Business Focus: Priorități înainte de următorul mare cutremur. Ce se pierde în discuția despre blocurile "cu bulină"

In ce fel de dispozitive ne scoatem copii la plimbare?

Advertorial
Luni, 05 Decembrie 2016, ora 15:53
5960 citiri
In ce fel de dispozitive ne scoatem copii la plimbare?

Carucioarele de copii sunt dispozitive indispensabile in perioada imediat urmatoare nasterii, de care ne vom folosi pana cand cel mic va implini varsta de 4-5 ani si va fi dornic sa exploreze mai mult mediul inconjurator pe propriile picioare.

Un carucior este util la cumparaturi, cand bebelusul ne insoteste, la o plimbare prin parc cand vremea este prielnica si chiar in calatorii cand noul memebru al familiei oboseste si doreste o scurta odihna in mediul sau confortabil.

Majoritatea parintilor aleg sa cumpere carucioare copii cat mai colorate, pentru a completa perfect personalitatea bebelusului, dar si pentru ca el sa fie inconjurat de nuante vii, percepute ca elemente ce induc calmul si relaxarea.

Cele mai potrivite variante raman modelele de carucioare copii 3 in 1, care includ un landou, un scaun de masina si un carucior sport, potrivit de la varsta de 9 luni cand coloana este partial formata iar bebelusul este incantat sa descopere lumea exterioara.

Este foarte important modul de selectie al caruciorului in care ne vom plimba copilul, deoarece pozitia acestuia trebuie sa fie una corecta, bebelusul petrecand in medie cam 1,5 ore pe zi in carut, materialele conforme cu normele in vigoare, iar cadrul din care este fabricat neaparat sa intruneasca conditii de siguranta, sa nu se rupa la o greutate mai mare sau cand se urca si se coboara borduri si trepte.

Pe acelasi principiu functioneaza si alegerea unor scaune auto copii, pe care le verificam intodeauna cand pornim la drum cu cel mic si care trebuie sa asigure protectie de 100%.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Scenariu-bombă în coaliție. Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu înainte de depunerea candidaturii ar fi deja stabilită SURSE
Scenariu-bombă în coaliție. Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu înainte de depunerea candidaturii ar fi deja stabilită SURSE
Cătălin Cîrstoiu va lămuri totul în legătură cu candidatura sa la Primăria Capitalei într-o conferința de presă, este mesajul public al coaliției PSD-PNL. În spatele ușilor,...
România trimite militari să lupte împotriva rebelilor houthi. Cererea lui Klaus Iohannis
România trimite militari să lupte împotriva rebelilor houthi. Cererea lui Klaus Iohannis
Birourile permanente reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului au luat act marţi, 16 aprilie, de scrisoarea preşedintelui Klaus Iohannis prin care informează Parlamentul că a aprobat...
#Carucioare copii, #Carucioare copii 3 in 1, #scaune auto copii , #bebelusi