Disperata sa slabesti? Incearca dieta cu limonada, insa pe riscul tau!

Marti, 24 Iulie 2012, ora 20:56
17991 citiri
Disperata sa slabesti? Incearca dieta cu limonada, insa pe riscul tau!

Daca vrei sa slabesti si in acelasi timp sa te racoresti si hidratezi pe perioada verii, incearca dieta cu limonada.

Trebuie sa stii, insa, inainte de a porni la drum, ca nu este nici pe departe cea mai sanatoasa cura de slabire, ci doar una pe care n-ar trebui sa o incerci de prea multe ori in viata si doar in cazuri extreme.

Aceasta poate sa tina cel putin 3 zile, pentru a se vedea primele rezultate, si cel mult 30 de zile, pentru a nu deveni periculoasa pentru organism, potrivit LiveStrong. Ea ajuta la detoxifiere si la tratarea si prevenirea ulcerelor.

Are 3 componente: limonada, un ceai cu efect laxativ si apa sarata. Aceasta din urma trebuie bauta dimineata, pe stomacul gol, continand pur si simplu doar sare si apa calduta. Poti sa bei pana la 12 pahare de limonada pe zi si o cana cu ceai laxativ seara, dar nu foarte aproape de momentul in care mergi sa te culci.

Nu ai voie sa mananci, dar poti sa bei cata apa poftesti. Limonada trebuie facuta din apa plata, suc de lamaie si sirop de artar de tip B (cel mai putin procesat cu putinta) si praf de ardei iute.

Slabire

Aceasta dieta este extrem de saraca in calorii. Zilnic vei consuma in jur de 700 - 1.200 de calorii, in functie de cat lichid bei. Desi vei slabi, mare parte din kilogramele date jos vor consta in apa, datorita efectelor diuretice. Din cauza continutului scazut de proteine, corpul s-ar putea sa foloseasca muschii pentru energie, in loc de grasime, iar pierderea musculara incetineste metabolismul, ceea ce pe viitor va face sa te ingrasi mai usor.

Masuri de siguranta

Dieta cu limonada nu este nici sigura, nici sanatoasa, fiind saraca in nutrienti, proteine si fibre. Lipsa de nutrienti iti compromite sistemul imunitar, lasandu-te descoperit in fata infectiilor. Din cauza ca este saraca in calorii, pot sa apara probleme de hipoglicemie. Vei resimti foame, dureri de cap, oboseala, ameteala, anxietate si schimbari in ceea ce priveste starea de spirit. Cu sigurantra nu vei putea face miscare in perioada in care urmezi acest regim.

Slabit sanatos

Dieta cu limonada nu este nici pe departe una sanatoasa, caci nu este indicat sa slabesti foarte mult intr-o perioara scurta de timp. Nu are nutrientii necesari si elimina foarte multe grupe alimentare. Cel mai bine este sa urmezi o dieta echilibrata, cu atentie la numarul de calorii si sport in mod regulat. Astfel, organismul nu va duce lipsa de vitamine si nutrienti si nu va fi slabit si predispus imbolnavirii.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Vot interzis la locale pentru unii alegători cu domiciliul în străinătate. Decizia aparține Biroului Electoral Central
Vot interzis la locale pentru unii alegători cu domiciliul în străinătate. Decizia aparține Biroului Electoral Central
Alegătorii cu domiciliul în străinătate, care şi-au stabilit reşedinţa în ţară, începând cu data de 11 aprilie 2024, nu vor putea vota la alegerile pentru autorităţile administraţiei...
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
#dieta limonada slabit, #dieta limonada sanatate, #dieta limonada rezultate, #dieta limonada pericole , #metode slabire