Nutritie pe paine cu dr. Ionut Stefan: Dietele de slabit "minune" vs dieta corecta

Vineri, 28 Martie 2014, ora 11:02
4222 citiri
Nutritie pe paine cu dr. Ionut Stefan: Dietele de slabit "minune" vs dieta corecta
Foto: Arhiva personala

Nu sunt putine dietele care au facut furori de-a lungul timpului printre cei care doreau sa slabeasca peste noapte, intr-un mod miraculos.

Ceaiurile antiadipoase, ceaiurile detoxifiante, shake-uri "minune", ca si alte diete de acest gen si-au construit succesul de moment prin calitatile lor purgative si diuretice destul de agresive si care duceau in scurt timp la o curatire de moment a tubului digestiv si o pierdere masiva de apa si electroliti din organism, cu o pierdere in greutate vizibila rapid pe cantar.

Nutritie pe paine cu dr. Ionut Stefan: Adevarul despre dieta Atkins

Din pacate, "minunea" nu dura mult si in scurt timp kilogramele se puneau la loc. Dietele bazate pe grupele sangvine, cele care separau legumle rosii de cele verzi, mesele luate dupa ce se consuma cantitati crescute de lichide, in special apa cu adaos de otet sau bere, mestecatul exagerat, pana la obosirea muschilor masticatori, sunt alte variante care si-au dovedit in timp limitele si au ramas la nivel de tentative efemere.

Nutritie pe paine cu dr. Ionut Stefan: Tii dieta si nu slabesti?

Cand poti slabi extrem de rapid

Trebuie inteles ca doar kilogramele depuse intr-o perioada foarte scurta de timp, cum ar fi Sarbatorile, o minivacanta, sarcina, repaus la pat, dupa anumite interventii chiurgicale, se pot elimina intr-un timp la fel de scurt, prin diete stricte, explica pentru Ziare.com nutritionistul Ionut Stefan.

Nutritie pe paine cu dr. Ionut Stefan: Adevarul despre dieta Dukan

Altfel, pentru a slabi corect si rezultatele sa fie de durata, trebuie sa optati pentru un program echilibrat alimentar, care sa tina cont de necesitati si preferinte, sub supravegherea unui specialist, pe o perioada optima de timp.

Orice rezolvare miraculoasa nu va putea aduce rezultate decat pe moment si nu va rezolva problema de fond - corectarea greselilor si perpetuarea lor, cu revenirea la punctul de plecare sau chiar la valori mai mari.

Nutritionist Ionut Stefan

www.diete-nutritie.ro

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Dietele de slabit miraculoase, #diete minune nutritionisti, #slabire rapida nutritionist, #nutritionist Ionut Stefan diete, #dieta corecta slabire , #dieta