Okazii.ro te ajuta sa-ti amenajezi o sala de fitness la tine acasa

Marti, 12 Ianuarie 2016, ora 13:54
2509 citiri
Okazii.ro te ajuta sa-ti amenajezi o sala de fitness la tine acasa

Inceputul de an este momentul in care cei mai multi dintre noi promitem sa adoptam un stil de viata mai sanatos, mai ales ca, dupa Sarbatori, e posibil sa fi acumulat si cateva kilograme nedorite. Iar primul lucru la care ne gandim este ca trebuie sa facem mai multa miscare.

Daca timpul nu ne permite sa mergem zilnic la sala, exista solutii pentru a ne amenaja si acasa un spatiu care sa ne ofere toate conditiile si accesoriile necesare pentru a face sport. In categoria de Fitness pe Okazii.ro sunt oferte foarte bune pentru o gama variata de aparate si accesorii, disponibile la preturi convenabile.

Printre acestea se numara: biciclete de fitness, articole pentru kangoo jumps, gantere si haltere, benzi de alergat, aparate multifunctionale, aparate pentru abdomen, accesorii si echipamente de fitness. Printre cele mai cautate produse in acest sezon raman ganterele, in special cele de 5 si 10 kilograme, pe Okazii.ro fiind disponibile in aceasta sectiune peste 400 de oferte.

Bicicletele de fitness sunt, de asemenea, foarte utile pentru cei care vor sa isi mentina o conditie fizica buna. Si in aceasta categorie oferta este foarte diversificata. Bicicletele eliptice si cele magnetice au avantajul ca pot fi amplasate usor intr-un apartament obisnuit, cu doua sau trei camere. Cei care dispun de mai mult spatiu pot opta pentru biciclete orizontale, de tip recumbent, care ofera mai mult confort in timpul antrenamentului. Tot pentru spatiile mai generoase sunt cautate si aparatele multifunctionale care se pot dovedi utile pentru mai multi membri ai familiei care vor sa faca sport.

Daca vremea rece, zapada sau poleiul nu ne permit in acest sezon sa facem jogging in parc, avem alternative foarte bune precum benzile de alergat. Acestea ne ajuta sa masuram viteza, timpul, distanta parcursa si caloriile consumate, iar multe modele sunt dotate cu senzori de puls si functii de siguranta care permit oprirea imediata in cazul dezechilibrarii.

Oricine vrea sa faca sport poate gasi produsele dorite pe Okazii.ro. Pe langa ofertele in numar mare, in aceasta categorie veti gasi si reduceri de pret la anumite produse sau alte avantaje precum livrarea gratuita sau Garantia de Livrare.

Vizitati Okazii.ro si faceti alegerile potrivite pentru a va mentine in cea mai buna forma in aceasta iarna.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#echipamente fitness, #echipament sport acasa, #fitness acasa , #fitness