Dentist Baia Mare

Advertorial
Luni, 15 Februarie 2021, ora 18:57
5494 citiri
Dentist Baia Mare

"De ce as avea nevoie de un dentist?" ai putea intreba. "Daca nu ma doare nimic, nu este nevoie de consult. Daca merg la dentist, sigur gaseste ceva in neregula."

Dar, spun eu si nu numai, hai sa nu asteptam sa fie nevoie, urgent, acut. Hai sa facem ceva, ca sa nu ne mai trezim noaptea cu dureri groaznice cauzate de o infectie dentara netratata.

Astazi voi vorbi despre dentisti. Nu este un subiect monden, dar este unul necesar. Pentru cei care vor sa schimbe ceva.

Pentru cei mai multi dintre noi, consulturile regulate la dentist sunt departe de a ne fi intrat in obisnuinta. Spre diferenta de alte state care deja au implementat medicina preventiva cu succes, Romania se lupta cu vechile conceptii, dar din ce in ce mai multi oameni, in special parinti, se informeaza si constientizeaza importanta conduitei preventive. De ce parinti? Pentru ca, de multe ori, facem mai mult pentru copii nostri decat pentru noi insine.

Dentist Baia Mare

Ar fi bine sa ne folosim de toate informatiile la care avem acces, pentru a ne educa in sensul prevenirii afectiunilor sau tratarii lor din timp.

Este important sa gasesti un bun dentist Baia Mare, pentru ca o preventie de calitate iti aduce beneficii nesperate:

  • Un zambet frumos, mereu alb, cu care sa te mandresti;
  • Costuri cu tratamentele stomatologice mult reduse;
  • Timp castigat, prin evitarea tratamentelor complexe, indelungate;
  • Evitarea durerilor dentare cauzate de afectiuni agravate;
  • Pastrarea dintilor naturali, pentru o perioada mult mai indelungata;
  • Evitarea afectiunilor generale, determinate de unele afectiuni orale.

Ce calitati ar trebui sa cauti in alegerea unui dentist bun?

Am analizat solutiile existente in Baia Mare si am descoperit nu doar o clinica, ci o retea de clinici atat de cochete si moderne, cu un colectiv atat de viu, incat, dupa o vizita in oricare dintre clinicile lor, te intrebi daca esti in Romania.

Am fost curios care este secretul lor si am descoperit faptul ca echipa lor a fost formata dupa criterii occidentale, cu accent pe calitate maxima a actului stomatologic, dar si empatie si comunicare.

Va voi dezvalui care este brand-ul stomatologic a carei atmosfera m-a cucerit, dar mai intai vreau sa va expun ideile pe care le-am preluat din principiile de selectie a membrilor echipei acestei clinici. La fel de exigenti ar trebui sa fim si noi, pacientii, in alegerea unui bun dentist Baia Mare.

Cu totii ne dorim sa alegem un dentist si sa continuam toate tratamentele dentare cu el, nemaifiind nevoiti sa schimbam medicul, din diverse motive, sa cautam periodic un alt medic.

Cred sincer, ca daca pacientii ar sti exact ce cauta, ar alege corect, din prima.

Ce calitati ar trebui sa cauti atunci cand alegi un dentist bun, care sa nu te dezamageasca?

  • Pasiune pentru profesie;
  • Empatie;
  • Transparenta - dorinta si capacitate de comunicare;
  • Grija si rabdare;
  • Perfectionism;
  • Tact, respect si politete;
  • Dedicare;
  • Experienta si educare continua;
  • Colaborare si buna capacitate de lucru in echipa la cazurile multidisciplinare;
  • Bun educator, pentru profilaxie orala corecta.

iDentify - surpriza placuta din Baia Mare

Echipa clinicilor iDentify a fost constituita pe baza respectarii acestor calitati.

Prin urmare, fiecare membru al echipei este demn de caracterizarea: bun dentist Baia Mare.

Sloganul lor, "stomatologie pentru intreaga familie", este bazat pe faptul ca sub acelasi acoperis, trateaza orice afectiuni dentare, cu o echipa de specialisti in toate domeniile medicinei dentare, de la terapia cariilor la parodontologie, implantologie si chirurgie.

Iar tratamentele de calitate sunt dublate de serviciul lor de radiologie, dotat cu un echipament digital performant, ce ofera imagini foarte detaliate, cu radiatii mult reduse.

De ce toate specializarile? Pentru ca atunci cand vrei sa faci un lucru bun, trebuie sa il faci tu, pana la cel mai mic detaliu, cu tehnologii avansate si materiale de calitate.

Nu va spun mai multe, dar daca veti consulta site-ul lor, il veti interesant si plin de informatii, pe masura spiritului regasit in clinici:

https://www.dentify.ro/.

Va recomand sa dati o tura a celei mai noi dintre clinicile lor, in Progresului, sa vorbiti cu ei si sa simtiti atmosfera. Poate, cine stie, va descoperiti dentistul de suflet, chiar si cei care nu il cautati.

Ciolacu vrea reducerea atribuțiilor primarului general: Dependența edililor de sector nu trebuie să fie atât de mare VIDEO
Ciolacu vrea reducerea atribuțiilor primarului general: Dependența edililor de sector nu trebuie să fie atât de mare VIDEO
Premierul Marcel Ciolacu a declarat miercuri că este nevoie de o lege specială a Capitalei şi că "este evident" că dependenţa primarilor de sector "nu trebuie să fie atât de mare de...
Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat, miercuri, 24 aprilie, că soluţia pe care PSD a adoptat-o, de a candida Gabriela Firea, le dă o anumită siguranţă că votanţii de...
#iDentify, #stomatolog baia mare, #stomatolog, #clinica stomatologica , #stiri sanatate