Masti medicale romanesti de la Coneltex, pentru siguranta ta

Advertorial
Luni, 25 Ianuarie 2021, ora 12:37
6422 citiri
Masti medicale romanesti de la Coneltex, pentru siguranta ta

Pandemia de coronavirus a schimbat comportamentul romanilor in materie de siguranta si de protectie in fata virusurilor. Daca pana nu demult ne permiteam sa mergem la locul de munca indiferent de starea de sanatate, eventual cu cateva tablete de medicamente la noi, astazi, lucrurile s-au schimbat radical.

Practic, astazi nu mai poti intra in niciun magazin, in centre comerciale sau institutii care lucreaza cu publicul fara protectia unei masti medicale, purtata corect. Iar cum explozia unei pandemii s-a dovedit ca poate surveni oricand, asigurarea unui stoc minim de masti medicale poate face diferenta intre viata si moarte, asa cum s-a vazut de altfel la inceputul anului trecut.

In acest sens, companii si site-uri specializate in confectii precum coneltex.ro, vin in intampinarea companiilor si nu numai, cu masti medicale autohtone, produse la Suceava, care sa te protejeze in fata virusilor de tot felul.

Motive pentru care sa porti corect masti medicale

Desigur, si astazi, societatea romaneasca e impartita intre cei care considera corect portul de masti medicale sau nu. In realitate insa, beneficiile sunt infinit mai mari pentru cei care poarta masca, fata de cei care le resping, cel putin din punct de vedere al raspandirii virusilor.

Ne aducem aminte de recomandarile responsabililor din sistemul sanitar in ceea ce priveste purtatul corect al mastii, precum si necesitatea schimbarii acestora cat mai des posibil. Aceste recomandari au fundamentul lor, in sensul ca purtarea corecta a mastii, astfel incat sa acopere si nasul si gura, reduce riscul transmiterii virusilor prin stropi de saliva si patrunderea lor in organism prin intermediul cailor aeriene.

Din acest punct de vedere, putem spune ca masca are un dublu rol, de a proteja persoanele sanatoase de contactarea virusului, precum si de a impiedica raspandirea lui de catre persoanele purtatoare, mai ales in cazul persoanelor asimptomatice, adica a celor care sunt purtatori ai virusului, dar fara simptome vizibile de boala.

Un alt motiv pentru purtarea mastii medicale este respectul fata de cei din jur, mai ales atunci cand intram intr-o colectivitate. Este de la sine inteles ca, daca regulamentul de ordine interioara al unui magazin sau al unei institutii publice prevede purtarea obligatorie a mastii in interior, atunci este un semn de civilizatie sa respectam regulile acelui spatiu.

Nu in ultimul rand, pe piata au aparut si masti medicale de protectie din materiale diferite, cu imprimeuri sau in culori dintre cele mai diverse. De asemenea, unele companii isi inscriptioneaza chiar brandul pe aceste masti, ele putand reprezenta un element de evidentiere a unei marci, suplimentar fata de cele existente deja.

Nu in ultimul rand, la inceputul pandemiei au aparut speculatii cu privire la mastile importate din China, care nu ar corespunde intru totul nevoii noastre de protectie in fata virusului. Pentru eliminarea acestor dubii, astazi avem posibilitatea de a achizitiona masti medicale suta la suta romanesti, produse la Suceava, prin intermediul coneltex.ro.

Acestea vin in seturi de cate 50 de bucati, sunt confectionate conform standardelor, cu pliuri si sarma modelatoare pentru acoperirea si etansarea nasului. In plus, sunt suta la suta sigure, fiind autorizate de Ministerul Sanatatii.

Contact:

office@coneltex.ro

Str. Grigore Alexandru Ghica nr. 18 Suceava

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
#masti medicale, #masti de protectie , #stiri sanatate