O nouă locație modernă pentru Centrul de rezidență pentru seniori Trai Bun și promoție la aniversarea a 3 ani

Advertorial
Vineri, 12 Noiembrie 2021, ora 13:58
7544 citiri
O nouă locație modernă pentru Centrul de rezidență pentru seniori Trai Bun și promoție la aniversarea a 3 ani
ingrijire batrani FOTO: iStock.com

Pentru a putea oferi servicii tot mai bune, adaptate cerințelor rezidenților și respectând cele mai înalte standarde europene în domeniu, Centrul de rezidență pentru seniori Trai Bun a anunțat mutarea unității într-o nouă locație, în partea de Nord a Bucureștiului, în proximitatea pădurii Băneasa. Capacitatea centrului a crescut, iar seniorii cazați aici beneficiază de spații foarte generoase, inclusiv un parc de aproximativ 3000 mp.

Zona în care se află acum caminul de batrani Trai Bun este ușor accesibilă din orice parte a Bucureștiului, deci părinții și bunicii îngrijiți la acest modern centru de bătrâni pot fi vizitați oricând cu ușurință. Noua adresă este Calea Bucureștilor nr. 56, Otopeni, fiind aleasă inclusiv pentru faptul că oferă liniștea dorită de locatari.

Reprezentanții centrului au investit pentru a asigura dotări moderne, la standarde de calitate întâlnite în locații similare din vestul și nordul Europei. Centrul de rezidență pentru seniori Trai Bun, care îmbină condițiile de locuire cu facilitățile medicale necesare îngrijirii persoanelor în etate, a fost constituit pornind de la o nevoie personală a unuia dintre fondatori, aceea de a oferi astfel de servicii pentru o persoană din familie. Așadar, este o afacere cu mult suflet, unde grija pentru seniori este principalul obiectiv.

"Deși conceptul de centru de bătrâni este considerat de unele persoane ca un loc trist, un final nedorit al vieții, Centrul de rezidență pentru seniori Trai Bun nu se încadrează într-o astfel de imagine. Ne-am dorit să fie un loc în care cei cazați aici chiar să se bucure de fiecare clipă, să poată socializa cu alte persoane, să beneficieze de o bună îngrijire conform nevoilor lor medicale. Spre deosebire de singurătatea acasă și de vulnerabilitate pe cont propriu, aici rudele noastre aflate la vârste înaintate au avantajul unui statut VIP, așa cum merită deplin! Trăiesc în siguranță, au parte de condiții moderne, relaționează cu personal specializat și empatic. Pe scurt, trăiesc mai plăcut această parte a vieții, ca într-o mare familie", spun reprezentanții centrului.

Mutarea în noua locație vine în mod natural, după 3 ani de evoluție. Centrul dispune acum de două corpuri de clădire de tip pensiune, camere spațioase cu baie proprie și televizor, livinguri și zone de luat masa, terasă acoperită. Printre facilitățile medicale, se remarcă paturi electrice medicale, asistență medicală 24 / 7, concentrator de oxigen, monitor funcții vitale și o echipă medicală complexă, formată din medic generalist cu competente pe geriatrie, medic neurolog, medic psihiatru, medic psiholog, medic de recuperare, fizioterapeut și kinetoterapeut.

Până la finalul anului 2021, se poate profita de ofera promoțională cu discount de 33 % din pachetul de bază, un preț promoțional de 3000 RON / lunar pentru pachetul de servicii. Este astfel o oportunitate pentru cei care doresc să aleagă Centrul de rezidență pentru seniori Trai Bun pentru persoanele dragi aflate la vârste înaintate și care au nevoie de companie permanentă și de îngrijire adecvată în siguranță deplină. Pachetul de servicii de bază include o mulțime de servicii, printre care:

- linie de gardă cu asistent medical

- monitorizare parametrii vitali (2/zi sau la nevoie - TA, AV, SPO2, temperatură)

- administrare de medicamente: oral, I.M., I.V., subcutanat, PEV

- monitorizarea continuă a parametrilor vitali (la nevoie)

- hrană gătită în bucătărie proprie, de 3 ori /zi plus două gustări

- saloane și băi special amenajate pentru nevoile specifice ale pacienților

- igiena corporală, o dată la două zile și la nevoie (produse de igienă incluse)

- oxigenoterapie

- măsurare glicemie

- îngrijirea escarelor (fără cost hidrocoloid)

Centrul de rezidență pentru seniori Trai Bun este concept drept un altfel de cămin de bătrâni, o viziune modernă care permite viața în siguranță, într-un mediu cât mai plăcut. Centrul promite o alternativă sustenabilă, o bătrânețe demnă pentru părinții și bunicii celor care aleg această unitate unde se îmbină aspectele sociale cu cele medicale.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
#ingrijire batrani, #centru ingrijire batrani , #sanatate