Îngrijitoare pentru bătrâni și caracteristicile necesare

Advertorial
Miercuri, 06 Octombrie 2021, ora 15:04
8514 citiri
Îngrijitoare pentru bătrâni și caracteristicile necesare
ingrijire batrani FOTO: pixabay.com

Din ce în ce mai mulți români decid să lucreze în străinătate, iar româncele sunt dispuse să se angajeze ca îngrijitoare pentru bătrâni. De asemenea, persoanele în vârstă care locuiesc în Germania angajează de bunăvoie românce ca îngrijitoare, deoarece sunt persoane responsabile, conștiincioase și muncitoare. Cu toate acestea, să ne uităm la caracteristicile pe care ar trebui să le aibă o îngrijitoare pentru bătrâni, astfel încât să își poată îndeplini munca în cel mai bun mod posibil.

În plus față de îndatoririle zilnice, care includ gătitul, curățenia, ajutarea la îmbrăcare și igiena zilnică, fiecare îngrijitoare ar trebui să aibă trăsăturile de caracter adecvate. Dacă vă întrebați, de asemenea, dacă îngrijirea în Germania este o muncă adecvată pentru dvs., citiți ghidul de mai jos, în care vă vom prezenta cele mai importante șapte caracteristici pe care ar trebui să le aibă o îngrijitoare pentru persoanele bătrâne.

Oricine poate fi îngrijitoare pentru bătrâni

Nu este adevărat că numai o asistentă medicală calificată sau o altă persoană direct legată de munca în spital sau clinică poate fi angajată ca îngrijitoare pentru bătrâni. Desigur, cu cât are mai multă experiență în munca de îngrijire, cu atât mai bine, dar acesta nu este singurul factor care determină angajarea. Uneori este suficient că ați îngrijit părinții vârstnici sau alte rude pe cont propriu și, cel mai important, aveți multe caracteristici care sunt necesare în munca de îngrijire. Care sunt aceste caracteristici?

În primul rând, răbdarea

Dacă ați decis să lucrați ca îngrijitoare în Germania, răbdarea este ceea ce vă trebuie cel mai mult. Aceasta este una dintre cele mai importante caracteristici ale oricărei îngrijitoare, mai ales în cazul persoanelor bătrâne și bolnave. Nu este neobișnuit ca persoanele în vârstă să nu vrea să mănânce sau să meargă la plimbare, iar îngrijitoarea în Germania ar trebui să se ocupe de toate acestea. Doar cu răbdare și liniște veți putea comunica cu o persoană bătrână și bolnavă. Dacă seniorul vede că sunteți amabilă cu el, cu siguranță se va liniști și va începe să colaboreze cu dvs.

Ce este empatia?

Munca de îngrijire necesită nu numai răbdare, ci și o empatie excepțională din partea persoanelor angajate în acest rol. Ce este mai exact empatia și de ce contează atât de mult? Empatia din partea îngrijitoarei este înțelegerea în primul rând a sănătății persoanei în vârstă. În plus, empatia este asociată cu capacitatea unică de a asculta, care este, de asemenea, esențială în îngrijire. Persoanele vârstnice, inclusiv cele sănătoase, dar singure, au nevoie de sprijinul altei persoane și, dacă familia nu are timp să-i viziteze și să aibă grijă de ei, îngrijitoarea româncă angajată în acest scop devine prietena și suportul acesteia în fiecare zi pe durata îngrijirii.

Disponibilitatea de a face contact rapid

Aceasta este o calitate pe care ar trebui să o aibă fiecare îngrijitoare a persoanelor în vârstă. Mai ales atunci când mergeți pentru prima dată la un bătrân sau o bătrână. În munca de îngrijitoare în Germania este necesar să cunoașteți mai întâi limba germană comunicativ și, în al doilea rând, să fiți comunicativă cu alte persoane, inclusiv cu străinii, la care mergeți la muncă. Dacă suntem comunicativă și prietenoasă față de vârstnici, dacă dați dovadă de mare răbdare și empatie, grija pentru bătrâni va fi o plăcere pentru dvs. și nu va crea probleme.

Cunoașterea limbii germane este esențială

Această caracteristică se află pe primul loc, dar caracteristicile pe care le-am menționat deja sunt totuși mai importante. Uneori se întâmplă ca o persoană care este angajată ca îngrijitoare pentru persoanele în vârstă să nu știe limba germană și, totuși, munca unei îngrijitoare în Germania este ușoară pentru ea și funcționează perfect în această profesie. Desigur, trebuie să cunoașteți elementele de bază ale limbii, dar datorită site-ului web ATERIMA MED, prin care aplicați pentru postul îngrijitoare în Germania, puteți învăța toate elementele de bază ale limbii și puteți merge la îngrijire în Germania fără nicio calificare.

Cu siguranță, nu am enumerat toate caracteristicile care sunt importante pentru o îngrijitoare de bătrâni în Germania. Cu toate acestea, dacă are aceste trei caracteristici și abilități lingvistice de bază, va fi cu siguranță o îngrijitoare bună.

Îngrijire bătrâni Germania - ATERIMA MED

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#ingrijire batrani, #batrani, #ingrijitoare batrani , #stiri sanatate