Lucruri esentiale de care orice proaspata mamica are nevoie

Advertorial
Marti, 02 Aprilie 2019, ora 12:48
7313 citiri
Lucruri esentiale de care orice proaspata mamica are nevoie

Atunci cand esti pe cale de a aduce un nou nascut pe lume, probabil te gandesti si iti faci lista de lucruri esentiale de care vei avea nevoie atunci cand micutul tau ajunge acasa.

Mamicile sunt intotdeauna atente atunci cand fac aceasta lista, dar de multe ori nu reusesc sa mentioneze detalii-cheie. Sigur, aveti nevoie de un carucior, de pampers, hainute, de biberoane, suzete etc.

Dar hai sa ne gandim mai departe de atat: ce ziceti de sterilizator de biberoane, de un umidificator de camera, incalzitor de biberoane, sau chiar pompe de san.

La aceste lucruri v-ati gandit? Daca nu, haideti sa vedem impreuna la ce sunt acestea de folos si beneficii aduc odata cu utilizarea lor.

1. Sterilizator de biberoane Kidscare

Indiferent de tipul de lapte pe care il administrati copilului vostru (praf sau matern), este extrem de important ca toate recipientele pe care le folositi sa fie curate.

Intrucat laptele poate favoriza aparitia si dezvoltarea unor bacterii daunatoare, sterilizarea acestora va proteja bebelusul impotriva infectiilor si germenilor.

Alegeti un model de sterilizator care sa fie potrivit atat pentru curatarea biberoanelor, cat si sterilizarea suzetelor, a pompelor de san, farfurii, lingurite, etc.

2. Incalzitor de biberoane

La ce va ajuta un incalzitor de biberoane? Fie ca va hraniti micutul cu lapte formula sau ca uneori veti dori sa incalziti laptele matern, acest aparat va poate fi de mare ajutor.

Cu ajutorul lui puteti incalzi rapid si eficient biberoanele, incalzind in acelasi timp, delicat si uniform laptele.

Este timpul sa uitati de incalzirea pe aragaz, fierbatoare sau microunde - un incalzitor de biberoane este cel mai sigur si la indemana instrument prin care cel mic se poate bucura de lapte la o temperatura ideala.

3. Umidificator de camera

Poate va intrebati care sunt beneficiile unui umidificator de camera si daca aveti nevoie de unul in camera bebelusului. Ei bine, atunci cand bebelusii respira un aer cald si uscat, se produce o iritatie la nivelul nasului si faringelui, acest lucru avand drept consecinta tuse nocturna si obstructie nazala.

Din aceste motive, umidifierea aerului de-alungul noptii, in conditii de caldura uscata, este foarte benefica pentru sugari, dar si pentru copiii mai mari sau chiar adulti.

Umidificatorul elibereaza in incaperea in care este amplasat, apa nebulizata (apa sub forma de vapori), care imbunatateste nivelul de umiditate, permitand astfel protejarea mucoasei nazale si a cailor respiratorii.

Pentru mai multe detalii si informatii puteti vizita magazinul www.kidscare.ro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Premierul Marcel Ciolacu şi şase miniştri se află, începând de marţi, în vizită de lucru în Qatar, dezvoltarea în România a unor proiecte de investiţii în valoare de 15 miliarde de...
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Partidele politice, alianţele, organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale şi candidaţii independenţi vor putea, începând de marţi până pe 30 aprilie, ora 23.59,...
#ingrijire copil, #ingrijire bebelus , #bebelusi