Cum alegi cel mai potrivit lapte praf pentru bebelusi?

Luni, 24 Februarie 2020, ora 15:089144 citiri
Cum alegi cel mai potrivit lapte praf pentru bebelusi?

Laptele praf este o parte importanta in dieta bebelusilor si o alternativa sanatoasa si sigura la laptele de vaca. Este produs din lapte proaspat (nu pudra) ecologic obtinut de la vaci sanatoase din fermele cele mai cunoscute.

Datorita metodelor de productie atenta, produsul lapte praf isi pastreaza cat mai mult beneficiile naturale ale laptelui proaspat.

Contine calciu, fier, iod, alte minerale importante si oligoelemente, imbogatite cu numar mare de vitamine, pentru cresterea sanatoasa a bebelusului.

De asemenea, produsul nu contine gluten si zahar cristalin. Laptele praf aduce, fara indoiala, beneficii, contine macro- si microelemente importante si diverse componente utile.

Insa, alegerea laptelui praf poate fi dificila, deoarece exista un numar mare de sortimente. Piata produselor lactate moderne ofera o gama larga de lapte praf.

Cum sa ai incredere in laptele praf din magazine?

Exista, desigur, o alternativa la produsele din supermarket - magazinul online elaptepraf.ro, care ofera anumite avantaje.

In primul rand, originea laptelui este cunoscuta, iar calitatea se poate dovedi prin diluare.

Praful de lapte se face prin uscarea laptelui pasteurizat de vaca. De regula, o astfel de pulbere este diluata cu apa si consumata sub forma de bautura, si, de asemenea, laptele praf este adesea folosit pentru diverse feluri de coacere.

Pentru persoanele care doresc sa slabeasca si pentru toti cei care isi monitorizeaza alimentatia, laptele praf degresat este un produs indispensabil.

De exemplu, in dieta Ducan, acesta poate fi utilizat inca din stadiul de Alternare. Produsul poate fi adaugat la diverse bauturi: cafea, cacao, ceai si se poate utiliza la prepararea deserturilor si la coacere.

Lapte praf - benefic pentru bebelusi

Datorita tehnicilor moderne de fabricatie, laptele praf degresat isi pastreaza toate calitatile benefice naturale si are, de asemenea, unele avantaje in comparatie cu laptele obisnuit.

Ofera copilului necesarul de nutrienti, vitamine si oligoelemente, si mai mult decat atat, in primii ani de viata este mai bun si mai sigur decat laptele de vaca.

Cultura imbogatita cu lactobacillus, normalizeaza tractul gastro - intestinal, previne infectiile intestinale, consolideaza imunitatea bebelusului si promoveaza vindecarea.

Eficacitatea tulpinii de lactobacili pe care o foloseste laptele praf HiPP este dovedita prin numeroase studii clinice. Are un gust normal de lapte si, prin urmare, este placut pentru gustul copiilor.

Amestecul are o cantitate crescuta de proteine (2,1 g / 100 ml) in conformitate cu nevoile crescande ale copilului.

Componenta grasa consta dintr-un amestec echilibrat de uleiuri vegetale imbogatite cu acizi grasi nesaturati.Continutul de vitamine, minerale si oligoelemente vitale asigura o crestere si dezvoltare sanatoasa a bebelusului.

In ultimii ani, s-a dovedit ca nu trebuie sa te grabesti sa introduci laptele de vaca in dieta unui sugar, deoarece continutul ridicat de proteine, grasimi si saruri minerale din laptele de vaca, exercita o sarcina crescuta asupra rinichilor, ficatului si sistemelor enzimatice ale copilului, ceea ce duce la tulburarea activitatii lor, la formarea bolilor si alergiilor.

Alaturi de aceasta, laptele de vaca contine o cantitate insuficienta de vitamine si minerale importante pentru organismul copilului.