Cu Biobran cresteti activitatea celulelor Natural Killer

Advertorial
Luni, 16 Aprilie 2018, ora 12:25
27166 citiri
Cu Biobran cresteti activitatea celulelor Natural Killer

Viata este un dar pretios de care trebuie sa avem grija cu orice pret. Din acest motiv, imbunatatirea calitatii vietii este esentiala. Daca vreti sa va imbunatatiti calitatea vietii, dar nu reusiti sa faceti acest lucru, va recomandam sa incercati sa cresteti activitatea celulelor Natural Killer, care au capacitatea de a distruge virusurile si celulele canceroase.

Pentru a creste activitatea celulelor Natural Killer este suficient sa luati Biobran, un supliment nutritiv extrem de eficient in cresterea activitatii acestor celule.

Biobranul este o fibra derivata din tarate de orez. Pentru crearea acestui supliment s-a spart legatura chimica folosindu-se enzime ale ciupercilor shiitake.

Exista doua tipuri de Biobran: Biobran 1000 si Biobran 250. Ambele tipuri de suplimente au actiune imunostimulatoare puternica, fiind folosite de peste 15 ani de persoane din SUA, Anglia sau Japonia. MGN-3 Arabinoxilan este componenta lor activa, care face parte dintre componentele hemicelulozei B. Aceasta din urma este partea hidrolizabila a cortexului boabelor de ceareale.

Suplimentele Biobran sunt ideale pentru vegetarieni si nu au contraindicatii. Puteti lua suplimentul nutritiv Biobran 1000 in cazul urmatoarelor terapii:

  • anticanceroasa medicamentoasa, indiferent de tipul sau stadiul bolii. Il puteti lua chiar si contra leucemiei. Reduce diseminarea chirurgicala si depletia indusa de chimioterapie sau radioterapie. Creste eficienta chimioterapiei si radioterapiei, reducand efectele negative ale acestor terapii.

  • anticanceroasa neconventionala pe baza de inhibitori angiogenetici, medicamentosi sau produse naturiste (sucuri vitaminizante, cartilaje de rechin).

De asemenea, puteti lua Biobran 1000 si Biobran 250 in caz de stari precanceroase, diabet noninsulino dependent, hapatita B si C, reumatism cronic, tabagism si etilism, viroze respiratorii acute, sida, infectii cronice, bacteriene, fungice sau virale.

Suplimentele Biobran cresc imunitatea doar la cateva zile de la administrare. La cateva saptamani de la administrarea tratamentului cu Arabinoxilan, actiunea imunostimulatoare devine efectiva in 90% din cazuri.

Biobran 1000 mareste activitatea celulelor NK cu aproximativ 300% in doua saptamani. Activitatea celulelor B si T creste cu 200 si, respectiv, 150%.

Biobran are efect antiinflamator si antioxidant, imbunatateste toleranta la glucoza, intensifica functiile pancreatice si ale ficatului, imbunatateste calitatea vietii.

Studiile arata ca Biobran este un produs foarte eficient in indepartarea radicalilor liberi, protejand organismul contra efectelor nocive ale chimioterapiei. Din acest motiv, Biobran poate fi folosit in timpul sedintelor de chimioterapie. De asemenea, stimuleaza activitatea celulelor Natural Killer.

Odata luat Biobran, organismul se va fortifica. In plus, Biobran nu doar creste activitatea celulelor Natural Killer, ci o si descreste, daca este cazul. Totodata, confera protectie organismului contra chimicalelor toxice din atmosfera, care pot fi o cauza a aparitiei cancerului.

Datorita faptului ca produce efecte adverse, acest supliment nutritiv poate fi folosit pe perioade lungi de timp. La scurt timp de la administrare se vor observa rezultatele cresterii activitatii celulelor Natural Killer.

Exista foarte multi factori care afecteaza sistemul imunitar al organismului nostru, Biobran este capabil sa indeparteze acesti factori si sa creasca imunitatea, prevenind aparitia bolilor.

Toate acestea se datoreaza ingredientului activ din Biobran. Arabinoxilanul este extras din tarata de orez printr-o tehnologie care ii permite sa fie absorbit foarte usor in intestin, intr-o cantitate semnificativa.

Arabinoxilanul este brevetat ca fiind cel mai puternic imunostimulator natural. Biobran este un supliment nutritiv care joaca un rol important in refacerea mecanismului natural de distrugere a celulelor deteriorate.

Dupa cum se poate observa, Biobran este un supliment nutritiv cu multiple beneficii asupra organismului nostru. Asadar, pentru a creste activitatea celulelor Natural Killer, capabile sa distruga virusii si celulele canceroase, luati Biobran.

Suplimentele nutritive Biobran 1000 sau Biobran 250 pot fi comandate intrand in magazinul online bioo.ro.

Imbunatatiti-va calitatea vietii achizitionand un produs natural, fara efecte adverse, folosit cu incredere de persoane din diferite colturi ale lumii.

Cum a fentat Piedone licitațiile. Curtea de Conturi l-a luat la bani mărunți. Nereguli grave și la Direcția Pentru Protecția Copilului
Cum a fentat Piedone licitațiile. Curtea de Conturi l-a luat la bani mărunți. Nereguli grave și la Direcția Pentru Protecția Copilului
Curtea de Conturi a constat la ultimul audit, finalizat la începtutul lunii martie 2024, la Sectorul 5, pentru anul 2022, că instituția condusă de Popescu Piedone a divizat contracte de...
USR acuză Guvernul că se joacă „cu prețurile la energie ca la păcănele”. „Plătim facturi mai mari decât pe piaţa liberă”
USR acuză Guvernul că se joacă „cu prețurile la energie ca la păcănele”. „Plătim facturi mai mari decât pe piaţa liberă”
USR a transmis joi, 28 martie, că Guvernul Ciolacu minte când spune că ia măsuri în favoarea consumatorilor şi că scade facturile românilor. Partidul susține că de fapt Executivul...
#celule Natural Killer, #supliment alimenar , #tratament