O modalitate GARANTATA de a avea o vedere de soim? DA! Dureaza doar 10 minute pe zi pentru a recastiga acuitatea vizuala in 21 de zile!

Advertorial
Joi, 18 Martie 2021, ora 08:00
33794 citiri
O modalitate GARANTATA de a avea o vedere de soim? DA! Dureaza doar 10 minute pe zi pentru a recastiga acuitatea vizuala in 21 de zile!
acuitate vizuala FOTO: dreamstime.com

Problemele de vedere afecteaza, adultii cu varsta peste 40 de ani, dar apar adesea mult mai devreme. Dupa cum arata studii recente, 49% dintre persoanele cu varsta sub 40 de ani sufera de probleme a calitatii vederii. Chiar si afectiunile aparent banale ale ochilor duc adesea la tulburari grave de acuitate vizuala. Deci, cum sa te descurci?

Din fericire, exista o solutie care restabileste acuitatea vizuala in doar 21 de zile. Se pare ca trebuie doar sa petreceti 10 minute pe zi pentru a va restabili vederea.

Metoda inventata de un tanar polonez a permis deja unui numar de peste 14 mii de oameni sa-si recapete acuitatea vizuala. Utilizatorii metodei au aflat ca, indiferent de tipul defectului de vedere si de gravitatea problemei, merita sa foloseasca aceasta metoda extrem de eficienta. Acum, fiecare citeste, se uita la televizor, numara bani si face activitatile care necesita precizie de vedere, fara probleme.

Cum e posibil asa ceva?

Folosind cunostintele preluate din medicina naturala indiana, au fost creati ochelarii ayurvedici. Seamana cu ochelarii clasici, dar in loc de lentile, au obloane cu numeroase gauri. Actiunea lor se concentreaza pe antrenarea muschilor ochiului in a se concentra si a face miscare in mod natural. Datorita acestui lucru, ei sustin intens activitatea globilor oculari. Secretul ochelarilor este stimularea naturala a functiei ochilor prin oprirea asa-numitei vederi periferice. Ca urmare, calitatea vederii se imbunatateste si nu este nevoie sa purtati ochelari sau lentile de contact.

Recuperarea acuitatii vizuale

Ochelarii ayurvedici sunt o alternativa ideala la operatiile invazive de imbunatatire a ochilor. Acestea va permit sa corectati hipermetropia, miopia si astigmatismul si sa scapati de presbiopie. Aceasta din urma este rezultatul procesului natural de imbatranire a globului ocular, care incepe cu varsta de 40 de ani. Problema vine de la cristalinul care isi pierde elasticitatea in timp. Ca urmare, capacitatea ochiului de a se acomoda scade si avem nevoie de ochelari din ce in ce mai puternici. Treptat, defectul creste si trebuie sa purtam ochelari din ce in ce mai puternici.

Aruncati ochelarii clasici!

Ochelarii corectivi nu rezolva in niciun fel problemele de vedere. Nici sticla, nici lentilele nu incetinesc adancirea defectului, ci chiar il intensifica.

Cu deficiente de vedere stabile, ochelarii se schimba o data la 2-3 ani. Timp de 10 ani, costul mediu al inlocuirii ochelarilor - este de cateva mii de lei. Ochelarii pentru persoanele cu deficiente de vedere severe pot costa pana la 3000 lei. Purtarea ochelarilor imobilizeaza muschii si ii rigidizeaza puternic, ceea ce agraveaza defectul. La fiecare an si jumatate, defectul creste cu 0,5 dioptrii si aveti nevoie de ochelari din ce in ce mai puternici. Cu un defect ocular neobisnuit, alegerea ochelarilor este si mai scumpa.

Ei au folosit deja metoda de refacere a acuitatii vizuale si se bucura de o vedere deplina

- Sunt miop. In ultimii 10 ani, am purtat ochelari corectori normali, dar vederea mi s-a inrautatit. Cand defectul s-a adancit la -4 in loc sa cumpar mai multi ochelari, am incercat accidental acest sistem de corectie a vederii acasa. Dupa un timp, am inceput sa vad mai bine decat cu ochelarii mei vechi!

Irina (54 ani)

- La inceput am avut indoielile mele - m-am intrebat daca nu e o frauda. Cum ar trebui sa ma ajute ochelarii cu gauri unde nici doctorii nu au reusit? Dar sotia m-a convins, asa ca am incercat si nu regret. Ii purtam 10 minute pe zi. Dupa o saptamana, am vazut diferenta! Si ce e cel mai bine, nu te deranjeaza ca ochelarii obisnuiti.

George (33 ani)

- Bunicul meu de 87 de ani are probleme cu vederea de multi ani. Trebuia sa ceara ajutor de fiecare data. Folosise deja ochelari de corectie si o lupa pentru a citi ziarul, dar nu a functionat. Nu-l mai puteam privi obosind. De aceea i-am cumparat ochelarii astia. Nu s-a mai despartit de ei de atunci! A trecut doar o luna de cand ii are. Si bunicul poate in sfarsit sa citeasca fara ochelari. E incantat!

Mara (39 ani)

E atat de simplu!

Nici nu trebuie sa iesi din casa pentru a vedea textul clar, pentru a percepe intensitatea culorilor sau pentru a indeplini orice sarcini care necesita precizie. Fara vizite la specialisti, fara pastile si fara operatii invazive, in fiecare zi are loc o imbunatatire radicala a vederii. Utilizarea zilnica a ochelarilor intareste muschii ochilor, regenereaza corneea si retina si opreste deteriorarea defectelor de vedere. Reduce imediat oboseala, uscaciunea si arsura ochilor. Ca efect, restabileste acuitatea vizuala dupa 21 de zile.

Cum se foloseste metoda si se recastiga acuitatea vizuala?

Toti cititorii nostri au dreptul sa primeasca metoda cu o reducere mare. Pentru a face acest lucru, trebuie doar sa faceti clic pe link-ul de mai jos:

Primiti metoda cu reducere si recastigati acuitatea vizuala in 21 de zile >>

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#vedere, #imbunatatire vedere, #acuitate vizuala , #sanatate