Meleagurile de basm ale torturilor de botez - Cofetaria Tic Tac

Joi, 03 Decembrie 2015, ora 20:09
5106 citiri
Meleagurile de basm ale torturilor de botez - Cofetaria Tic Tac
Foto: Cofetaria Tic Tac

In materie de torturi, exista acum atat de multe optiuni si modele disponibile, incat cofetariile se intrec una pe cealalta atunci cand vine vorba de a crea un dulce pentru un eveniment de familie, petreceri aniversare sau nunti.

Avand in vedere optiunile disponibile astazi in materie de vestimentatie, autoturisme, echipamente electronice si electrocasnice, nimic nu se compara totusi cu gustul natural al dulciurilor si deserturilor facute ca la bunica acasa.

Mirosul de martipan, vanilie, portocala, dar si menta sau cacao au fost mereu cele care au dat condimentare si deliciu fiecarei prajituri, fiecarui tort, dar si o aroma placuta raspandita in intreaga casa. A selecta aroma unui tort de botez sau de nunta, precum si glazura acestuia constituie doar inceputul unei povesti presarate cu fericire, indeplinire si respectarea traditiilor.

Tortul de nunta este cel mai asteptat moment al unui astfel de eveniment si, implicit, se poate comanda si livra direct la local, servicii puse la dispozitie si de cofetaria Tic Tac, care promite un tinut de poveste al dulciurilor.

Torturi din jobenul cofetariei Tic Tac

Cofetaria Tic Tac rasfata pe oricine cu cele mai alese dulciuri, incat, de la prajituri simple, in straturi, cu etaje sau cu arome inedite, si pana la torturi botez, torturi nunti, toate sunt create cu dragoste, pentru orice pofticios. Gama de produse disponibila in taramul de poveste al magazinului virtual cofetictac.ro prezinta un drum lung de prajituri, mini prajituri, produse de patiserie, torturi si tot soiul de deserturi din ciocolata, frisca sau crema.

Peste 100 de modele de torturi sunt disponibile pentru evenimentele in familie, care necesita o savoare de pasiune, tandrete si daruire, totul pentru ca fiecare pofticios sa imparta o clipa de rasfat cu cel drag.

Cofetaria Tic Tac ofera o multime de torturi botez, din care vor savura si cei mici, si cei mare, fiind rasfatati de calitatea ingredientelor din compozitia acestora. Se pot comanda torturi botez personalizate, cu numele sarbatoritilor pe ele, torturi cu diverse teme, desene, personaje sau cu fotografia celui mic imprimata.

Torturi cu printese, cu flori, cu motive educative sunt cele mai cautate, si, in plus, aceasta au si cele mai rentabile preturi. Torturi de botez simple, cu un etaj, cu doua etaje sau dispuse pe mai multe ramuri ale unei etajere metalice, sunt cele care primeaza astazi in materie de torturi pentru evenimente speciale, precum petrecerea de botez a noului nascut.

Cofetaria Tic Tac a inceput ca o afacere de familie, intr-o bucatarie, si, pe parcursul ultimilor ani, a reusit sa devina un real regat al dulciurilor si bunatatilor.

Cofetaria Tic Tac scoate acum din joben o multime de marturii ale clientilor multumiti, care pastreaza in continuare aroma proaspata a prajiturilor din ultimii ani.

Produsele ecologice, naturale, fara chimicale sunt cele care stau la baza delicatesurilor, ceea ce face ca fiecare gust al unei prajituri sau al unui tort sa fie natural, placut si sa aminteasca de ingredientele de calitate.

Jobenul celor de la Cofetaria Tic Tac nu ofera doar torturi botez, de nunta sau prajituri speciale, ci ofera si o atmosfera calda, prietenoasa si iubitoare. Pentru toti cei care nu isi mai gasesc gustul culinar in produsele comercializate pe piata, este timpul sa incerce si produsele de patiserie de la Cofetaria Tic Tac si sa fie siguri ca pana si cei mai pofticiosi isi vor gasi o prajitura preferata.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#tort botez, #torturi personalizate botez, #torturi cofetaria Tic Tac , #alimente