Oncoforte, cel mai bun adjuvant natural impotriva cancerului

Advertorial
Joi, 17 Mai 2018, ora 23:29
10849 citiri
Oncoforte, cel mai bun adjuvant natural impotriva cancerului

(P) Daca in viata nu ai sanatate, poti spune ca nu ai nimic, caci fara sanatate nu te poti bucura de tot ceea ce iti ofera viata in fiecare clipa. Din acest motiv, specialistii din domeniul medicinei naturiste fac in permanenta cercetari cu scopul de a descoperi remediile potrivite pentru mentinerea sanatatii.

In urma cercetarilor realizate acestia au creat suplimente alimentare, care reprezinta remedii naturale contra cancerului si nu numai. Dintre aceste suplimente alimentare create in ultima perioada face parte Oncoforte, un produs natural in compozitia caruia exista o serie de ingrediente active cu beneficii extraordinare asupra organismului nostru.

Extractul de brusture, licopenul, gaviola si ciuperca reishi sunt patru dintre ingredientele active care fac parte din compozitia acestui supliment alimentar.

Radacina de brusture este foarte apreciata pentru proprietatile sale benefice asupra organismului. De foarte multa vreme este folosita in medicina traditionala chineza, intrucat contribuie la ameliorarea diverselor afectiuni.

Datorita faptului ca brusturele este bogat in vitaminele C si E, este un foarte bun antioxidant si contribuie la eliminarea radicalilor liberi, stimuland sistemul imunitar. Acesti antioxidanti joaca un rol important in diminuarea riscului de aparitie a cancerului.

Un alt antioxidant cu beneficii extraordinare asupra organismului nostru este Licopenul. Acesta are un rol important in ameliorarea afectiunilor cancerigene.

Capacitatile antioxidante ale licopenului protejeaza organismul uman impotriva deteriorarilor provocate de pesticide. De asemenea, studiile au aratat ca acest antioxidant joaca un rol important in protejarea ficatului, in ameliorarea infectiilor din organism si in refacerea leziunilor existente la nivelul maduvei.

In plus, are capacitatea de a preveni si incetini evolutia diverselor tipuri de cancer, ameliora durerile provocate de leziunile existente la nivelul creierului, proteja sanatatea sistemului cardiovascular si pe cea a oaselor.

Gaviola, un alt ingredient din compozitia Oncoforte, lupta contra celulelor canceroase, contribuind la apoptoza (moartea celulei tumorale) . Studiile asupra substantelor active din acest fruct indica faptul ca acestea au capacitatea de a identifica si elimina celulele canceroase in cazul cancerului la san, de prostata, colon, pancreatic etc.

Gaviola contine niste substante numite Acetogenine Annonaceous, care ofera un sprijin esential pacientilor care fac sedinte de chimioterapie. Datorita substantelor din compozitia sa, acest fruct are capacitatea de a lupta contra celulelor afectate de cancer. Acesta contribuie la reducerea cantitatii de adenozin trifosfat din celulele canceroase, contribuind la moartea celulei maligne. Odata instalata apoptoza, celula maligna nu se mai poate dezvolta, multiplica si astfel moare.

Gaviola este un fruct care a fost de mult timp consumat de anumite culturi sud-americane. Odata cu trecerea timpului, societatea moderna si oamenii de stiinta au observat beneficiile extraordinare ale acestui fruct asupra combaterii cancerului si numai. Din acest motiv, a devenit din ce in ce mai cautat si disponibil in mai multe forme, precum este suplimentul alimentar Oncoforte.

Acest fruct originar din America Centrala si de Sud, este bogat in vitaminele B1, B2 si C, calciu, magneziu, zinc, fosfor si potasiu. Datorita faptului ca este foarte bogat in antioxidanti, are capacitatea de a regenera celulele organismului, in urma actiunii radicalilor liberi. De asemenea, sprijina sanatatea sistemului imunitar si contribuie la stagnarea evolutiei bolii.

Astfel, avand in vedere ca acest fruct cu beneficii extraordinare pentru organismul nostru face parte din compozitia Oncoforte, acest produs poate fi administrat persoanelor al caror sistem imunitar este slabit.

Oncoforte este un supliment alimentar care are in compozitia un alt ingredient important datorita proprietatilor sale asupra sanatatii organismului. Este vorba de Reishi sau Ganoderma Lucidum, o ciuperca bogata in compusi organici, polizaharide si steroli, cu actiune benefica asupra organismului nostru. Aceasta ciuperca este supranumita "elixirul nemuririi", datorita multiplelor sale beneficii pentru sanatatea organismului nostru.

Aceasta ciuperca este un puternic antioxidant care apara organismul contra bolilor canceroase, cardiovasculare, alergii, infectii, gripa, hipertensiune arteriala, depresie etc. Are proprietati antitumorale, adaptogene, imunomodulatorii si anticancerigene.

Japonezii folosesc aceasta ciuperca in lupta impotriva cancerului, deoarece poate sa induca moartea celulelor canceroase si sa inhibe metastaza.

Dupa cum se poate observa, din compozitia Oncoforte fac parte ingrediente extrem de benefice in lupta impotriva cancerului si nu numai. Astfel, acest supliment alimentar este un remediu 100% natural foarte important pentru sanatatea organismului nostru. Din acest motiv, este bine sa-l achizitionam intrand in magazinul online bioo.ro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
În timpul vizitei sale în Qatar, premierul Marcel Ciolacu a fost protagonistul unei gafe rușinoase, în timp ce lăuda grandoarea Campionatului Mondial de Fotbal găzduit de țara asiatică în...
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandalul a avut loc în localitatea sibiană Brădeni. Candidatul PSD la primărie, Dan Braga, a filmat mai multe clipuri video în curțile familiei actualului edil, fără, însă, a primi...
#oncoforte supliment cancer, #adjuvant cancer , #cancer