Nu mai e un moft: sterilizatorul pentru biberoane

Advertorial
Joi, 27 Aprilie 2017, ora 16:24
5901 citiri
Nu mai e un moft: sterilizatorul pentru biberoane

(P) Sterilizatorul pentru biberoane a devenit, in secolul 21, o necesitate, nu un moft al parintilor cu o situatie financiara buna, care adauga in cosul de cumparaturi si un astfel de produs, pentru ca viata acestora sa fie mai usoara.

In primele luni de viata, sistemul imunitar al bebelusului este aproape inexistent si in curs de formare, astfel ca un sterilizator pentru biberoane devine esential in dezvoltarea sanatoasa a celui mic.

Sensibilitatea sistemului sau digestiv, impreuna cu inmultirea rapida a virusurilor si bacteriilor cu care intra in contact din cauza tetinelor, pot duce la o imbolnavire nedorita a bebelusului. Tocmai de aceea este important ca toate obiectele cu care intra in contact sa fie bine curatate.

Pediatrii sustin faptul ca sterilizarea este egala cu zero daca tetina se atinge apoi cu mainile murdare sau daca biberoanele nu sunt depozitate intr-un loc perfect curat, sterilizat. Solutia pentru aceasta problema? Folosirea unui cleste special pentru a manipula biberoanele si accesoriile sterilizate. Apoi, acestea pot fi depozitate fara nicio grija intr-un loc special amenaj sau lasat in cuva sterilizatorului pentru biberoane.

Exista o multime de variante de sterilizare a biberoanelor si accesoriilor lui bebe: prin fierbere sau cu ajutorul unor pastile dezinfectante solubile. Totusi, sterilizatorul electric si cel pentru cuptorul cu microunde raman cele mai practice, sigure si rapide forme de dezinfectie a recipientelor pentru hrana. In plus, un sterilizator pentru biberoane nu reprezinta o gaura financiara pentru parinti.

Pentru a achizitiona un sterilizator pentru biberoane bun, trebuie sa fiti atenti la urmatoarele detalii:

● Capacitatea: se alege in functie de modul de hranire si preferintele parintilor. Sterilizatorul trebuie sa aiba o capacitate de minimum 4 biberoane pentru a acoperi nevoile bebelusului pe parcursul unei zile intregi.

● Eficienta: capacul trebuie sa asigure o inchidere ermetica, iar sterilizatorul pentru biberoane trebuie sa mentina sterile biberoanele pentru o perioada cat mai mare de timp.

● Siguranta: dispozitivul nu trebuie sa utilizeze agenti chimici de sterilizare. In acelasi timp, dispozitivul trebuie sa utilizeze plastic non-toxic pentru a fi incalzit in siguranta.

● Dimensiunea biberoanelor: sterilizatorul pentru biberoane trebuie sa permita introducerea unor biberoane de dimensiuni diferite. Marimea recipientului pentru mancare se schimba odata cu varsta, in functie de necesitatile nutritionale ale celui mic.

● Rapiditatea: sterilizatorul pentru biberoane trebuie sa fie usor de utilizat si sa aiba un timp rapid de sterilizarea. Important este sa se opreasca automat dupa terminarea ciclului de sterilizare.

La Noriel gasesti o gama variata de sterilizatoare pentru biberoane, la un pret accesibil, care indeplinesc toate dorintele parintilor.

Sanatatea bebelusului este primordiala, astfel ca o asemenea achizitie se va dovedi cu adevarat importanta. Descopera ofertele interesante si ai grija de fericirea lui.

Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
O lege promulgată deja de președintele Klaus Iohannis interzice vânzarea către minori a țigărilor electronice, dar și a dispozitivelor de vapat, cu sau fără nicotină. Acestea au fost...
Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a declarat joi, 28 martie, că semnalele primite din rândul societăţii arată clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. "În...
#sterilizator biberoane , #bebelusi