De ce sa tineti cont cand alegeti un set de lenjerie pentru bebelus - oferta nichiduta.ro

Advertorial
Joi, 27 Iunie 2019, ora 16:08
11790 citiri
De ce sa tineti cont cand alegeti un set de lenjerie pentru bebelus - oferta nichiduta.ro

O nevoie primara a bebelusului se refera la somn. Petrece ore in sir, ziua si noaptea, odihnindu-se si desi exista expresia "a dormi ca un bebelus", de fapt in realitate se intampla asta cand sunt indeplinite mai multe criterii de confort.

Tipul de pat, tipul de saltea, dar si lenjeria acestui pat contribuie semnificativ la somnul bebelusului. Asadar nu va grabiti sa faceti astfel de achizitii pe considerente legate de design. Conteaza mai degraba stilul practic.

In ordinea corecta de achizitionare, dupa pat urmeaza salteaua si ulterior lenjeria de pat. Cum unii parinti tind sa subestimeze acest ultim element, prefera de obicei tot ce este colorat si atractiv din punct de vedere al printului.

Ce ar trebui sa conteze mai mult tine de calitatea materialelor, de continutul unei lenjerii pentru copii si de detalii - dimensiuni, cat de potrivit este un set pentru un anumit tip de patut etc.

Magazinele de profil sunt destul de generoase si la acest capitol. Spre exemplu pe nichiduta.ro se vor gasi seturi complete cu pana la 15 piese, incat sunt acoperite toate necesitatile si ceva mai mult. Sunt complexe, incluzand si piesele de lenjerie si husele aferente.

Minim necesar - ce contine un set de lenjerie

Un set de lenjerie pentru copil include in mare parte piese clasice, husa pentru perna, pentru pilota si cearsaf. Lucrurile se complica pe masura ce intervin alte preferinte si tipologia patutului.

Pentru patuturile din lemn sunt necesare laterale de protectie. Acestea se ataseaza prin prindere in snur, destul de facil. Nu doar ca asigura si un oarece confort termic sporit, dar previn blocarea mainilor si picioarelor in gratiile patutului. Nu acelasi lucru se impune insa la patuturile pliabile, din material textil.

De asemenea, in cazul seturilor mai economice, setul de lenjerie include pilota si perna, fara sa mai fie necesare huse pentru acestea. Sunt in mod special concepute pentru nou nascuti, seturi cu print divers. In astfel de cazuri perna este una slim, iar plapuma foarte subtire.

Mai practic ar fi sa optati pentru cearsaf pe elastic. Acesta se va mula perfect pe saltea, evitand orice disconfort daca bebelusul s-ar foi destul de mult.

Seturi de lenjerii pentru fiecare etapa de varsta

Pentru cei care iau in calcul etapa dormitului singur, pentru copii oricand incepand cu un an, altele sunt rigorile. Setul de lenjerie ar trebui neaparat sa contina si o protectie impermeabila, pentru a evita accidentele nocturne, in etapa de pregatire a eliminarii purtatului de scutec. Acesta are suprafata de bumbac, dublata de strat impermeabil si preferabil sa aiba elastic de asemenea.

Din punct de vedere al printului se au in vedere modele atractive pentru a atrage pe cei mici spre ideea dormitului in patut. Predomina preferintele pentru culori specifice, rozul pentru fetite si albastrul pentru baieti, albul pentru variantele unisex.

Important de retinut este ca astfel de piese trebuie sa fie confectionate din bumbac de calitate. In cazul celor de la Nichiduta vorbim despre 100% bumbac. Piesele se pot comanda separat, individual sau la set. Catalogul de produse este disponibil online - nichiduta.ro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Iohannis merge la Bruxelles. Subiectele fierbinți aflate pe agenda reuniunii liderilor europeni
Iohannis merge la Bruxelles. Subiectele fierbinți aflate pe agenda reuniunii liderilor europeni
Preşedintele Klaus Iohannis va participa miercuri şi joi, 17-18 aprilie, la reuniunea extraordinară a Consiliului European care va avea loc la Bruxelles. Şeful statului va participa, de...
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
#patut bebelus, #lenjerie pat bebelus , #bebelusi