Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Viata sanatoasa > fitness
A   A   A

Industria steroizilor, dublata de fake-uri - cum stim ce este real si ce nu

Industria steroizilor, dublata de fake-uri - cum stim ce este real si ce nu
(P) Daca nu era de ajuns piata neagra a hainelor spre exemplu, iata ca si in ceea ce priveste steroizii exista o zona neagra. Piata de fake-uri aici nu face altceva decat sa intareasca si mai mult ideea ca steroizii au o lunga lista de efecte adverse.

Steroizii contrafacuti pot sa para similari cu cei originali, dar au semne subtile ca nu sunt originali, precum sunt cei regasiti in cadrul eshop-ului vandsteroizi.net. Doar un ochi expert ar sti sa faca diferenta. Ceea ce putini stiu este ca producatorii pot oferi si o verificare a produselor, de aceea prea putini sunt si cei care o fac. Este de altfel un mod mai sigur de a descoperi daca un produs este real sau unul fake.

Pentru ca si asa subiectul este unul delicat, consumul de steroizi este pus sub lupa criticilor, este de responsabilitatea asumata a celor care isi doresc sa achizitioneze astfel de produse sa descopere mai intai de toate daca oferta ce li se prezinta este reala sau produsele sunt contrafacute. Iata si cum:
Verificarea codurilor pe site-ul producatorului. Codul de bare este relevant. In cazul fiolelor este vorba despre verificarea codului de la baza fiolei, in cazul pastilelor fiind security code.

Coduri sterse. Orice metoda folosita pentru ca respectivul cod sa nu fie complet vizibil trebuie sa ridice semne de intrebare. Iar daca acelasi cod se regaseste pe mai multe fiole, din nou vorbim de un fake. Aceste coduri sunt unice per produs, nu seria trebuie sa fie unica, ci codul de verificare.

Detalii de printaj, cutii bine ambalate si produse cu holograma, cu litere scrise in relief atunci sunt semne ca produsul in cauza este real. Acestea sunt aspecte ce tin de siguranta si pot fi usor de depistat. Spre exemplu ambalajele sunt costisitoare, dar un producator nu face rabat de ele, in schimb atunci cand vorbim de piata neagra se incearca tot felul de substituti. Ori detaliile sunt elemente aditionale ce cresc increderea consumatorului.
Alte aspecte care dau de banuit

La steroizii injectabili eticheta ar putea fi lipita manual, daca vorbim de produse contrafacute. Uneori acestea sunt chiar strambe, din cauza nepriceperii. Varful trebuie sa fie etans, cu baza de metal stabila. Continutul nu ar trebui sa contina uleiuri, particule ce plutesc in fiola, iar continutul trebuie sa fie clar.

La steroizii de tip tableta sau capsule exista si coduri unice, imprimate direct pe ele. La cele fake echipamentele folosite nu permit si oricum pastilele sunt mai mici incat sa nu se poata imprima ceva pe ele.

Pudra din capsule ar trebui sa fie uniforma, iar cantarite individual respecta standardele. Producatorii au reguli foarte stricte si respecta clar greutatea fiecarei pastile, fara abateri. In plus, tableta laminata sau cum arata produsul pur si simplu sunt detalii de urmarit de asemenea.
Pentru cei care au mai cumparat astfel de produse experienta anterioara ar putea sa ii ajute. Totusi naivitatea unora de a crede ca au gasit atat de usor steroizi si la un super pret ii duce intr-acolo incat sa cumpere ceea ce de fapt este un amestec contrafacut.
Facebook ShareTweet
 Luni, 02 Decembrie 2019, ora 12:44
 Autor:Advertorial

 Articol citit de 303 ori

Citeste si: