Igiena si preventie cu produsele profesionale Tork

Advertorial
Miercuri, 20 Mai 2020, ora 11:39
5855 citiri
Igiena si preventie cu produsele profesionale Tork

Este extrem de necesar sa va spalati bine si atent pe maini, deoarece raspandirea microbilor si a bacteriilor este o realitate cu care traim zi de zi.

Pentru a face acest lucru, este important sa adaugati produse de curatare si igienizare suplimentare si sa folositi mai mult decat apa. Sapunul lichid profesional este o alegere foarte populara in randul multor persoane.

Sapunurile lichide obisnuite sunt mai bune decat sapunurile solide de tip bara, deoarece nu este necesara atingerea sapunului pentru utilizare. De asemenea, exista si avantajul estetic, sapunurile lichide fiind disponibile in diferite culori si parfumuri.

Mai mult decat atat, sapunurile lichide pot fi folosite impreuna cu dozatoare cu senzor, special create pentru o igiena ideala, fara a fi necesara atingerea suprafetelor. Noile sapunuri lichide sau spuma sunt mai bune decat sapunurile obisnuite, datorita efectului suplimentar de hidratare.

In plus, aceste sapunuri hidratante au si capacitati de combatere a microbilor, parfumuri mai bune si niveluri de PH mai scazute, ceea ce le face o alegere mai buna pentru spalarea mainilor.

In acest sens, ele mai eficiente solutii pentru o igiena ideala sunt produsele profesionale Tork, care vin intr-o gama variata de sapunuri, dispensere si dozatoare cu senzor sau manuale, produse din hartie si multe atele.

Sapunul este un instrument simplu, dar extrem de eficient. Spalarea mainilor timp de cel putin 20 de secunde cu sapun spuma sau lichid functioneaza excelent pentru a scapa de virusuri sau bacterii.

Cu milenii in urma, oamenii au descoperit ca pot combina grasimea animala cu saruri alcaline sau cenusa pentru a crea ceea ce astazi numim sapun. Si aceasta combinatie a facut o treaba remarcabila in procesul de curatare si iginizare, devenind un aliat de nadejde in uciderea bacteriilor si a virusurilor.

Un alt lucru minunat despre sapunul lichid este ca este mai convenabil si pentru copiii mici. Acestia sunt capabili sa il foloseasca fara prea mult ajutor si astfel, pot sa reduca si ei eficient riscul de a raspandi sau de a intra in contact cu microbi. Dar indiferent de sapunul pe care decideti sa il utilizati, cel mai important lucru va fi combaterea microbilor.

Site-ul Sanito.ro ofera o gama vasta de sapunuri Tork, dar si alte produse precum dispensere si dozatoare Tork, produse de curatenie si consumabile din hartie Tork. Dozatoare de sapun lichid sunt acum utilizate pe scara larga, atat in case, cat si in birouri si locuri publice.

Indiferent daca folositi dozatorul de sapun bazandu-va pe stil, dimensiune sau accesibilitate, gama de dozatoare Tork ofera o serie de avantaje, demne de luat in considerare:

Curatenie

Dispensele de sapun ajuta la reducerea germenilor si bacteriilor intre utilizari, datorita lipsei de contact cu sapunul. Acest motiv a facut ca distribuitoarele de sapun sa fie din ce in ce mai populare.

Distribuitoarele de sapun contribuie, de asemenea, la un design cu un aspect ingrijit, ordonat si modern, deoarece o bara de sapun nu este in mod constant deplasata si utilizata in chiuveta.

Protectie

Dozatoarele de sapun nu opresc doar intrarea in contact a continutul de sapun cu diferiti germeni, dar protejeaza si impotriva altor forme de contaminare.

Dozatoarele pot proteja sapunul impotriva diferentelor de temperatura, substantelor chimice periculoase si a infectiilor. Suportul ajuta, de asemenea, la pastrarea sapunului in cele mai bune conditii, pentru o utilizare mai indelungata.

Pentru o curatare si o igienizare cat mai eficienta, spalati-va pe maini cu produse profesionale, fara a tinge suprafetele din baie, iar la final, uscati-le folosind un prosop de unica folosinta din hartie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#dozatoare TORK sanito, #produse profesionale TORK, #produse dezinfectante online , #igiena