Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Viata sanatoasa > stiri sanatate
A   A   A

Daca esti din Constanta, alege cabinetul stomatologic Hayat Dent!

Daca esti din Constanta, alege cabinetul stomatologic Hayat Dent!
Un cabinet stomatologic este folositor atunci cand te doare un dinte sau gingia iti sangereaza sau se umfla etc. Pentru a scapa de aceste probleme, va fi necesar sa efectuezi un complex de proceduri medicale, indreptate impotriva cariilor sau a pulpitei si sa efectuezi restaurarea si umplerea dentara in caz de nevoie.

In aceste scopuri, se folosesc materiale de inalta tehnologie, cu o rezistenta ridicata la compresiune si contractie ultra-scazuta a polimerizarii.

De asemenea, poti merge la un cabinet stomatologic pentru tratamentul perfect al cavitatii bucale. Intr-un cabinet de stomatologie, este utilizat un indicator special de carii. Mergand la cabinetul stomatologic, dintii si gingiile tale vor fi sanatoase fara durere inutila.
Stomatologia ortodontica

Stomatologia ortodontica inseamna toate optiunile pentru proteze pe implanturi, executate intr-un cabinet stomatologic. Dentitia ortodontica considera ca principala sarcina este corectia ocluzala la copii si adulti. La Hayat Dent, cabinet stomatologic Constanta, sunt prevazute toate tipurile de sisteme de proteze, cu si fara extractie a dintilor: metal, compozit, cermet, safir, sisteme lingvistice.

Pentru pacientii care doresc ca protezele sa fie invizibile, se ofera dispozitive ceramice de inalta calitate. Pentru copii, sunt recomandate protezele metalice vestibulare din materiale antialergice. Si atunci cand pacientii prefera proteze dentare "2D", vorbirea nu le va fi afectata si nici nu vor suferi de disconfort la purtare.
Stomatologia chirurgicala

Stomatologia chirurgicala efectuata la un cabinet stomatologic are ca scop indepartarea dintilor de orice complexitate, precum si implantarea. La cabinetul stomatologic Constanta, operatiile sunt efectuate cu anestezie maxima, materiale de calitate si echipamente moderne.

In activitatea lor, medicii stomatologi dau preferinta sistemului de implant recunoscut la nivel mondial. Aceste implanturi permit utilizarea lor pentru orice tip de protetica. Toate partile implanturilor sunt compatibile cu corpul uman si usoare, fara complicatii.

Stomatologia ortopedica

Stomatologia ortopedica este domeniul principal al protezelor dentare. Folosirea de materiale si structuri moderne, permite specialistilor dintr-un cabinet de stomatologie, experimentati, sa produca diverse constructii ortopedice amovibile si fixe care sa satisfaca cerintele ridicate ale esteticii.
Vor pregati constructii de orice nivel de complexitate: ceramica nemetalica, zirconiu, ceramica de presa, proteze monomerice amovibile Acry si Acetal, proteze de nylon.

Stomatologia estetica

Stomatologia estetica te asigura ca un zambet impecabil si frumos iti ofera incredere in tine. Specialistii din cabinetul stomatologic Constanta iti propun sa utilizezi albirea dintilor, fara a interfera cu structura dintelui.

Procedura implica aplicarea unui gel special pe dinti si aplicarea luminii ultraviolete. Drept urmare, dupa doar o ora, dintii tai vor deveni mai albi cu 8 nuante, fara a face rau smaltului.

Dentist Constanta Diagnosticare

Unele proceduri stomatologice pot necesita diagnosticare cu raze X. Medicul dintr-un cabinet stomatologic foloseste un aparat cu raze X cu un nivel ridicat de securitate si un scaner de inalta precizie.
Utilizarea acestor dispozitive asigura o implicare minima a pacientului, in timp ce medicul primeste imagini de cea mai inalta calitate, in care se observa o deteriorare a dintelui, si chiar si cea mai mica.

O vizita la un cabinet stomatologic te va scapa de frica din anii precedenti. Acest lucru se datoreaza faptului ca stomatologia a evoluat, iar acum tratamentul stomatologic nu mai este asociat cu ideea de durere inevitabila.
Facebook ShareTweet
 Marti, 03 Decembrie 2019, ora 13:17
 Autor:Advertorial

 Articol citit de 228 ori

Citeste si: