzatoare sa nu poata dovedi stiintific importanta medicinei naturiste.

In plus, evidentierea beneficiilor aduse de medicina naturista nu ar fi in avantajul companiilor farmaceutice - ce conduc lumea - astfel ca nu este in interesul acestora.

Exista numeroase plante ce au propritati beneficie pentru sanatate, care aduc rezultate terapeutice excelente in cadrul unor anumite conditii specifice. Astfel, oamenii de stiinta au descoperit ca exista plante ce pot trata depresia, care imbunatatesc sistemul imunitar, cresc capacitatea psihica la pacientii ce sufera de Alzheimer, trateaza eczemele, reduc nivelul de colesterol rau etc., si le-au "conservat" sub forma de medicamente.

Istoria produselor naturiste

Medicina naturista s-a dovedit a fi extrem de eficienta, pe parcursul a mii de ani, fiind utilizata de milioane de oameni din intreaga lumea, de-a lungul istoriei. Astfel, cunoasterea proprietatilor plantelor medicinale a fost transmisa din generatie in generatie, de multe ori chiar in cadrul unei familii.

Dovezile arheologice au scos in evidenta faptul ca astfel de plante medicinale erau utilizate inca de pe vremea Paleoliticului, in urma cu mai bine de 60.000 de ani. Cu toate acestea, primele dovezi scrise apartin sumerienilor si au o vechime de peste 5000 de ani, aceasta civilizatie fiind prima care a realizat o lista a plantelor cu efect medicinal. Asadar, putem spune ca plantele au un scop important in medicina, inca dinainte de a exista dovezi scrise in acest sens.

De exemplu, chinezii antici, dar si egiptenii au descris astfel de plante in jurul anului 3000 i. Hr., acestea fiind utilizate cu scop medicinal.

Cu toate ce beneficiile plantelor medicinale au fost descoperite in urma cu mii de ani, oamenii de stiinta au descoperit ca medicina naturista se practica si in prezent, folosindu-se plante medicinale pentru a trata sau a preveni unele boli si afectiuni. Pe scurt, asta inseamna medicina!

Documentarea asupra plantelor medicinale si utilizarea lor in domeniul medical a reprezentat subiect de cercetare in statele de Vest si de Est, de-a lungul anilor 1600; ulterior, aceste lucrari au jucat un rol extrem de important in dezvoltarea acestui sector.

Cererea fata de produse naturale in Romania

Potrivit EuroMonitor, cererea fata de produsele medicale naturiste din Romania este in continua crestere, avand un impact benefic asupra economiei tarii - pe anul 2015.

De asemenea, cererea de asistenta medicala naturista a inregistrat valori mai ridicate, comparativ cu anul 2014. Astfel, consumatorii apeleaza la aceste produse, deoarece isi doresc sa adopte un stil de viata cat mai sanatos, care respinge produsele sintetice.

Astfel, tendinta naturala de crestere a vanzarilor din acest domeniu este determinata de abilitatea romanilor de a se increde din ce in ce mai mult in tratamentele oferite de magazinele naturiste, dar si de preturile atractive ce insotesc pachetele oferite de farmaciile naturiste.

Spre deosebire de alte farmacii din domeniu, magazinul naturist Planteea se bucura de faptul ca populatia Romaniei este din ce in ce mai constienta de beneficiile aduse de produsele pe baza de plante naturale si accepta, pe scara mai larga, astfel de produse, datorita calitatii acestora si a pozitiei puternice ale industriei.

In plus, statisticile anunta ca produsele pe baza de plante vor inregistra o crestere substantiala pana in anul 2020, crestere ce se datoreaza, in principal, increderii romanilor acordate acestui sector.

De altfel, magazinul naturist Planteea isi propune sa incurajeze din ce in ce mai mult populatia Romaniei de a trece de la medicamentele standard, la cele naturale.

Importanta medicinei naturiste in viata noastra

Pe masura ce vietile noastre sunt influentate de dezvoltarea si progresul adus in tehnologie, uitam care este locul nostru si ne indepartam din ce in ce mai mult de natura. Insa, datorita faptului ca oamenii inca nu au abilitatea de a scapa de natura, s-a pus accent pe explorarea si utilizarea plantelor, inca de acum cateva secole in urma. Asadar, s-au realizat studii care au reusit sa faca legatura intre anumite afectiuni si ceea ce ne ofera natura.

Este si cazul magazinului naturist Planteea, care tine la sanatatea si buna dispozitie a romanilor, oferind produse naturale ce ajuta la ameliorarea, prevenirea si chiar tratarea unor boli specifice secolului in care traim.

Site-ul www.planteea.ro este o farmacie naturista online, ce pune la dispozitia clientilor o gama variata de produse si remedii naturale, potrivite pentru diverse afectiuni:

"Prin comercializarea produselor noastre destinate sanatatii, ne dorim sa insuflam clientilor nostri un nou mod de viata, cat mai corect din punct de vedere al alimentatiei si al sanatatii. Dispunem de personal calificat corespunzator, pentru a satisface orice exigenta aferenta domeniului nostru de activitate. In reteaua noastra de magazine veti descoperi cea mai mare varietate de produse naturiste din Romania", sustine echipa Planteea.

Ce ofera Planteea?

Cel mai mare avantaj adus de medicina naturista si, implicit, de farmacia Planteea, consta in faptul ca astfel de medicamente nu au nevoie de prescriptie sau reteta de la medicul de familie, astfel ca pot fi achizitionate de oricine isi doreste sa duca un stil de viata cat mai sanatos.

Printre cele mai populare suplimente naturiste oferite de farmacia Planteea se numara:

  • Echinacea (Echinacea purpurea si specii inrudite)
  • Sunatoare (Hypericum perforatum)
  • Ginkgo (Ginkgo biloba)
  • Usturoiul (Allium sativum)
  • Ginseng (Panax ginseng sau ginseng asiatic)
  • Goldenseal (Hydrastis canadensis)
  • Valeriana (Valeriana officinalis)
  • Musetel (Matricaria recutita)
  • Ghimbir (Zingiber officinale)
  • Armurariu (Silybum marianum)

Este important de stiut ca medicina naturista nu o inlocuieste pe cea farmaceutica, insa o multime de studii au descoperit proprietatile benefice ale acestor suplimente asupra unor afectiuni.

Asadar, pe langa faptul ca farmacia Planteea ofera o solutie ieftina, naturala si sanatoasa de a avea un stil de viata cat mai sanatos, varietatea de produse puse la dispozitia clientilor pot ameliora sau imbunatati simptomele a mai multor afectiuni, printre care: afectiuni generale, boli de nutritie si metabolism, boli infectioase, boli rare sau genetice, cardio-vasculare, circulatorii, dentare, diabet, gastro-intestinale, hepato-biliare, limfatice, musculare, neurologice, de ochi, piele, psihice, renale, respiratorii etc.

Planteea devine lider pe piata romaneasca in acest sector, datorita diversitatii produselor comercializate, potrivite atat pentru cei mici, cat si pentru adulti, ce provin de la producatori de renume din Romania: Alevia, Alpifresh, Api Vitalis, Aqua Nano, Belin, Bio Natur, Biofarm, Boromir, Dacia Plant, Doppel Herz si multi altii.

Astfel, avand in vedere ca produsele naturale nu reprezinta un sector necunoscut pentru romani, din ce in ce mai multi pacienti isi prezinta interesul fata de astfel de tratamente naturiste.

Medicamente naturiste sau farmaceutice?

Comparativ cu medicamentele traditionale, cele naturiste sunt mai slabe, ceea ce inseamna ca sunt mai eficiente pe termen lung, iar asta inseamna ca un tratament ar trebui sa fie prescris altfel: deoarece medicamentele normale au efecte secundare destul de grave, medicii ar putea recomanda pacientilor inceperea unui tratament pe baza de produse naturiste - mai puntin invaziv si dureros, fara prea multe efecte secundare.

Din pacate, in Romania, sistemul medical actioneaza exact invers: medicii prescriu pastilele mai inainte de toate si, atunci cand efectele secundare devin prea serioase, acestia sugereaza suplimentele naturale.

"Nu avem nevoie de medicina puternica. Din contra, avem nevoie de medicina aplicata in mod inteligent. Pentru foarte multe boli sau afectiuni, medicamentele pe baza de plante medicinale sunt mai potrivite, sa nu mai mentionam ca sunt si mai accesibile din punct de vedere financiar", sustine echipa Planteea.

Astfel, pacientii care sunt interesati de santatea lor pot incerca o dieta pe baza de suplimente naturale, in loc de medicamente, Planteea fiind farmacia naturista online care dispune de produse variate, unde clientii pot gasi tratamentul potrivit afectiunilor de care sufera.

De ce Planteea?

Planteea este o farmacie online, ce ofera o gama diversificata de produse naturiste potrivite in tratarea sau ameliorarea simptomelor a mai multor afectiuni.

Grija fata de starea de sanatate a romanilor face ca Planteea sa ofere numai produse excelente din punct de vedere calitativ, la preturi accesibile, astfel incat sa raspunda clientilor interesati de aceasta piata.

Asadar, Planteea dispune de o gama larga de produse bio, fara gluten, cu un indice glicemic scazut, potrivite in tratarea bolilor ce afecteaza populatia din ziua de astazi.

Mai mult decat atat, Planteea ne aminteste ca produsele comercializate sunt 100% naturale, astfel ca, in prezent, oamenii dispun de o solutie excelenta de tratare a unor boli, pe o cale cat mai naturala.

Ca si rezultat, farmacia online Planteea devine o alternativa excelenta la medicamentele traditionale furnizate de farmaciile din Romania, oferind clientilor o multime de solutii prin care isi pot ingriji sanatatea.

Produsele Planteea ofera un maxim de calitate in ceea ce priveste sanatatea, la un pret optim, accesibil tuturor doritorilo, copii si adulti:

"Categoriile de produse sunt variate, de la ceaiuri pentru slabit, siropuri naturale, uleiuri esentiale, cereale, produse apicole, produse pentru deshidratare, dar si cosmetice optime pentru fiecare parte a corpului sau produse ideale pentru propria ingrijire si igiena", adauga echipa Planteea.

Calitatea serviciilor, gama diversificata de produse, solutiile benefice oferite in tratarea unor boli, alaturi de profesionalismul echipei fac ca Planteea sa fie lider in domeniul distribuirii de produse naturiste pe piata din Romania, iar acest lucru poate fi verificat pe pagina oficiala a farmaciei naturiste - www.planteea.ro.

Care este viitorul medicamentelor naturiste?

Spre deosebire de Statele Unite ale Americii, in Europa, medicina naturista este clasificata ca fiind o modalitate activa si sigura de tratare a unor afectiuni.

Cu toate acestea, pe masura ce vor exista mai multe studii in acest sens, analistii preconizeaza ca acest tip de medicina va evolua, deoarece promoveaza sanatatea si un stil de viata cat mai bun, comparativ cu medicamentele traditionale.

România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat joi, 28 martie, că sunt implementate - proiectare şi execuţie contracte pentru construirea a încă 729 km de drum de mare viteză....
Nicușor Dan: ”Într-o țară civilizată, Ştefan Dumitraşcu și domnii Greblă şi Hopincă ar trebui să fie azi în pușcărie”
Nicușor Dan: ”Într-o țară civilizată, Ştefan Dumitraşcu și domnii Greblă şi Hopincă ar trebui să fie azi în pușcărie”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a enumerat joi, 28 martie, câteva persoane despre care consideră că „ar trebui să fie azi în puşcărie. „Eu am precizat azi în conferinţa de presă...
#farmacie naturista online, #farmacia naturista Planteea , #remedii naturale