Cum sa arzi mai multa grasime cand faci sport - trucuri eficiente

Joi, 01 Noiembrie 2012, ora 18:06
17081 citiri
Cum sa arzi mai multa grasime cand faci sport - trucuri eficiente

Pentru ca lupta cu kilogramele in plus sa nu fie una pierduta din start, ea nu trebuie sa se desfasoare pe o perioada anume, dupa care sa inceteze, ci sa dureze toata viata, fiind incorporata intr-un stil de viata sanatos, caracterizat de moderatie si echilibru.

Pe langa mancare, este bine sa incerci sa iti impui anumite obiceiuri sanatoase, conform Health.com, precum:

Fa miscare in ritm rapid

Fa cate 30 de minute de miscare in ritm alert, cu o pauza de 20 de minute intre ele. In acest fel vei arde mai multe grasimi decat daca ai face 60 de minute de miscare fara pauza. Incearca sa joci fotbal sau alt sport de echipa de 2-3 ori pe saptamana.

Incepe in forta

Ciclistii care au crescut intensitatea in prima jumatate a antrenamentului si au scazut-o in cea de-a doua jumatate au ars cu 23% mai multe grasimi fata de cei care au facut invers sau au avut o viteza constanta, spun cercetatorii de la Colegiul din New Jersey.

Mergi in vacanta in zone reci

In acest fel iti vei creste numarul caloriilor arse cu 20%; frigul face ca organismul sa aiba nevoie de mai multa energie pentru a functiona.

Antrenament pe intervale

Femeile care fac 20 de minute de antranament pe intervale, 3 la numar, ard mai multe grasimi decat cele care fac sport in mod constant timp de 40 de minute, potrivit unui studiu realizat la Universitatea New South Wales.

Imbraca-te lejer

Atunci cand voluntarii care au luat parte la un studiu purtau jeansi, ei mergeau cu 491 de pasi mai mult intr-o zi, ceea ce inseamna o crestere de 8% fata de restul zilelor, cand erau imbracati elegant. Astfel, fiind imbracat casual este posibil sa faci mai multa miscare decat atunci cand esti "la patru ace".

Antrenament de rezistenta

Antrenamentul de rezistenta creste rata metabolismului cu 7%, asa ca vei arde mai multe calorii chiar si dupa aceea, stand pe scaun. Fa cate 30 de minute de exercitii in fiecare zi.

Ajuta-te de muzica

Foloseste i-Pod-ul pentru a slabi, caci persoanele care asculta muzica atunci cand fac miscare slabesc mai mult decat cele care nu au acest obicei. Alege melodii rapide, care sa iti impuna un ritm alert.

Exercitii pentru posterior, din mers

Atunci cand mergi pe strada, incearca sa iti tii posteriorul incordat. Astfel vei arde mai multe calorii si iti vei folosi muschii mai mult decat daca doar te-ai plimba agale.

Foieste-te

Persoanele care isi misca tot timpul mainile si picioarele si nu isi gasesc locul ard mai multe grasimi decat cele care stau nemiscate, desi acest comportament nu este tocmai indicat in societate, caci exprima nesiguranta.

Foloseste panta

Atunci cand mergi pe banda, sporeste dificultatea exercitiului prin adaugarea efectului de panta. Daca banda este inclinata cu 2% se ard cu 12% mai multe calorii, iar daca este inclinata cu 5% se ard cu 35% mai multe calorii.

Fa curat

Treburile casnice iti iau multa energie, mai ales atunci cand sunt facute cu simt de raspundere. Activitatile normale, cum ar fi maturatul, datul cu mopul, stersul geamurilor, al prafului si altele asemenea te ajuta sa scapi de calorii.

Foloseste-ti atat mainile, cat si picioarele

Un antrenament bun necesita coordonarea mainilor cu a picioarelor, asa ca inotul sau aerobicul sunt sporturi extrem de indicate. Interesant este ca desi depui mai mult efort, ti se va parea mai usor sa le practici decat pe altele unde se foloseste doar o parte a corpului.

Cumpara-ti un Wii

Daca nu ai timp sa mergi la sala sau ti-e jena sa alergi prin parc, cumpara-ti un joc Wii, care te poate ajuta sa faci o multime de activitati interesante si amuzante si sa arzi o gramada de calorii.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Premierul Marcel Ciolacu şi şase miniştri se află, începând de marţi, în vizită de lucru în Qatar, dezvoltarea în România a unor proiecte de investiţii în valoare de 15 miliarde de...
#fitness ardere grasimi, #sport ardere grasimi slabit, #modalitati slabire sport sfaturi, #trucuri ardere grasimi, #sfaturi slabit idei miscare , #fitness