(P) Ieftin nu inseamna neaparat bun pentru sanatate

Advertorial
Luni, 04 Aprilie 2016, ora 10:30
17636 citiri
(P) Ieftin nu inseamna neaparat bun pentru sanatate

Sanatatea nu este o extravaganta, insa cere calitate in orice intreprindem, de la activitati - sportive sau de relaxare -, pana la alimente si suplimente alimentare naturale, pe care ar trebui le consumam constant.

Riscul achizitionarii produselor ieftine este mult prea mare, iar tratarea afectiunilor aparute in urma acestui risc devine, de fiecare data, mai costisitoare decat economiile facute initial.

In ceea ce priveste alimentatia, ne-am facut un obicei din a cauta preturile cele mai avantajoase pe rafturile magazinelor si, cumva, este firesc, pentru ca, de multe ori, costul mai mare nu reflecta neaparat calitatea. Insa nu trebuie trecut cu vederea ca, in majoritatea cazurilor, pretul ridicat al anumitor produse justifica in mod clar calitatea superioara a ingredientelor.

Cand vine vorba de pofta de dulce, partea pozitiva este ca tot mai multi dintre romani devin constienti de efectele nocive ale zaharului asupra organismului si opteaza pentru eliminarea acestuia, pregatind in propria bucatarie prajiturile preferate, indulcite cu produse mai putin nocive.

Partea mai putin pozitiva a acestui lucru este ca achizitia indulcitorilor este influentata de aceeasi tendinta de a cauta produsele cele mai ieftine, nestiind ca, de fapt, de multe ori, indulcitorii arificiali pot fi mai daunatori decat zaharul insusi.

Este nevoie de o schimbare a comportamentului consumatorului roman si acest lucru nu ar fi deloc dificil de realizat, daca ne gandim ca rezultatul este chiar beneficiul suprem: mentinerea sanatatii si bunei dispozitii.

In ceea ce priveste alegerea indulcitorului, consumatorul roman ar trebui sa fie pe deplin constient de avantajele dulciurilor fara zahar si, in al doilea rand, de faptul ca merita calitate. In fond, consumul de dulce este, in acelasi timp, o placere si o necesitate si, prin urmare, ar trebui tratat cu seriozitate.

Nevoia de dulce, atat timp cat NU este satisfacuta cu un dulce de calitate si gust bun, va reveni constant si nu va face altceva decat sa frustreze.

Din aceasta cauza, indulcitorii artificiali (care nu sunt recomandati pentru sanatate) sau indulcitorii clasici, din stevia de calitate slaba, care au gustul amarui specific, nu vor aduce niciodata satisfactia si bucuria consumului de dulce si nici senzatia de satietate.

Singurul indulcitor 100% natural de pe piata, cu GUSTUL STABILIZAT, este Green Sugar.

Acesta este produs de Laboratoarele Remedia si are o calitate exceptionala - dulce ca zaharul, dar lipsit de gustul amar specific produselor din Stevie.

In plus, este un adevarat aliment sanatos, extras din produse naturale, cu mari capacitati antioxidante si antiinflamatorii.

Este inregistrat in Uniunea Europeana ca fiind un produs 100% natural, obtinut din doua ingrediente: Stevia rebaudiana si eritritol (obtinut din porumb).

Spre deosebire de alti indulcitori de pe piata, Green Sugar este singurul dulce natural cu gust stabilizat, care nu schimba gustul alimentelor sau al bauturilor pe care le indulceste si poate fi folosit inclusiv la prajituri ce necesita preparare termica.

Green Sugar este un indulcitor natural foarte bun pentru intreaga familie: copii, adulti, femei insarcinate sau care alapteaza, persoane in varsta.

De asemenea, acest produs este recomandat pentru persoane care au diabet, care sunt interesate de controlul greutatii, care sufera de cancer, persoane cu alergii alimentare.

In concluzie, beneficiile indulcitorului natural GREEN SUGAR sunt numeroase:

  • 100 % natural
  • Indice caloric 0
  • Indice glicemic 0
  • Potrivit pentru intreaga familie, inclusiv copii si femei gravide
  • Recomandat persoanelor care au diabet, a celor care au fenilcetonurie, sindrom de colon iritabil si colita de fermentatie.
  • Putere de indulcire similara cu a zaharului
  • Nu determina aparitia cariilor si a alergiilor
  • Nu produce dependenta
  • Nu fermenteaza, nu precipita, nu este toxic
  • Stabil din punct de vedere termic, ideal pentru gatit.
  • Scade pofta de dulce
  • Scade pofta de mancare
  • Scade nevoia de a fuma
  • Nu contine materii prime modificate genetic

Noi toti ne dorim sa ne bucuram de o viata cat mai lunga. Pentru aceasta, foarte important este sa reducem sau chiar sa eliminam consumul de zahar, din cauza dezechilibrelor pe care acesta le produce in organism.

Un numar insemnat de nutritionisti numesc zaharul rafinat "moartea alba". Consecintele consumului de zahar sunt dezastruoase: una din patru persoane cu varsta peste 50 de ani sufera de diabet in diferite stadii, ca sa nu punem la socoteala avitaminozele, tulburarile de metabolism al calciului, caria dentara sau deficientele imunitare.

Green Sugar - indulcitorul fara gust de indulcitor, cel mai bun inlocuitor al zaharului!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#indulcitor Green Sugar, #indulcitor Stevia, #indulcitor natural stevia , #alimente