(P) Arma impotriva zaharului: indulcitorul fara gust de indulcitor

Marti, 01 Martie 2016, ora 17:23
10693 citiri
(P) Arma impotriva zaharului: indulcitorul fara gust de indulcitor

Zaharul este, de fapt, un carbohidrat si, ca sa dam Cezarului ceea ce este al Cezarului, putem spune ca este unul dintre cele mai importante surse de energie pentru corp. Carbohidratii sunt esentiali pentru functiile cerebrale (zaharul alimenteaza fiecare celula din creier) si devin combustibil pentru activitatile fizice.

Totusi, in cazul in care cantitatea de zahar ingerata este mai mare decat cea de care ai nevoie, aceasta este stocata sub forma de glicogen, in ficat si muschi. Din cauza "spatiului de stocare" limitat, aceasta substanta ajunge sa se transforme, in cele din urma, in grasime.

Atunci cand ne supraalimentam cu alimente dulci, putem afecta parti ale creierului care controleaza cantitatea de mancare pe care o consumam. Astfel, zaharul ingerat in cantitati prea mari afecteaza si hormonii creierului, care fac sa ne simtim bine, ceea ce il face si mai asemanator drogurilor.

In cazul oamenilor dependenti de dulciuri, doar vederea unor poze cu prajituri poate declansa efecte ale creierului asemanatoare cu cele vazute la dependentii de droguri. Aceste reactii au fost mai puternice in cazul femeilor.

Excesul de greutate si obezitatea au devenit o problema globala de sanatate publica, atat pentru adulti, cat si pentru copii. Adaosul de zahar sporeste de multe ori numarul de calorii nedorite in dieta. In ciuda aparitiei inlocuitorilor de zahar, consumatorii inca isi exprima preferinta pentru o sursa dulce naturala, cu putine sau fara calorii.

Este deja dovedit ca, in prezent, alimentatia joaca un rol important in promovarea si mentinerea starii de sanatate de-a lungul intregii vieti.

Desi cunoastem problemele aparute in urma consumului de zahar, este destul de complicat sa putem masura cantitatea optima recomandata zilnic, tinand cont de faptul ca aproape toate produsele de pe piata contin acest ingredient.

Trebuie, in primul rand, sa fim foarte atenti la ceea ce mancam, sa ne uitam pe toate etichetele produselor pentru a vedea continutul de zahar. Exista, de asemenea, si diferite programe si aplicatii pentru sanatate, care ne ajuta sa tinem evidenta produselor pe care le consumam zilnic si a valorilor nutritionale.

Insa, pentru a nu ne complica viata, cel mai bine ar fi sa consumam mai mult dulciuri preparate in casa, fructe si legume, evitand astfel excesul de zahar.

Stevia Rebaudiana a devenit deja o planta celebra in lumea stiintei. Marile companii o iau in considerare nu numai ca inlocuitor al zaharului, ci chiar ca pe o noua forma de zahar sanatos, cu proprietati antioxidante puternice. La ora actuala este considerata o "planta miracol"!

Faptul ca, in Romania, oamenii de stiinta au reusit extrem de rapid sa lanseze in lumea comerciala un nou produs din Stevie si un nou concept de zahar, "zaharul verde" a fost considerat o premiera.

Produsul a fost degustat in conferinte europene dedicate alimentatiei, a primit aprecieri pozitive, datorita gustului foarte asemanator cu al zaharului, dar fara a prelua din efectele negative ale acestuia!

Green Sugar este produs de Laboratoarele Remedia si are o calitate exceptionala - dulce ca zaharul dar lipsit de gustul amar specific produselor din Stevie.

In plus, este un adevarat aliment sanatos, extras din produse naturale, cu mari capacitati antioxidante si antiinflamatorii. Este inregistrat in Uniunea Europeana ca fiind un produs 100% natural, obtinut din doua ingrediente: Stevia rebaudiana si eritritol (obtinut din porumb).

Spre deosebire de alti indulcitori de pe piata, Green Sugar este singurul dulce natural cu gust stabilizat, care nu schimba gustul alimentelor sau al bauturilor pe care le indulceste si poate fi folosit inclusiv la prajituri ce necesita preparare termica.

Green Sugar este un indulcitor natural foarte bun pentru intreaga familie: copii, adulti, femei insarcinate sau care alapteaza, persoane in varsta. De asemenea, acest produs este recomandat pentru persoane care au diabet, care sunt interesate de controlul greutatii, care sufera de cancer, persoane cu alergii alimentare.

In concluzie, beneficiile indulcitorului natural GREEN SUGAR sunt numeroase:

  • 100 % natural
  • Indice caloric 0
  • Indice glicemic 0
  • Potrivit pentru intreaga familie, inclusiv copii si femei gravide
  • Recomandat persoanelor care au diabet, a celor care au fenilcetonurie, sindrom de colon iritabil si colita de fermentatie.
  • Putere de indulcire similara cu a zaharului
  • Nu determina aparitia cariilor si a alergiilor
  • Nu produce dependenta
  • Nu fermenteaza, nu precipita, nu este toxic
  • Stabil din punct de vedere termic, ideal pentru gatit.
  • Scade pofta de dulce
  • Scade pofta de mancare
  • Scade nevoia de a fuma
  • Nu contine materii prime modificate genetic

Asadar, Green Sugar nu este doar un simplu indulcitor, ci si un supliment bogat in nutrientii de care corpul tau are nevoie pentru extinderea vietii celor care il consuma zilnic.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#indulcitor Stevia, #indulcitor Green Sugar, #indulcitor natural , #alimente
Comentarii
Poza Nonpolitikon
Nonpolitikon
rank 5
Păi, și-atunci de ce după ce au înlocuit înghețata „dietetică”, „ide